ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

איירבאס A340

פורום צפון אמריקה
    2
    8
    1613
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • dubi5
      dubi5 נערך לאחרונה על ידי

רציתי לשאול לגבי טיסות איבריה ממדריד למיאמי וכמו"כ מניו יורק למדריד הטיסות באיירבאס A340 האם נוח? מערכות בידור?וכו'
      בתודה מראש!
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אופיר
        אופיר נערך לאחרונה על ידי

איירבאס A340
        http://www.seatguru.com/airlines/Iberia/Iberia_Airbus_A340-3 00.php

באיבריה אין מסכים אישיים במחלקת תיירים.

דרך אגב, אני לא עוסק ביעוץ אישי ולא עונה למיילים פרטיים בנושאי הפורום. בזמני הפנוי אני עונה לשאלות כאן ורק כאן.
        • dubi5

כירטוס טיסות
          לאופיר תודה וסליחה.
          אנו זוג ושני ילדים, יש לי 2 אפשרויות טיסה למיאמי ראשונה בהלוך אלאיטליה עם המתנה רק שעה ברומא חזור אייר פראנס עם המתנה 6 שעות בפאריס במחיר של 650 דולר. אפשרות שניה איבריה למדריד עם אל על המתנה 2.5 שעות ועם איבריה למיאמי. חזור די זהה במחיר של 815 דולר. שאלתי: האם אלאיטליה אמינה? והאם שעה קונקשיין ברומא לא מסוכן מדי? הצעות אלה ראיתי בקיאק לכן שאלתי איפה אני יכול להזמין את הכרטיסים בשילוב של אלאיטליה ואיירפראנס? וגם באפשרות של איבריה איפה אפשר להזמין בארץ?
          תודה מראש!
          • אופיר

כירטוס טיסות
            דבר ראשון - KAYAK אמור להוביל אותך למקום ממנו אתה יכול לקנות את מה שאתה רואה שם. קרוב לוודאי שזה יביבא אותך לאתרי חברות התעופה או ל ORBITZ.

לגבי אליטליה או איבריה - שתיהן חברות אמינות ממדינות אירופיות מבוססות אבל לא מהמפנקות ביותר שיש. מנסיון "מר" עם אליטליה בכלל ועם קונקשן ברומא בפרט - בקונקשן של שעה הסיכוי שהמזוודות יגיעו ליעד הסופי בזמן נמוך מאד אבל תמיד יש סיכוי להפתעה לטובה Razz
            מצד שני, גם מדריד הוא שדה שמאבד הרבה מזוודות ... בכלל, ברוב המקרים השדות הם אלה שמאבדים מזוודות, לא חברות התעופה!

הבנתי שאתם ממשיכים ממיאמי לאורלנדו. חברות התעופה מחויבות להביא את המזוודות לשדה היעד וכשרות הן מובילות אותו לבית הלקוח או המלון בו הוא שוהה. אם המלון הזה הוא 4 שעות נסיעה משדה היעד יש סיכוי שיגבו מכם תשלום על זה, כמובן שחו"ח ושלא תגיעו למצב כזה.

בטיסות הטראנס אטלנטיות רמת מערכת הבידור משתנה ממטוס למטוס בתוך חברות התעופה. באליטליה ב 777 יש מערכת בידור אישית בעוד שב 767 אין. באייר פראנס, ב 747 שטס מ/ל מיאמי יש מערכת בידור אישית רק בקומה העליונה (מחלקת תיירים) אבל קשה מאד להכנס לשם כי אלה מושבים המיועדים לנוסעים מתמידים בעלי סטטוס. באיבריה כאמור אין מערכת בידור אישית במחלקת תיירים בשום מטוס.

בטיסות בין ישראל ואירופה אל על עדיפה על אייר פראנס ואליטליה.

• dubi5

כירטוס טיסות
              תודה.
              ראשית אני מבין שעדיף האפשרות של איבריה אפילו שקצת יותר יקר.
              שנית להזמנה זה מפנה אותי לאורביז מה זה? והאם אפשר להזמין דרך איזה סוכנות שלהם בארץ? אם אני רוצה לשריין מקומות ולהזמין אוכל כשר האם אני יכל לעשות זאת גם באתר?
              תודה
              • אופיר

כירטוס טיסות
                ORBITZ זה סוכנות אינטרנטית אמריקאית.

אני לא אמרתי שאיבריה עדיף ... נתתי את השיקולים שלי לכאן או לכאן.

לגבי אוכל כשר - את זה כדאי לעשות בזמן ההזמנה בכל ערוץ אבל חשוב לוודא ישירות מול חברת התעופה כ 48-72 שעות לפני הטיסה בטלפון פשוט למרכז ההזמנות שלהם בארץ (גם אם ההזמנה נעשתה שלא ישירות מולם).

טיסות משולבות KLM-אייר פראנס ניתן לרכוש ישירות מהאתרים שלהם - הם מוכרים אחת את השניה.

עוד דבר אחרון - לאל על יש קודשייר עם איבריה בטיסות לספרד כך שיכול להיות ש"טיסת אל על" למדריד תהיה על מטוס של איבריה. ניתן לזהות את זה די בקלות - לפי מספר הטיסה - אם זה 3 ספרות (כמו 394, 396) אז זה אל על. אם המספר הוא בן 4 ספרות אז זה מטוס של איבריה.
                • dubi5

כירטוס טיסות
                  השילוב של הטיסות זה אלאיטליה ואיירפראנס ולא klm. האם עדיף להזמין טיסות איבריה באתר או בסוכנות שלהם בארץ?
                  כמו"כ בדקתי ומס' הטיסהשל איבריה למדריד בן 4 ספרות אבל כתוב מופעל ע"י אלעל ובטיסות אלעל בדקתי ויש להם טיסות שלהם בזמן זה?
                  מדובר 22.11 מת"א בשעה 06:15 וחזרה ממדריד 3.12 בשעה 12:30 אחה"צ לכן לא הבנתי מי מבצע את הטיסה?
                  • אופיר

כירטוס טיסות
                    השאלה הראשונה היא משהו שאני לא יכול לענות עליו - תעשה את מה שנוח לך.

שילוב של אליטליה ואייר פראנס ניתן לעשות דרך סוכנות או ישירות מול חבת התעופה אבל קרוב לוודאי שלא באינטרנט.

לגבי הטיסות - אם כתוב מבוצע ע"י אל על אז כנראה שזה מבוצע ע"י אל על ... Razz

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון