מרומא לפירנצה ברכבת
-
אם הטיסה שלנו נוחתת ברומא ב8:45, האם זה ריאלי לתפוס את הרכבת של 10:55 מטרמיני לפירנצה?
בהנחה שאנחנו נוסעים ברכבת משדה"ת לטרמיני.
האם מישהו מכיר את מרחקי ההליכה בתחנות השונות?
האם אפשר לקנות מראש כרטיס לרכבת משדה"ת לטרמיני? -
מרומא לפירנצה ברכבתקצת צפוף, לטעמי גבולי מדי.
רכישת כרטיסי רכבת מראש תוזיל את המחיר. לא בטוחה שכך גם לטרמיני משדה"ת- משהו סביב ה15 יורו מינוס פלוס, להערכתי, כיום.
בהלצחה
רוניה. -
מרומא לפירנצה ברכבתגם לטעמי צפוף ומלחיץ, שדה התעופה של רומא גדול ויש הליכה של לפחות כעשר דקות עד להגעה לרכבת שיוצאת מהשדה לטרמיני..
בקיץ שעבר עלה לנו כרטיס 14 יורו. כמו כן משך הזמן בין שדה"ת לטרמיני הוא חצי שעה,,והרכבת המהירה לפירנצה יוצאת על השנייה בידיוק..ניתן לקנות כרטיס לרכבת לפירנצה במכונות האוטומטיות בטירמיני...מאוד פשוט לביצוע...
פשוט תגיעו לטרמיני...תקנו כרטיס לרכבת הכי קרובה שיוצאת ותוך שעה וחצי אתם בפירנצה..(38 יורו למיטב זכרוני)...תהנו -
מרומא לפירנצה ברכבתאני חושבת שזה אפשרי. יצאנו במהירות משדה התעופה, והמעבר משהדה לטרמיני גם הוא היה קל. מאידך, גם אנחנו חששנו מסיכון, ומצד שני לא רצינו שכרטיס "בטוח" יעכב אותנו. החלטנו לשלם מחיר מלא על קניית כרטיס במקום. לדרך חזרה קנינו באינטרנט זמן רב לפני הטיול, וזו היתה מעין פשרה שמצאנו אותה כמניחה את הדעת.
-
מרומא לפירנצה ברכבתאז הזמנו בסוף לרכבת של 11:25 לפירנצה.
כרטיס economy (ולא super economy) שמאפשר לנו להחליף לכרטיס רגיל אם נפספס.
אם נצא מהשדה מאד מהר, אולי ניסע לטרמיני באוטובוס ולא ברכבת, ואז נחסוך 10 אירו לכרטיס.
תודה למגיבים. -
מרומא לפירנצה ברכבתאי אפשר להזמין נסיעה ישירה מהשדה לפירנצה? נדמה לי שאז זה חוסך את הכאב ראש של לחפש את הרכבת בטרמיני...
אנחנו עשינו את זה בדרך חזרה מפירנצה לשדה התעופה. -
מרומא לפירנצה ברכבתלא ידוע לי על כך וזה גם לא כ"כ הגיוני, כי הרכבת המהירה לפירנצה היא קו אחר לגמרי. -
מרומא לפירנצה ברכבת1. אפשר להזמין כרטיס משדה התעופה לפירנצה, למעשה ינפיקו 2 כרטיסים וגם המחיר יהיה זהה.
2. את הכרטיס ה-ECONOMY ניתן להחליף רק עד זמן יציאת הרכבת.
3. מבקרה של החלפה יש לשלם את ההפרש למחיר כרטיס רגיל (BASE) שבמקרה שלכם יהיה 14€. -
האם תוכל להסביר לי איך מזמינים משדה התעופהלפירנצה?
איך נקראת התחנה של שדה התעופה? -
ומה הכוונה 'המחיר יהיה זהה'? -
ומה הכוונה 'המחיר יהיה זהה'?איך נקראת התחנה של שדה התעופה? Fiumicino Aeroporto
ומה הכוונה 'המחיר יהיה זהה'? תקבלו שני כרטיסים: אחד במחיר 14€ לטרמיני והשני 29€ לפירנצה, זהה לכאילו רכשתם בנפרד -
תודה