מוצרי חשמל בבנגקוק- שווה?
-
היי חבר'ה,
אני בסקר שווקים לגבי מצלמת SLR של ניקון שעולה בארץ סביב ה3000-4000 ש"ח. בעוד שבוע נוסעת פעם ראשונה לתאילנד. האם שווה לקנות בבנגקוק למרות העדר האחריות וכו'? האם הפרש המחירים משמעותי!?
תודה,
לירז -
מוצרי חשמל בבנגקוק- שווה?לא.המחיר בארץ די זהה. -
מוצרי חשמל בבנגקוק- שווה?מה??? בטח ששווה לקנות בתאילנד!!! כבר כתבתי את זה פעם אחת פה. לפני שנה הייתי בתאילנד עם החברה ואנחנו בינואר הקרוב שוב שם לירח דבש שלנו. אני קניתי מצלמת SLR דיגיטלית של קאנון, דגם D400 והמחיר לא רק שהיה יותר זול... שילמתי חצי מהמחיר של הארץ. בזאפ המצלמה שלי כיום עולה 3399 כמובן שיש היום דגמים יותר חדשים אבל היא פשוט מעולה!!! ואני שילמתי בזמנו 1800 שח!! שזה פשוט המחיר של מצלמה קומפקטית טובה פה בארץ! תעשי לעצמך טובה ותכנסי לפנטיפ פלאזה ולMBK אפילו אם את צריכה לטייל יום שלם בהשוואות מחירים, תקני שם! ושימי לב שיקח לך זמן והרבה מיקוחים אבל את תמצאי שם הרבה יותר זול מפה!
בהצלחה -
מוצרי חשמל בבנגקוק- שווה?ממש לא.
-
מוצרי חשמל בבנגקוק- שווה?במרץ הייתי בתאילנד.
אתה צודק,זיופים עולים חצי.
אורגינל עולה כמו פה. יש מספר סריאלי על הקופסא והוא חייב להיות אותו דבר כמו על המצלמה.
אני לא אומר שהזיוף לא טוב,אני אומרשזה לא אורגינל.
קניתי זיוף שעובד יוצא מן הכלל. -
שלמה אתה ער??3 בבוקר אצלך! -
המממ... השאלה היא...האם אלו באמת זיופים ברמה גבוהה, והאם יש דרך לאמוד זאת.
או שאולי זו סחורה גנובה או מוחרמת ועדיין אורגינאלית?
או שאני אופטימית מדי?
וזו רק אני או שיש הרבה חיים הערב בפורום? (הרבה צפיות ביחס לשעת הפרסום) צריך לעשות עם זה משהו... -
המממ... השאלה היא...טוב טוב אני ממליץ לכל הגאונים לשתוק אם אין לכם מושג על מה אתם מדברים!!! אני עובד בחנות למוצרי חשמל ויש לי גישה לכל היבואנים בארץ. הדבר הראשון שעשיתי כשנחתתי אחרי שקניתי את המצלמה זה לבדוק מול היבואן אם המצלמה מקורית. הוא אמר לי (לפי המספר הסריאלי הפנימי שלא ניתן לזיוף) שלא רק שהיא מקורית... היא גם דגם שיוצר ביפן לשוק היפני בלבד! פשוט הבריחו אותה לתאילנד למכירה. ביפן היא הייתה עולה עוד יותר זול. כמו שLCD של סמסונג 32 אינץ' עולה פה בארץ 2700 ש"ח כשהיא מיוצרת לייצוא בגלל שהיא מיוצרת במזרח רק לשימוש שם אז היא עולה בתאילנד 1500 ש"ח ותבדקו את זה!!!!!! אל תגידו סתם דברים אם אין לכם מושג!!! -
היי הלו fabian007 תירגע חמוד, ערב כיפור היוםקודם כל תן כבוד לאלו שגם ענו.
במקרה נפלת על אחד מהארץ שיודע על מה הוא מדבר
ועל עוד אחד שחי בבנגקוק ובטוח יודע על מה הוא מדבר.
זה שאתה מומחה ושיחקת אותה כל הכבוד לך, אבל שואלת בחורה שאולי לא תותחית על כמותך ואין לה ידע כמו שלך.
עכשיו תגיד לי אתה, אם קורה משהו למצלמה, יש לך בטחון ב-100% שיתקנו לך אותה בארץ תחת אחריות?
היא שאלה האם שווה לקנות מתוך שיקול של אחריות מול מחיר.
אם אין אחריות אז אין כאן שיקול.
גם אתה לא קנית משהו שהוא חוקי, אז מה ההבדל בין לא חוקי למזויף מבחינת האחריות?
אל תרתח, ערב כיפור היום. -
היי הלו fabian007 תירגע חמוד, ערב כיפור היוםכחובב צילום, מצלמות וכל מה שקשור למוצרי חשמל גם אני לא מפספס אף חנות צילום בתאילנד והאמת שלא נתקלתי במחירים אטרקטיביים לגבי מצלמות ואביזרי צילום,במקרה הטוב 5-15% פחות מהארץ.
בכל הנוגע למחשבים ההפרש כבר יותר משמעותי ונע בין30-50% פחות מבארץ,
אני מניח שיש גם יוצאים מהכלל או מבצעים או מכירות חיסול ואפשר אולי ליפול על עסקה כדאית.
fabian007 בכל מקרה לא מתאים הניסוח החריף ואפילו אם אתה צודק...
גמר חתימה טובה -
המממ... השאלה היא...צ'מע. מצלמת DSLR זה לא משהו שקונים בחנות למוצרי חשמל כך שהידע שלך לא רלבנטי. אם אתה רוצה ממש לדעת מה קורה בשוק מצלמות הניקון המקצועיות בתאילנד תתקשר לסוכנות "הדר" בת"א או שהרבה יותר טוב, תתקשר לחברת NIKS, היבואן הרשמי של ניקון בתאילנד ותלמד איך הדברים עובדים.
חד משמעית לא כדאי לקנות מצלמות DSLR בתאילנד. מוצרים אחרים כמו מחשבים וטלפונים סלולריים כן. אני את המצלמה שלי שמיוצרת בתאילנד הזמנתי מארה"ב, זה חסך קרוב ל 1000 ש"ח אחרי ששילמתי מס ביבוא לתאילנד. רק שתקבל פרופורציות על הפרשי המחירים.