ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ירח דבש בגיאורגיה

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    2
    2
    2146
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • nsdani
      nsdani נערך לאחרונה על ידי

אני וזוגתי חושבים על ירח דבש בגיאורגיה. יש לנו חודש וכוונה לנוח ולטייל טיולים לא מתישים (אפשר כמה ימים אבל עם שינה בבתים או עם סוסים). בעצם אני שואל אם אפשר להתפנק בגיאורגיה? יש אפשרות להיות במקום אחד (נגיד הקווקז הגבוה) הרבה זמן, בלי שזה ימצה את עצמו? יש אפשרות לשכור בקתה במקום יפה (נגיד ליד אגם) לזמן ממושך? הנסיעה אגב בתחילת השבוע השני של יוני. אין לנו עניין בערים או עתיקות אלא בהרים ואנשים.
      בקיצור הטיול צריך להתאים לכלה.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גולני
        גולני נערך לאחרונה על ידי

ירח דבש בגיאורגיה
        חודש זה הרבה זמן לגיאורגיה ואם ערים ועתיקות לא מעניינות אותכם אז זה משאיר לכם זמן פנוי נוסף. להתפנק בגיאורגיה, השאלה איך מגדירים פינוק. פינוקים נוסח תיאלנד בטח לא תמצא שם, הפינוק היחידי שעולה על דעתי זה להשתכן במלון טוב במקום עם נוף מרהיב ולהשאר שם מספר ימים תוך כדי טיולי יום בסביבה. אך חודש זה לטעמי יותר מידי זמן בשביל זה. שני מקומות שעולים בראשי בקוקז הגבוה זה מסטיה וקזבגי. בשניהם תוכלו למצוא מלונות טובים ולהשתקע תקופה. במסטיה תוכלו למצוא מלונות טובים ולהיות מספר ימים +טיולי יום בסביבה. תוכלו לעשות שם את טרק הכפרים - במקור ל4 ימים ולהשאר כמה ימים בכל כפר כדי להכיר את האנשים ואת החיים שם. בשני הכפרים הראשונים תנאי המחייה לא משהוא בטח לא מתאים לפינוקים של ירח דבש... בשניים האחרונים תוכלו למצוא תנאי מחייה טובים יותר. הכפר האחרון אושגולי נמצא במקום יפה במיוחד שווה שהייה של מספר ימים. תוכלו לעשות את זה חלקי או מלא עם סוסים, כמובן יש לזה עלות. קזבגי גם ממוקם במקום יפה ניתן להיות שם כשבוע + טיולי יום. בקווקז הנמוך יש פארק לאומי(בורג'ומי) קרוב לעיירת סקי - בקוריאני (לא הייתי) עם מסלולי טיול - עוד אופציה, פחות יפה מהקווקז הגבוה.
        מזל טוב בכל מקרה Razz
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון