ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

איך מגיעים מלימה לקוסקו?

פורום דרום אמריקה
    5
    9
    9393
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • gooya
      gooya נערך לאחרונה על ידי

הי,
      מה הדרך הטובה ביותר להגיע מלימה לקוסקו? האם יש צורך לרדת דרומה עד ארקיפה ולעלות משם או שיש נסיעה ישירה (ובטוחה)? כמה עולה טיסה פחות או יותר מלימה לקוסקו?
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • sideshow bob
        sideshow bob נערך לאחרונה על ידי

איך מגיעים מלימה לקוסקו?
        שלום
        קיים אוטובוס ישיר בין לימה לקוסקו, אך הנסיעה הארוכה לא מומלצת אם לא חייבים אותה (כ20 שעות אם זיכרוני אינו מטעה אותי), ישנם כל כך הרבה יעדים מומלצים בין שתי הערים, אם זה פיסקו,איקה,נאסקה, אריקפה ועוד.

לגבי מחיר הטיסה אני לא יודע, אבל קיימות טיסות סדירות בין הערים.
        • gooya

איך מגיעים מלימה לקוסקו?
          צריך לרדת דרומה עד ארקיפה ומשם לעלות? אין דרך ישירה לקוסקו??
          תודה,
          יואב
          • sideshow bob
            sideshow bob נערך לאחרונה על ידי

איך מגיעים מלימה לקוסקו?
            שלום
            קיים אוטובוס ישיר בין לימה לקוסקו, אך הנסיעה הארוכה לא מומלצת אם לא חייבים אותה (כ20 שעות אם זיכרוני אינו מטעה אותי), ישנם כל כך הרבה יעדים מומלצים בין שתי הערים, אם זה פיסקו,איקה,נאסקה, אריקפה ועוד.

כמו שציינתי יש אוטובוס ישיר, רק שאני לא ממליץ כי אתה מפסיד הרבה מקומות על הדרך, רק אם אתה קצר מאד בזמן הייתי "מדלג" על חצי פרו ועושה את הנסיעה הזו.
            לגבי נסיעה בטוחה כמו בארץ אין דבר כזה, תמיד יש סיכון מה לעשות. אבל בגדול ממה שזכור לי (בזמן שהייתי ער) הכבישים יחסית בסדר באזור הזה לא מדובר בדרכי עפר או מוות כמו בבוליביה.
            • לילך ב.
              לילך ב. נערך לאחרונה על ידי

איך מגיעים מלימה לקוסקו?
              עד כמה שזכור לי החלק בין ארקיפה לקוסקו הוא לא סלול וממש לא נעים (אני עוד זוכרת את כמות המכות שחטף עמוד השידרה שלי מכל קפיצות האוטובוס...).
              ובכלל, אני מסכימה עם קודמי...אמנם הדרכים האלו לא מסוכנות(בד"כ), אך הנסיעות בפרו באוטובוסים באופן כללי לא נעימות (הפרואנים אינם נוטים לעמוד בהבטחתם להוציא אוטובוס של תיירים בלבד, ולכן עולות הרוכלות המקומיות הנקראות "צ'ולות" למכור סחורה -{מתנצלת מראש בפני כל מתקניי העתידיים שמדובר בכינוי פוגע אך במוקדם או במאוחר כל מטייל בפרו ישמע אותו}, איתן עולות התרנגולות השחוטות, הגבינות למכירה ועוד...,האוטובוסים חצי מתפרקים, צפופים ועוד...Smile. לכן, נסיעה של 20כזו שעות היא אכן אפשרית רק מאוד לא נעימה..Wink

מה שכן, זו חלק מחווית הטיול...אני יכולה להעיד שבמבט לאחור אני מסתכלת עליה בחיוך Very Happy
              • רון ר
                רון ר נערך לאחרונה על ידי

איך מגיעים מלימה לקוסקו?
                אינני יודע על איזה צ'ולות מדובר בקו של לימה-קוסקו, אני מניח שכל תייר וכל תייר ישראלי יקחו אוטובוס רציני של אחת החברות המובילות(CRUZ DEL SUR, ORMENO וכו') אלה אוטובוסים של 2 קומות עם תנאים מצויינים(כמובן שהמחיר בהתאם). בנסיעה של 20 שעות ובמיוחד זאת בין לימה לקוסקו רצוי מאוד לבחור את אחת החברות המובילות ולשלם את התשלום הרב כדי לצמצם לכמה שפחות סיכון שהנסיעה תסתיים לפני שתגיע ליעדה.
                הכביש בין קוסקו ללימה אמנם סלול, אך מסוכן עקב תנאי השטח הקשים.

ע"פ חוות דעת רבות אשר אספתי רבים העדיפו לנסוע מלימה לארקיפה ומשם לקוסקו בכדי לא לנסוע בכביש הישיר לימה-קוסקו. קטע הכביש בין ארקיפה לקוסקו גם איננו מתהדר בתואר "כביש הסרגל" אך איכותו טובה יותר.

בשורה התחתונה, מי שמעוניין לבקר גם בארקיפה שיסע קודם לארקיפה ולאחריה אל קוסקו, ומי שמוותר על ארקיפה שיקח את הכביש הישיר לימה-קוסקו.

בשורה היותר תחתונה, לא הייתי מוותר על ארקיפה, אבל זה כבר לדיון אחר לגמריי.

טיול מהנה ובטוח! Smile
                • gooya

איך מגיעים מלימה לקוסקו?
                  מעולה, סיכמת לי את זה מצוין רון.
                  תודה רבה לכולם על התשובות, אני אעבור בארקיפה Smile
                  יואב
                  • shoo39
                    shoo39 נערך לאחרונה על ידי

איך מגיעים מלימה לקוסקו?
                    חזרתי לפני ארבעה ימים מפרו. הנסיעה מלימה לארקיפה אורכת 16 שעות. גם באוטובוס המפואר של חברת קרוז דל סור הנסיעה הארוכה מתישה וקשה, למרות שהכיסאות נוחים ביותר וניתן להשכיבם אחורה הנסיעה קשה. כך זאת בחשבון. דווקא מצב הכביש סביר ביותר, אני לא זוכרת זעזועים וקפיצות רבות. מארקיפה לקוסקו אוטובוס נוסף ונסיעה שאורכה בין 7 ל 9 שעות. לא פשוט בכלל...
                    לא לוותר על ארקיפה ! יש לה מה להציע !
                    בדיעבד הייתי מוותרת על הנסיעות הארוכות באוטובוס ומשלמת טיסה פנימית. נדמה לי שהעלות היא בין 200 ל 300 דולר. לפחות טיסה לצד אחד.... שיהיה בהצלחה ותהנה !
                    פרו מדהימה, הלוואי ויכולתי להישאר שם יותר זמן...
                    • shoo39
                      shoo39 נערך לאחרונה על ידי

איך מגיעים מלימה לקוסקו?
                      דרך אגב... על האוטובוסים המפוארים לא עולות שום צ'ולות עם סחורות, תרנגולים וכבשים...
                      אם תחליט להוריד עלויות וליסוע באוטובוס פשוט ייתכן ותיתקל בהן, ואז....אז מה ?
                      יצא לי לסוע עם צ'ולות ונשים מבוגרות מכפרים בדרך, שעלו עם סחורה ותרנגולות בסל... היה מעניין. חווייה.
                      • 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון