ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פארק שעשועים בבנגקוק

פורום תאילנד
    5
    9
    5148
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אוריאנה3
      אוריאנה3 נערך לאחרונה על ידי

קראתי שיש 2 פארקי שעשועים בנגקוק: siam park ו dream world.
      אני מתלבטת לאיזה מהם ללכת מכיון שיהיה לנו זמן רק לאחד מהם.
      אשמח לשמוע חיות ממי שהיה באחד מהם או בשניהם.
      הבילוי הוא עבור 3 ילדים: בני 6 + בן רבע לארבע.
      תודה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גולן שרמן
        גולן שרמן נערך לאחרונה על ידי

פארק החלומות - DreamWorld
        ה"דיסנילנד" של תאילנד, עם החביבות והקסם של המקור, אך צנוע בהרבה וניתן לסיימו תוך מספר שעות.
        כולל מתקנים מלהיבים, הצגת אקשן הוליוודית עתירת פיצוצים ופירוטכניקה, צפייה בשבעת פלאי עולם הבנויים כמיניאטורות, סיור באתרי סיפורים מהסרטים, שפע פעילויות לילדים, מופעים, מתחמי קניות ואוכל ועוד.
        היצע המתקנים כולל רכבות הרים, אבובים מרטיבים, מתקנים לילדים קטנים, רכבל, בית ענקים מקסים, מכוניות קרטינג, רכבת חלל, מונורייל, סירות פדלים, תפאורות מן האגדות ועוד.
        סביב האגם המרכזי מתנהלת התהלוכה המרכזית של דמויות הלקוחות מעולם המערב והמזרח.
        בשל החום, שני המתקנים הפופולריים ביותר הנם מגלשת הסופר ספלאש הענקית ומתקן הגרנד קניון ששניהם דואגים להרטיב כהוגן את הנוסעים. מתחם "עיר השלג" מביא את חווית השלג והקור שלא מוכרים במדינה, שם מחליקים על מדרונות מושלגים. בכניסה למתקן מקבל כל מבקר מעיל שלג ומגפיים.
        חלק מהמתקנים מתאימים לילדים קטנים וחלקם מתאימים לבעלי לב חזק במיוחד.
        המחיר הכולל הסעה, כניסה וארוחת צהרים מזנון הינו 750 באט לאדם (לוודא שהמחיר כולל גם את הכניסה לעולם השלג). דמי הכניסה שלא בחבילה הנם 450 באט לכל מבקר מעל גובה 90 ס"מ. מתחת לגובה זה הכניסה חופשית.
        פתוח כל יום בשעות 08:00-18:00. נסיעה במונית (כשעה) אמורה לעלות 300 באט. ניתן לארגן את הביקור במקום בעזרת סוכן בכל מלון בעיר על מנת להקל על ההגעה למקום.
        • Dream World
        • גולן שרמן

פארק סיאם - Siam Park
          פארק מים ענק המכיל כל מה שילדים יכולים לבקש.
          המתחם הענק כולל גם אגם, גן שעשועים, ספארי, גן בוטני ועוד. במקום מגלשות, ברכות גלים ושאר הפתעות רטובות.
          הפארק כולל גם שלל מתקנים והפעלות ומכיל נושאים שונים כמו הדינוזאורים (תיאור של התפתחותם, איך נמצאו שרידיהם והורכב מהם השלד והכל בצורה ויזואלית עם פירוטכניקה מרשימה), תרבות סין, מוזיאון לתולדות תאילנד על כל מלכיה ועוד.
          הפארק מלא במתקנים החל בקרוסלות ועד רכבות הרים, כאשר ניתן לשלם על כל מתקן בנפרד או לקנות כרטיס לכל המתקנים.
          בנוסף לכך, יש אזור של ג'ימבורי לפעוטות עם מתנפחים, מתחם כדורים וחבלים בן שתי קומות, קרוסלת אווזים במים, קרוסלת חיות ועוד.
          אזור הבריכה מכיל בריכת ענק, בריכה רדודה לפעוטות, מגלשות ענק, מגלשות לפעוטות, מגלשות עגולות שניתן לגלוש עם ההורים ובריכת בועות חביבה (ג'קוזי ענק).
          בריכת הגלים ומתקן ה-Speed Slide נכנסו לספר השיאים של גינס בגין גודלה של הבריכה ומהירותה של המגלשה.
          במקום מתחם אוכל במחירים סבירים הכולל בעיקר אוכל תאילנדי.
          פתוח מידי יום בין השעות 10:00-18:00.
          כניסה במחיר 200 באט למבוגר מעל גיל 15 או מעל גובה 150 ס"מ, ו-100 באט לילדים בגובה 100-150 ס"מ. מתחת לגובה 100 ס"מ לא משלמים. ניתן לקנות כרטיסיה הכוללת כניסה ומתקנים בשווי 510 באט במחיר של 350 באט (לא חייב להיות בשימוש אותו אדם. ניתן לחלוק). כנ"ל כרטיסיה בשווי 870 באט במחיר של 500 באט ולבסוף כרטיס כניסה שמאפשר שימוש ללא הגבלה בכל המתקנים בעלות של 600 באט וזו גם העסקה המשתלמת ביותר. מומלץ לא להגיע בסופי שבוע, אז המקום עמוס ביותר.
          הפארק נמצא בשולי העיר וניתן לארגן את הביקור במקום בעזרת סוכן בכל מלון בעיר על מנת להקל על ההגעה. הסעה, כניסה וארוחת צהרים עולים 950 באט לאדם.
          • פארק סיאם
          • דר. דודו
            דר. דודו נערך לאחרונה על ידי

גולן
            הרשה לי לתת לך מחמאה - אתה אלוף בטיולים עם ילדים. הצטרפותך לפורום מהווה חיזוק רציני !!
            • גולן שרמן

לא צריך להגזים, אבל תודה על המחמאה !
              • אוריאנה3
                אוריאנה3 נערך לאחרונה על ידי

פארק שעשועים בבנגקוק
                תודה על התגובה המאוד מהירה... Smile
                אם היינו יכולים היינו מגיעים לשניהם, נשמע כמו חוייה כייפית במיוחד. אבל כדי לחוות את בנגקוק חשוב לי לחוות את העיר ולא רק את הפארקים הכייפים האלא ולאכן אני חייבת לבחור באחד מהם.
                מה המם יכול יותר להתאים לילדים קטנים - מבחינת המתקנים והפעילויות האפשריות? בסיאם אהבתי את הפארקים הנושאיים של אפריקה והדינוזאורים - נראה לי כמו חויה מיוחדת לילדים (בארץ אין כאלה).
                אנחנו כולנו מאוד מתרגשים ומחכים לנסיעה - כמו שזה נראה עכשיו חודש יספיק לנו רק לטעום מתאילנד, כך שבעוד כמה שנים כשילדים יגדלו נחזור שוב לגלות מקומות חדשים...
                • גולן שרמן

פארק שעשועים בבנגקוק
                  היי אוריאנה,
                  אני אישית ממליץ לוותר בכלל על הפארקים, לא בגלל שהם לא מוצלחים (נהפוך הוא, הם מדהימים !), אלא בגלל שבעיניי הם סטייה מחווית תאילנד.
                  הילדים הקטנים שלי נהנו לראות את המסחר בשוק הצף לא פחות מאשר בפארקים, אותם אפשר להשאיר לנסיעה המשפחתית להולנד...
                  אבל אם אני צריך לבחור בין שניהם, אני בוחר ללא ספק בפארק סיאם.
                  נסיעה טובה !
                  • k_r
                    k_r נערך לאחרונה על ידי

פארק שעשועים בבנגקוק
                    הייתי בשתי הפארקים ואני מצטרף לגולן בהמלצה על סיאם פארק.
                    בדרים וורלד יש הרבה מתקנים שלא מתאימים לילדים בגיל שציינת.
                    במידה ותבחרי בדרים וורלד, המנעי מלהגיע בסופי שבוע מכיוון שיש כמות גדולה מאוד של מבקרים שיוצרים לחץ על המתקנים ואז תאלצי להמתין בתור ארוך למתקנים הפופולארים ובסופו של יום לא תספיקי לחלק גדול מהמתקנים.
                    קרוב מאוד לדרים וורלד יש את ה FUTURE PARK שהוא אחד הקניונים הגדולים בתאילנד. אפשר להגיע אליו במיניבוס מהיציאה של הדרים וורלד.
                    הדרך חזרה משתי הפארקים כרוכה בהמתנה די ארוכה בפקקים.

בקשר לחוויה התאילנדית של הפארקים לעומת השוק הצף:
                    בפארקים יש רוב גדול למבקרים תאילנדים ובשוק הצף יש כמות גדולה מאוד של תירים(הכוונה לשוק הצף המפורסם ולא לכל השווקים..)
                    לדעתי החוויה התאילנדית בהחלט קיימת בפארקים.
                    • נדב הרגיל
                      נדב הרגיל נערך לאחרונה על ידי

תמונות מסיאם פארק.
                      מתערוכת הדינוזאורים שהוזכרה בשרשור.
                      1 2
                      1(גודל:17.43KB)2(גודל:17.68KB)

21
                      • 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון