שמירת חפצים אישיים בחוף ובטיול
-
שאלה שנשמעת טריביאלית אבל יכולה להרוס טיול:
כאשר מגיעים לחוף ורוצים לצאת לשחיה,או יוצאים לטראק, כיצד מקובל לשמור על מסמכים אישיים?
האם מפקידים כל בוקר הכל בכספת המלון ויוצאים עם מעט כסף מקומי?
האם יש לאורחים גישה חופשית לכספת? או זקוקים לעזרת פקיד הקבלה? האם מקובל לטרטר את פקידי הקבלה מידי יום?
האם יש בחופים מלתחות ושמירה?
לא איכפת לי שיגנבו בגדים ומעט כסף, אבל אני חושש לדרכון ולכרטיס האשראי
אשמח מאד להעזר בנסיונכם האישי. -
שמירת חפצים אישיים בחוף ובטיולדרכון כסף ומסמכים להשאיר בכספת בלובי המלון...המעט כסף שתיקח איתך לשמור בנרתיק מוגן מים כדוגמת המצ"ב...
-
שמירת חפצים אישיים בחוף ובטיולאין כספות בחוף.גם מציל לא ראיתי.
אפשר לקקת ארנק פלסטיק קטן ופשוט ולהכניס אותו איתך למים בתוך הבגד ים(כן כן ליד הבי..) או שתקנה ארנק קטנצ'יק עם שרוך ותכניס אליו שטרות.מקסימום ירטבו לא נורא.
יש מלונות שהכספת בחדר ויש שהכספת בקבלה, וכן, הפקיד קבלה מכניס מפתח "מסטר" לכספת יחד עם המפתח שלך ואז הכספת נפתחת.
נראה לי שאתה קצת ביישן, אל תתבייש זו העבודה שלהם,לא?
מסמכים אישיים משאירים בכספת.כרטיס אשראי ישרוד כל דבר לכן ניתן להכניס לים.
זה מה שאני עושה. -
שמירת חפצים אישיים בחוף ובטיול
jac101 שלום,
לאחרונה היה פה שרשור שלם בנושא כספות ושמירת מסמכים וכסף. בנושא זה תמצא דעות שונות. בד"כ אלה שנכוו נגד כספות ואלה שלא נכוו בעד.
אני לשמחתי בצד שבעד כספות. ולכן מצטרף לדיעה של ידידי איתן וסמי.
האם מפקידים כל בוקר הכל בכספת המלון ויוצאים עם מעט כסף מקומי?
*** ממש כן . להפקיד הכל בכספת ולקחת כסף שיספיק לזמן שאתה מחוץ למלון. מומלץ בכל מקרה לצלם את הדרכון, כרטיס הטיסה ואת המסמכים החשובים ולשמור במקום אחר בחדר או לשלוח למייל שלך כך שבמקרה הצורך תוכל לשלוף ולהדפיס.
בדיוק בגלל זה אני ממליץ גם על שימוש בטרוולס צ'קס.גם אם גונבים יש ביטוח לכסף.
האם יש לאורחים גישה חופשית לכספת? או זקוקים לעזרת פקיד הקבלה?
*** לאורחים אין גישה לכספת . אם מדובר בכספת בחדר אז זה ברור. אם מדובר על כספת בלובי אז האורחים לא יכולים לפתוח כספות של אחרים.
האם מקובל לטרטר את פקידי הקבלה מידי יום?
*** מקובל מאד. אפלו פעמיים ביום אם צריך. יש מקומות בהם גובים כסף על השימוש בכספת כך שלא צריך להרגיש שלא בנוח.
האם יש בחופים מלתחות ושמירה?
*** לא נתקלתי במקומות שמירת חפצים בחוף.
ממליץ לקחת בתי מלון או גסט האוס סבירים וכך גם הסיכוי שיקרה משהו לכסף והמסמכים הוא קטן.
נסיעה טובה
נתי
-
שמירת חפצים אישיים בחוף ובטיולראשי תודה לכל העונים
אני נוהג לשמור את כל מסמכי החשובים, ללא קשר לטיול, ב gmail
אני שולח אותם לעצמי מקווץ אותם ונותן סיסמה.
כך אנהג כמובן במסמכים הנוגעים לטיסה.
הרעיון של קופסת פלסטיק עמידה למים לצורך הכנסת כרטיס אשראי,צילום דרכון,וכסף מצאה חן בעיני ואני אאמץ אותה.
כך איני מוגבל בטיול ומוגן מקטסטרופות.
שוב תודה רבה לעונים. -
שמירת חפצים אישיים בחוף ובטיולהואיל ומצא חן בעינך קופסת הפלסתיק נגד מים אז קבל קישור... -
שמירת חפצים אישיים בחוף ובטיולכשאין כספת זמינה, וכאן אני מצטרף להמלצות של חברי בעניין הכספת שבקבלה, אני עושה את הדבר הבא -
אני משתמש בסדרת שקיות ניילון אטומות למים. בכניסה לים אני מחבר את השרוך של השקית המתאימה (בגודל ארנק קטן) לשרוך של בגד הים ויוצא לשחייה. כמובן שאני כל הזמן מרגיש אם השרוך מחובר לי לבגד הים.
אם יוצאים לים מספר חבר'ה, אז אפשר להנהיג "רשימת שמירה" - כל אחד בתורו נשאר "לסבול" (
) בחוף בשמירה על החפצים.
טיול מהנה ובטוח