ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

****אישיות השבוע**** אישיות השבוע******

פורום תאילנד
    24
    42
    247552
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ארז1
      ארז1 נערך לאחרונה על ידי

ארז,האם יש תמונה של הסבא והסבתא?
      תמונות שלהם אין, לפחות לא סרוקות או במחשב.
      אוכל זה בעיה....אימי פשוט מבשלת הכל, גפילטא פיש, אוכל בורמזי, סיני, עיראקי, במיה,קובה במיה, הכל... רואים לא?? Laughing
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • איתן ששון
        איתן ששון נערך לאחרונה על ידי

ארז
        אכן ארז מארזי הלבנון(או בורמה) אתה.
        ארז(חמודי..) הינך מעמודי התווך של הפורום (כאשר אתה נמצא בארץ...חחח...)
        נחמד לי להכיר אותך, ניהלנו הרבה שיחות בע"פ ובטלפון ותמיד הרגשתי שהפורום זורם לך בעורקים חזק חזק.
        איכפתניק, בעל ידע עצום על תאילנד וגם נכון לשתף מידיעותיו את הרבים והשואלים גם אם זו שאלה טריויאלית שנשאלה אין ספור פעמים.
        אז היית 8 פעמים בתאילנד..איך אומרים במקומותינו? עד 120...חח..
        יאללה ארז שתהיה בריא וחזק ואולי גם ניסע ביחד.
        כל טוב ושנה טובה.

• ניליולי
          ניליולי נערך לאחרונה על ידי

בחור כארז..בשנת תש"ע - הפעם התשיעית בתאילנד
          השם ארז באמת מתאים לך, עם כול האנרגיות והחשמל, החוזק והישירות שלך.
          התרשמתי במפגש המצומצם של הפורום שהיה - מהנחישות שלך להגן על חבר.

ויש לך גם הומור.. טוב איך לא.. התפוצות המגוונות והמפתיעות מהן הגיעה המשפחה שלך, שלל התרבויות שהושפעתם מהן ואפילו השפות שאמך יודעת - נשמעות כמו כמה בדיחות יחד (בנוסח - צרפתי, אנגלי ו.. נפגשו..). אז איך שלא יהיה לך הומור.
          תגיד, בהודו היית ? נראה לי שהיא תבוא לך טוב..

והילדות שלך יפות אמתיות וחמודות..טפו טפו..

שנה נפלאה לך, ארז, שנה שתגיע במהלכה למחוזות קסומים, לחופי מבטחים יפים, כמו אלה שפתחת בהם את השנה, ואם כבר היית שמונה פעמים בתאילנד - בשנת תש"ע (9) - תהיה גם הפעם התשיעית..

נילי.

• gouzi
            gouzi נערך לאחרונה על ידי

לארז1 היקר והדגול.
            לארז1. אין ספק שהינך אחד מעמודי התווך של הפורום. ומהפורום השכן עוד מהיותך ארז.
            אתה אחד החברים האכפתיים והמעורבים בחיי הפורום. ורןאים איך שתאילנד זורמת בעורקך.
            ואולי כשתצא לפנסיה מחברת החשמל תזכה לפתוח את הסוכנות שתכננת ביחד עם איתן לפני מס' שנים.
            אני שמח שהפורום התברך באנשים כמוך.

מאחל לך על טוב ושנה טובה לכל משפחתך ושתמשיך לטייל בכלל ובתאילנד בפרט.

אמיתי
            • ccshlomo
              ccshlomo נערך לאחרונה על ידי

טוב...זה כבר נהייה עניין משפחתי.
              בוקר לי ואני קורא את הפרוט, אני חושב אבל אולי טועה שסיפרת משהו על זה בעבר, איך שלא יהיה, זה סיפור מרתק בעיני כולל ובמיוחד כל סיפורי "הבית" שהעלית.

