ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מאושוויה לאנטרטיקה...

פורום דרום אמריקה
    8
    23
    9778
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • o_shen
      o_shen נערך לאחרונה על ידי

מישהו יודע מה המחיר של שייט לאנטרטיקה????
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • yaelregev
        yaelregev נערך לאחרונה על ידי

הרבה מאוד כסף
        יש כל מיני סוגי סיורי שיט. הזולים שבהם אורכם עשרה ימים, מתוכם ארבעה של שיט בים הפתוח (יומיים הלוך ויומיים חזור). בעונה הקודמת גם הדילים של הרגע האחרון לשיט שכזה היו לרוב 5000$ ומעלה בשיא העונה, באזור 4000$ בסוף העונה (אבל אז מזג האוויר גורם לביטול הרבה מהירידות לחוף, ויש פחות בעלי חיים). יש ספינות גדולות מאוד שהן זולות יותר, אך בהן כמעט שלא יורדים לחוף. יכול להיות שבעונה הנוכחית המחירים יהיו מעט זולים יותר בגלל שכמות ההזמנות השנה ספגה פגיעה קשה בשל המשבר הכלכלי - אבל זכרו: בכל מקרה, זה לא יהיה זול.

האם זה שווה את זה? לגמרי כן. אני מצרפת לינק עם תמונה שצילמתי שם לראייה. אבל צריך להיות משוגעים לדבר ולהכין תקציב נפרד עבור היבשת הלבנה.

• yaelregev

והתמונה הנעדרת...
          כאן:
          • http://yael.haoneg.com/general/961
          • hאורי
            hאורי נערך לאחרונה על ידי

הרבה מאוד כסף
            קבל לינק, תכניס אושוויה ואנטרקטיקה ותקבל את כל ההצעות. אפילו אחת לא ראיתי כ'כ זול כמו הכותבת לפני.
            http://www.vacationstogo.com/ticker.cfm
            • bon bon
              bon bon נערך לאחרונה על ידי

הרבה מאוד כסף
              בזמנו (2007), כשחיפשת בעצמי........ הסיפור היה 3000$ לפחות (והיה אפשר למצוא ב3500$) והסיפור היה 4 ימים לשם, יומיים שם (לילה בתחנת מחקר) ועוד 4 ימים חזרה.
              אין ספק שזה שווה את הכסף, אבל זה המון(!) כסף.
              כשהייתי באושואיה הייתה גם ספינה קנדית שטבעה בדרך חזרה... לנוסעים שלום.
              אני יחזור יום אחש בשביל זה... ועל הדרך יטוס גם לאיי פסחא Smile
              • yaelregev

ל-hאורי
                התייחסתי למחירי העונה הקודמת (דצמבר 2008 עד מרץ 2009), כשמדובר על מחירי הרגע האחרון - לא המחירים המפורסמים שהם יקרים יותר, אלא דילים של הרגע האחרון שמוצעים כשבוע או כמה ימים לפני צאת הספינה והם מוזלים במעט.
                בנוסף, יש גם מסלולים ארוכים יותר שיקרים באופן משמעותי: סיורים שכוללים את האי ג'ורג'יה הדרומית יעלו החל מ-10,000 או 11,000 דולר ומעלה (בצדק, יש שם הרבה יותר בעלי חיים מבאנטארקטיקה הקלאסית וגם היסטוריה אנושית מרתקת).

בכל אופן, המסקנה היא לא לצאת לדרום אמריקה ולקפוץ לאנטארקטיקה "על הדרך", אלא שצריך להכין מראש תקציב מיוחד לעניין. זה מה שאנחנו עשינו, ובסופו של דבר עליי לומר שההשקעה באנטארקטיקה ובאי הפסחא הצדיקה את עצמה, והשניים היו יעדים מרתקים בהרבה מארגנטינה-צ'ילה (אבל אנחנו תרמילאים מנוסים, שלכל אחד מאיתנו היה זה המסע הרביעי, כך שראינו כבר מקומות דומים לארגנטינה-צ'ילה בעבר, בעוד אנטארקטיקה ואי הפסחא ייחודיים מסוגם).

bon bon, תשועשע לדעת שבעונה האחרונה שלוש(!) ספינות נפגעו בשיט לאנטארקטיקה מקרחונים או מכשולים תת-ימיים לא ממופים.
                • רשמים ותמונות מאי הפסחא
                • avitalsw
                  avitalsw נערך לאחרונה על ידי

מאושוויה לאנטרטיקה...
                  אני מתכננת להפליג לאנטרקטיקה לקראת סוף ינואר.
                  מישהו יודע מתי מסתיימת העונה המתאימה לכך? ועד מתי ישנן הפלגות לשם?
                  שמעתי שהכי זול זה להזמין הפלגה כשאהיה באושוויאה... למישהו יש מושג?
                  • yaelregev

מאושוויה לאנטרטיקה...
                    יש זמן - ההפלגות האחרונות יוצאות בחודש מרץ. העונה מסתיימת מתיישהו במרץ או בתחילת אפריל - תלוי במצב הקרח שמשתנה משנה לשנה.

אכן הכי זול להזמין מאושוואיה, אבל... "זול" זה עניין יחסי. כאמור, בינואר 2009 המחירים המוזלים באושוואיה עמדו על כ-5000 דולר, לפעמים יותר (בהנחה שהצלחת למצוא מקום פנוי).

• שושי
                      שושי נערך לאחרונה על ידי

מאושוויה לאנטרטיקה...
                      קראתי בפורומים ארגנטינאים שמי שרוצה למצוא הפלגה זולה יותר, ממתינים באושואיה, לפעמים יש אניות עם מקומות ריקים שמוכרים כרטיסים מוזלים...
                      • yaelregev

מאושוויה לאנטרטיקה...
                        כן, זה נכון, אבל שוב - המחירים של אותם מקומות מוזלים היו כ-5000$ בינואר האחרון. זה המחיר *המוזל*.
                        • o_shen

מאושוויה לאנטרטיקה...
                          לצערי מחיר כזה ממש כבד עליי......
                          • avitalsw
                            avitalsw נערך לאחרונה על ידי

מאושוויה לאנטרטיקה...
                            אני ראיתי הפלגות עם כל מיני חברות בסביבות ה-3000$.
                            על מה מסתמך הנתון של ה-5000$?
                            אם אני מתכננת להגיע לאושוויה בסוף הטיול ולברר שם על הפלגות.
                            במידה ויתברר לי שהתקציב שלי לא מספיק מה אתם מציעים לי לעשות בשבועיים - שלוש שישארו לי פנויים?
                            עדיף לי לא להזמין טיסה מאושוויה לבואנוס איירס חזרה לאפשרות שזה אכן מה שיקרה ואז אני אצפין דרך היבשה ואנצל את הזמן הפנוי לדברים נוספים בדרך?
                            או שאולי יש לי אפשרויות נוספות לטייל באזור אושוויה ודרומית לה במקום הפלגה...?
                            • yaelregev

מאושוויה לאנטרטיקה...
                              איפה ראית מחירים שכאלו? אשמח לדעת.

יש הרבה שמועות והרבה טענות לא מבוססות. גם לי אמרו לפני שנסעתי שאין בעיה למצוא ב-3000$. הגעתי לאושוואיה בינואר 2009, והיה ממש קשה ומפרך למצוא מקום בספינה מתחת ל-5000$ (וכשאני אומרת "מתחת ל-5000$, הכוונה ל-4700, לא להנחה משמעותית יותר).
                              יש מחירים זולים יותר בסוף העונה או תחילתה, פשוט כי מדובר בזמנים שבהם הפעילות באנטארקטיקה מוגבלת ועצירות נוטות להתבטל בגלל מזג האוויר. ייתכן שהשנה המחירים יהיו מעט זולים יותר בגלל המשבר הכלכלי שפגע בעסקים, אבל כאמור - אלו המחירים שהיו באושוואיה ליציאות במהלך ינואר-פברואר 2009. השווינו מחירים בלא פחות מ-15 סוכנויות שונות והיינו בעיר שלושה שבועות שבמהלכם היכרנו אנשים רבים מתעשיית התיירות האנטארקטית, כך שיצא לנו ללמוד לא מעט בעניין.
                              בנוסף, חשוב להבדיל בין סוגי סיורים והחבילות השונות. יש חבילות שהן כביכול לאנטארקטיקה, אבל בפועל לא דורכים כמעט אף פעם על החוף, רק רואים אותו מרחוק.

אין שום טעם לסיים את הטיול שלך באנטארקטיקה אם אינך בטוחה שיהיה לך כסף לכך. סתם תתקעי באושוואיה, שהיא בעייתית מבחינת תעבורה ואין מה לעשות בה שבועיים-שלושה. התחילי את הטיול באושוואיה, כך שתדעי מראש האם את יוצאת לשיט או לא, וזה יאפשר לך:
                              א) להקדיש לשיט יותר כסף על חשבון שאר דרא"מ, אם זו תהיה החלטתך לאחר שתכירי את המחירים המוצעים לעונת 2010.
                              ב) אם לא תצאי לשיט, תוכלי להמשיך את טיולך משם צפונה בשקט, בלי למהר ובלי לחסוך כל אגורה לשיט עתידי שאולי יצא לפועל ואולי לא.
                              • אפילו עז: קטגוריית מסעות
                              • hאורי
                                hאורי נערך לאחרונה על ידי

