טיסה מארה''ב למזרח
-
שלום לכולם, אני צפויה לשהות מספר חודשים בארה''ב משם אני מעוניינת לטוס לטייל. אמנם מרכז או דרום אמריקה נראים כמו הבחירה הטבעית, אבל ממש מתחשק לי לטייל דווקא במזרח. מישהו יודע מהן העלויות של טיסה כזו? תודה -
טיסה מארה``ב למזרח:Reאני הייתי באותו סיטואצייה השאלה היא האם מהמזרח אתצ חוזרת לישראל???(וכניראה שלא יכניסו אותך שוב לארהב אחרי זמן קצר) אז עדיף לחזור לארץ ומפה לקנו כי כרטיס לדוגמה ניו יורק-בנקוק-תא יעלה 2500$ לא שווה אבל הלוך חזור מארהב למזרח דרך הסינים מנשהו כגמו540$ -
טיסה מארה``ב למזרח:Reאז עדיף לקנות הלוך-חזור ישראל-ארה''ב-ישראל והלוך חזור ארהב-מזרח-ארה''ב ? כלומא לטוס ישראל, ארה''ב, מזרח, ארה''ב, ישראל? -
טיסה מארה``ב למזרח:Reאני קניתי השבוע כרטיס מסן פרנסיסקו לדלהי ב1200 דולר ליציאה בסוף מאי עם אייר קנדה. יש מנועי חיפוש לטיסות באינטרנט אחד מהם הוא yahoo,travel וככה מצאתי את הטיסה הזו -
טיסה מארה``ב למזרח:Reלא! עדיף לך לקנות כרטיס ישראל-ארה''ב-ישראל ותגיעי לארץ לשבוע התרגנות וקדימה למזרח!(לארהב יהיה קשה להכנס שוב אחרי תקופה קצרה אז תחכי עד יעבור זעם(בבית) וסעי שוב( זה קצת הרבה בזבוז$ על טיסות אז אולי תשקלי זאת אם בכלל, אני קפצתי לשבוע מקסיקו ושבוע פורטו ריק