המשך חוויות טובות.
              • עמי אילת
                עמי אילת נערך לאחרונה על ידי

ארז בחור כארז 🙂
                תמיד כייף לקרוא פה את ידיעותיך ועזרתך חוץ מזה שאנחנו עובדים באותה החברה רק שאני מאיזור אילת ועובד אותם שנים כמותך בחברה
                אז כשאצטרך עוד טיפים אפנה אלייך בקיצורית
                שתהייה שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולם ונכון אין כמו הנופים של ריילי Razz
                IMG_0181 [800x600].JPG IMG_0195 [800x600].JPG
                IMG_0181 [800x600].JPG(גודל:10.69KB)IMG_0195 [800x600].JPG(גודל:9.25KB)

IMG_0195 [800x600].JPGIMG_0181 [800x600].JPG
                • קש כפית
                  קש כפית נערך לאחרונה על ידי

ארז, בגלל שאתה אוהב את ריילי
                  קישור בשבילך ליוטיוב שלי
                  מריילי ביץ מערב מפברואר 09, שעות הערב, שקיעה שפל וכל השאר.

• ריילי מערב
                  • nati544
                    nati544 נערך לאחרונה על ידי

לארז האחד והיחיד
                    ארז (הבורמזי..),
                    כשנכנסתי לפורום בפעם הראשונה (אולי לפני 3 שנים..) והתחלתי להתעניין בנושא , היו מס' כותבים קבועים שקראתי את התשובות שלהם בשקיקה וכמובן אתה אחד מהם.
                    כשעדיין לא הבנתי מה זו תאילנד ומהו הפורום הזה חשבתי לתומי שאתה ישן בלילה עם המחשב לידך ומקבל התראה ישירות למוח על כל שאלה שמתקבלת.
                    מהירות התגובה שלך , סגנון הכתיבה , הידע העצום הקיים בך הם דוגמה לגולש מקצוען.
                    הרקע שלך הוא סיפור מעניין ומרתק ומסביר אולי את החיבור ההדוק של לתאילנד.
                    תמשיך לטייל ולעשות חיים (רק תן התראה לפני... Smile ) ותדע שעסק טוב (לא משנה אם הוא בתאילנד או במדינה אחרת) צריך שיהיה לו שותף אדם שמטפל בנושא הכספים של העסק אחרת הוא לא יצליח לעולם. לכן קחו אותי בחשבון בעתיד..... Rolling Eyes
                    נתי

• avi_h
                      avi_h נערך לאחרונה על ידי

סמיסו, ללאוס לא, הייתי בעבודה. אבל זרקת רעיון....
                      סיפור אישי ומעניין. הקטע של ההגעה מעירק למזרח מאוד מוכרת לי אישית, כך גם הסבים והסבתות שלי שהיגרו להודו מעיראק.
                      נראה שלכולנו אותם סימפטומים ואכן מוצאים בפורום את הדבר הקרוב ביותר בארץ לתאילנד.
                      ארז תמשיך לטייל, לעשות חיים ולדאוג שיהיה לנו איך להפעיל את המחשב ( תעשה חשמל Laughing ).

פוקט פוקט
                      פוקט(גודל:15.36KB)פוקט(גודל:9.36KB)

פוקטפוקט
                      • יעקבס
                        יעקבס נערך לאחרונה על ידי

זו אישיות .לא כמו שבוע שעבר
                        השושלת שלך מעניינת מאוד
                        זה ממש מפתיע איך עדיין לא ביקרת בבורמה(הטיול הבא ) גם בהודו כמובן
                        עליך רואים מיד שחשמל (תאילנד )זורם לך בוורידים
                        מאחל לך שנה של טיולים ובר מצווה בהקדם(13 פעם בתאילנד)
                        • samiso
                          samiso נערך לאחרונה על ידי

ארז עזוב...
                          תבדוק שוב את השורשים שלך,
                          בתמונה לפני הדיאטה אתה נראה יותר כנצר לשושלת לוחמי סומו מיפן.... Laughing
                          untitled.bmp
                          untitled.bmp(גודל:78.18KB)