מאושוויה לאנטרטיקה...
                                היי אפילו...
                                אפילו לא הספקתי לכתוב לך תודה על איי הפסחא שמענינים אותי מאוד-אז,תודה.
                                ואפילו, חפרתי באינטרנט שוב ושוב בכדי למצוא איזה קרוז במחירים שפויים או דומים למה שהוצג כאן ולא מצאתי, גם לא ברגע האחרון וכפי שאתה מציע, ממש לא הגיוני לשבת בסוף העולם ולחכות שתיתגלגל לשם מציאה.כל המחירים שפגשתי מתחילים מ8000 $ לדצמבר הקרוב.
                                אז מי שבאמת מצא דיל במקום ונסע, שיקום.על סתם א.א.א אי אפשר לבסס תכנית טיול.
                                • o_shen

שווה אבל להגיע לאושוויה בלי קשר לאנטרטיקה לא???
                                  • bon bon

כן!
                                    • yaelregev

בעיניי, כן
                                      אומנם רוב המטיילים הישראליים רואים בה כעיר שאין מה לעשות בה יותר מיומיים-שלושה, אבל בעיניי היא היתה מהמקומות שהכי אהבתי בפטגוניה. יש באזור המון מסלולי הליכה יפים, הנופים נהדרים, האווירה נינוחה, אנשים מקסימים, וההגעה אליה בטיסה מאוד מרשימה. זו פתיחה הרבה יותר מוצלחת למסע מאשר בואנוס איירס.

אני מצרפת תמונות מאושוואיה וסביבתה:
                                      • תמונות מאושוואיה וארץ האש
                                      • bon bon

בעיניי, כן
                                        אני סיימית את פטגוניה באושואיה, אז הגעתי בדרך "הארוכה" אך היפה לא פחות...
                                        יש כלכך הרבה מסלולים באיזור! ממסלול של כמה שעות ועד טרקים של 3-4 ימים. והנופים שם... ממש סוף העולם Laughing
                                        • yaelregev

מאושוויה לאנטרטיקה...
                                          את מחירי הרגע האחרון לא תמצא עכשיו. כמשתמע משמם, אתה מקבל אינפורמציה עליהם רק ברגע האחרון, כמה ימים, גג שבוע וחצי, לפני היציאה. בשביל זה צריך להגיע לאושוואיה ולנסות משם - לא הגיוני? שוב, עניין של סדרי עדיפויות. עבורי - ואני יודעת שזו דעה מאוד יוצאת דופן כאן - דרום אמריקה היתה "משהו נחמד על הדרך", בעוד אי הפסחא ואנטארקטיקה עניינו אותי באמת. בהם השקעתי את רוב הכסף וכופפתי את הטיול עבורם, ובדיעבד, זה השתלם בהחלט. אם אתה מגיע לאושוואיה בכל מקרה, פשוט תעבור בסוכנויות ותציץ במחירים. יכול להיות שתוכל לסגור מיד על מקום לעוד שבוע-שבועיים.

אם אתה רוצה להזמין מראש במחיר פחות גבוה, יש תאים זולים יותר ברוב הספינות - כאלו של 3 אנשים בחדר, במיטות קומותיים (אם אתה אדם אחד הם ישלימו לך את השניים הנותרים). מה שכן, בגלל המחיר התאים הללו נתפסים הכי מוקדם שיש, ולכן צריך להזמין אותם חודשים ולעתים שנה מראש.

ויש בפחות מ-8000$ להזמנות מוקדמות גם עכשיו, אם מחפשים היטב. חפש סיורים של 10 ימים (בדרך כלל נקראים "אנטארקטיקה הקלאסית" או "חצי האי האנטארקטי"). יש די הרבה חברות, צריך לערוך חיפוש יסודי.
                                          מה שכן, קראו טוב את האותיות הקטנות. הרבה פעמים מתגלות כל מיני הפתעות בדיעבד, כמו היטלים שלא מצויינים, הגבלות על הנחיתות בחוף וכן הלאה. גם תיאורי המסלולים לפעמים אינם מציאותיים במיוחד וכוללים תחנות שכמעט אף פעם לא ניתן לעצור בהן (אלפנט איילנד, למשל, במסלולים שאורכים 3 שבועות).
                                          • bil
                                            bil נערך לאחרונה על ידי

שייט באנטרטיקה
                                            אני מתכננת לשוט בינואר 2011.האם יש לכם חברות ספנות שאתם יכולים להמליץ עליהם?אני מבינה שאיי פסחא הם חלק חשוב בשייט,אז אנא המלצות על חברות שכוללות את איי פסחא וכן אוניות לא גדולות מדי,כי הבנתי שכאשר האונייה גדולה היא כמעט ולא עוגנת והנוסעים לא יורדים אל החוף
                                            תודה
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון