אחח חזרתי מסין
-
כ"אשת דרקונים" עם קצת יותר נסיון ממני...אולי תוכלי להגיד לי, האם אלה דרקונים???
ואם לא, אז מה הם????????
אני אף פעם לא הצלחתי לקבל תשובה מהסינים... במקרה הטוב, הנהון...
-
כ"אשת דרקונים" עם קצת יותר נסיון ממני...אריות. -
כ"אשת דרקונים" עם קצת יותר נסיון ממני...מלשון א ר י ה.
-
ואני חשבתי לתומי שאריה נראה ככה...יכול להיות שהאריה הזה קצת "עייף" או שהוא נשם איזה "משהו"
-
ואני חשבתי לתומי שאריה נראה ככה...
תציץ בגוגל.
21 Jul 2008 ... This article is about Chinese guardian lions, also called Fu (or Foo) Lions, lions of Buddha, or sometimes stone lions. For the Chinese dog ...
Appearance - History - Image gallery - See also
en.wikipedia.org/.../Chinese_guardian_lions -En cache -
רק שאני מסתובב עם שומר הראש...אני לא מפחד...
-
על אריות ודרקוניםצילה ובון בון, שלחתם אותי לארץ פנטזיה אגדית, התמונות מקסימות, זהו אני כבר מדמיינת את עצמי לוקחת את הקטנה שלי להראות לה שבאמת יש דרקונים, ואחר כך נטפס לנו לאיזה כפר על קצה מדרון, איזה יופי ציורי... עד כדי כך מלאתם אותי בהשראה. תודה רבה.
האריות שבתמונה דומים גם לפסלי אריות ונמרים בהודו, ואם למישהו מתחשק לחזור ולצפות בסרט של דיסני על ספר הג'ונגל, תמצאו בכניסה למקדש הקופים בדיוק כזה פסל, ולאחד מאלו בגירה התחזה כאשר הוא ובלו (יש לומר בהלו) פלשו אל המקדש כדי להציל את מוגלי.
וצילה, בצפון מרכז צרפת (בורגון) על כנסיות באזור יון (YONNE) יש מן יצור כזה בעל ראש דומה לאריות הללו נדמה לי שהשם שלו הוא משהו כמו גריבויי, מכירה? -
ואם כבר בית קברות צבעונילא במזרח, אני יודע, אבל מאוד צבעוני ומאוד בית קברות, בחצר הכנסייה של ואלנשטאדט, שווייץ.
-
ואם כבר בית קברות צבעונישאלה על סין:
יש שם הרבה תרמילאים?
אם אני מגיע לבד, באזור אוגוסט, תהיה לי בעיה למצוא אנשים לטייל איתם? -
הרבה תרמילאים, אין בבעיה למצוא אותם. -
על אריות ודרקוניםSORRY
אילה, חיפשתי לא מצאתי. גריבוי במילון אומר..........קישקוש . באנגלית-DOODLING.
אבל אמשיך בחיפוש.
לא מבינה למה, אבל לדרקונים משהו מיוחד, מיתולוגיה תמיד ענינה אותי , ויצור המיתי הזה במיוחד.
-
לכל משרשרי סיןהשרשור והתמונות עושים כזה חשק, שקשה להתאפק עד האביב.
יש לי שתי שאלות:
טרק שמחבר את ערוץ דילוג הנמר עם אגם לוגו, אפשרי? יש לכם מידע על איך נראה מסלול כזה, כמה ימים בקצב איטי, האם הכל מרושת בכפרים עם לינה בדרך, איפה כדאי לקחת מדריך וסוסים?
ועוד שאלה: עדיף לקנות lonely או rough guide? ואם lonely אז עדיף את החדש של כל סין או ישן יותר רק של דרום מערב סין (זה האיזור בו רוב הטיול)? יש מדריך אחר מומלץ?
תודה! -
על אריות ודרקוניםהי צילה מצאתי קוראים ליצורים האלו גרגוי Gargouille.
שולחת לך קישור, ולכולם הקישור הוא בצרפתית כי הוא יותר מלא בפרטים אבל אם תנסו בוויקי באנגלית תמצאו אותו שם גם.
וגם נוציא תמונה מהאינטרנט.
אני חייבת לציין שמלמטה הם נראים יותר נמריים ופחות מפחידים.
אבל כבר הספקתי לראות שבמקומות שונים בצרפת יש להם צורות שונות, לפעמים הם כמו ציפורים, לפעמים יותר כמו תיישים דרקוניים...
-
על אריות ודרקוניםחשבתי אחרי ששלחתי שלזה התכוונת.
אותם יש בכל כנסיה , נגד עין הרע, משם גם מתנקזים מי הגשמים על הגגות.
מן המפורסמים אילו של כנסיית נוטר דאם בפריז. -
על אריות ודרקונים gargyles באנגלית.אבל מעדיפה דרקונים. בכנסיותהם מפחידים.
-
אתה מנסה לחבר בין 2 מקומות רחוקים אחד מהשני שאיןשום סיכוי לחבר בניהם.
מאיפה צץ הרעיון לחבר בין לוגו לייק לערוץ דילוג הנמר?
אתה מודע למיקום שלהם במפה? -
תמונות מסיןתמונות מהממות
מקום מהממם
אני עוד כמה חודשים עושה גיחה קצרה להונג קונג וזאת רק ההתחלה של מספר מסעות בעתיד לכיוון המעצמה המהממת הזאת!!