• יוסי ל
                            יוסי ל נערך לאחרונה על ידי

זו אישיות .לא כמו שבוע שעבר
                            ארז,
                            אני תמיד אוהב לקרוא את תשובותיך החדות והבוטחות המקנות לקורא תחושה שצריך לעשות מה שאתה אומר. כאילו שיש לך מונופול על התשובות הנכונות (משהו כמו חח"י).
                            שלא לדבר על הסיפור המשפחתי המופלא, שגם בפעם השניה שאני שומע אותו, אני מתרגש.
                            שתהיה לך שנה טובה וגח"ט, ותמשיך להיות ארז1.
                            • יוסי.ר
                              יוסי.ר נערך לאחרונה על ידי

ארז
                              הסיפור על המישפחה כל כך מרגש עד שדמעות עלו לי. ממש סיפור שלא שומעים למרות ערוב העמים והעדות במדינתנו. גם אני בן לתימניה ופולני אבל מה זה לעומת הסיפור שלך.

בשנה הבאה ב.... פטיה. להיתראות ולא רק דרך הטלפון.
                              • nat34
                                nat34 נערך לאחרונה על ידי

לארז הגדול
                                אתה יודע כבר כמה שאני מעריך אותך,אבל אני יגיד לך עוד הפעם Smile
                                אני מחזיק ממך מאוד,ואתה אחד האנשים הכי אהובים עלי בפורום,הסיפור על המישפחה שלך מעניין מאוד ונוגע ללב,מאחל לך ולמישפחתך המקסימה
                                כל טוב,וגמר חתימה טובה Smile
                                • ארז1
                                  ארז1 נערך לאחרונה על ידי

וואווו, תודה לכולם ובקצרה תשובות לאחד אחת...
                                  רוזן - תודה רבה על הבמה. עוד דבר שהבאת לנו והוא כיף אמיתי. ההכרות מעבר לכינוי עם החברים.
                                  סמיסו - לגבי יפן נבדוק Laughing . לגבי נציג חברת חשמל, נבדוק גם מול כוח אדם.
                                  נדב - על השקט שלך יש לי עוד מה ללמוד ושיהיה בהצלחה בלימודים.
                                  אילנית - המוצ'ילרית של תאילנד, הרגת אותי עם הארז3.
                                  נוגה - כריש אולי, אבל מעדיף מרק סנפיר כריש Laughing . מבטיח להביא תמונה של הסבתא. צריך לחפש אצל אימי.
                                  שלמה - תודה ומקווה בבביקור הבא שיצא להיפגש.
                                  איתן - כל מילה מיותרת, יום אחד אכן ניסע, הרי צריך לפתוח את הסוכנות.
                                  נילי - אמן לכל מילה. הודו גם תגיע (קצת מפחידה אבל נתגבר).
                                  גלי - אכן אין על הריילי.
                                  avi_h - אולי אנחנו מאותה משפחה? Shocked לגבי החשמל, עלי שיהיה תמיד.
                                  אמיתי - תודה ואכן מקווה לפתוח אותה. אם איתן יחכה לי... Surprised
                                  עמי האילתי - בסוף יתברר שאנחנו באותו אגף (הולכה?). אכן אין על הריילי.
                                  נתי - מה בפעם הבאה? לאוס? לגבי השותף לעסק, מבטיח לזרוק עליך מילה לאיתן, אז יש לנו אגד,חברת חשמל ושוטר...לא רע.
                                  יעקבס - בורמה עוד תגיע. מבטיח Laughing .
                                  יוסי.ר. - מכה על חטא שלא בקרתי בפעם האחרונה. אבל היי, בזכות הטלפון אליך,היפנת אותי ואת חברי וזכינו לראות את המצעד.
                                  יוסי ל. - דיברנו אז על המרפסת ב-24 רופי וכאילו זה היה אתמול. תמשיכו גם אתם להנות.
                                  nat אריק - מלך קופנגאן. מי שחי את החלום שלנו. תמשיך להנות.

ודבר קטן להנהלה.
                                  חסר לי כאן חבר טוב מבנגקוק. חבר שביליתי עימו מס' ימים החודש.צודקים אנו ואין וויכוח לגבי הידע שלו. צודקים אתם וגם אין וויכוח על "חדות לשונו".
                                  זמן סליחות אמרו חברי, גם אלו שהתנגדו לו אמרו כי זהו זמן סליחות. עכשיו תורכם.

אז תודה רבה ענקית לכולכם על הברכות.
                                  שוב, לכבוד הוא לי להיות חלק מחבורה שכמותכם.
                                  ואם יש איך לתאר את הניגודים בתאילנד, אז הנה עוד שתי תמונות.

שבוע טוב, גמר חתימה טובה, צום קל ושנה טובה.
                                  ארז

ותאילנד מכאן תאילנד מכאן
                                  ותאילנד מכאן(גודל:10.54KB)תאילנד מכאן(גודל:8.17KB)

תאילנד מכאןותאילנד מכאן
                                  • עודד
                                    עודד נערך לאחרונה על ידי

וואווו, תודה לכולם ובקצרה תשובות לאחד אחת...
                                    טוב עכשיו כשאפשר לשייך לשם תמונה אני נזכר שראיתי אותך במפגש פורום אסיה האחרון ולא ידעתי מי אתה אז עכשיו כבר כן יודע.
                                    כל הכבוד על סיפור השושלת המעניין והמשך תרומה בפורום.
                                    • yrbh
                                      yrbh נערך לאחרונה על ידי

ארז אתה בחור כארז
                                      רואה את התגובות העיניניות ללא שום ציניות בפורום
                                      מקווה שנפגש שוב במפגש הבא

תגיד רק איך שכנעת את אשתך לסוע 8 פעם ב5 שנים לתאילנד ???

ירון
                                      • gilbardi
                                        gilbardi נערך לאחרונה על ידי

לארז "הבורמזי "
                                        נהנה לקרוא את תשובותיך בפורום.
                                        נהניתי מאוד לשמוע קצת יותר על מי שמאחורי הכינוי .
                                        סיפור השורשים מרתק .... והשיר ישר מתנגן לו " אתה חייב את זה לעצמך " מאחל לך שתגשים במהרה !
                                        ועד לבקורך בבבורמה 2 תמונות מביה'כ "משה ישועה " שהוקם ע'י יהודים שהגרו לבורמה מעירק - הביקור חוויתי גם ל"נטולי שורשים בורמזים "
                                        P1000893.JPG ביה
                                        P1000893.JPG(גודל:19.02KB)ביה'כ משה ישועה(גודל:24.78KB)

P1000893.JPGביה'כ משה ישועה
                                        • עצומת
                                          עצומת נערך לאחרונה על ידי

שלום לך אדון ארז
                                          אני בתאריך8 לנובמבר טס ל-27 יום לבנגקוק פאטיה פטפונג ללא טיסות פנים כי זו הפעם הרביעית .שאני טס לתאילנד. אני טס לבד .
                                          הייתי מעוניין לקבל ממך עזרה. אני רןצה להיות קצת בפארטונם
                                          ובפאטיה ופטפונג בצ"אינה טאון ובנגקוק בסוף. אנא עזור לי איך להתחיל מבחינת מלונות. Twisted Evil לא איכפת לי לצרף חבר או חברים.
                                          0002_001[1].bmp
                                          0002_001[1].bmp(גודל:93.80KB)

• שושי
                                            שושי נערך לאחרונה על ידי

ארז 1
                                            היי ארז, מודה לאיש שככה מצא את השירשור מלפני שנה, כי לא ביקרתי אז כל כך בפורום, ולא קראתי.
                                            היה מעניין לקרוא את סיפור משפחתך, בעיקר כי בעוד פחות מחודש ניהיה בינגון, וכמובן בתכנון לבקר בבית כנסת שם, הוא עדיין קיים...
                                            בשגרירית בורמה, לשם הלכנו לקבל ויזה, יושבת אישה, שם משפחה כהן, יודיה, אבל נראת בורמזית לכל דבר, וסיפורה, כי שאלנו, בטח שאלנו, דומה לשלך, אחרי הבריטים עלו לארץ..

http://farm2.static.flickr.com/1183/854504746_edd7593295_o.j pg
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 2 / 3
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון