פסח לאן נוסעים
-
אפשר לשמוע סיפורים חוויות על משפחות שנסעו באפריל בפסח אני רוצה לנסוע הפסח איטליה או צרפת מה עדיף באפריל אמנם מוקדם אבל.....
-
פסח לאן נוסעיםשימי לב שהשנה פסח יצא ב-26 במרץ בעוד ששנה הבאה זה יצא ב-15 באפריל. הבדל לא זניח מבחינת מזג אויר
-
פסח לאן נוסעיםפסח יוצא 13 לאפריל אז לאן אפשר לנסוע
-
אומרים שתאילנד נהדרת בתקופת פסחלנו יצא להיות בניו יורק ובאוסטריה בפסח (שתי נסיעות שונות כמובן), בשני המקומות היה קר מאד (פחות מ-10 מעלות) אז צריך לקחת את זה בחשבון.
הבנתי מהרבה אנשים שפסח זה זמן קלאסי לתאילנד. הטיסות אולי יותר יקרות אבל המחייה אמורה להיות זולה.
-
סליחה, רק עכשיו ראיתי שדיברת על צרפת/איטליהאישית הייתי נוסעת לעיר גדולה (פריז/רומא) כי אז גם אם קר וגשום אפשר להנות בניגוד לטיולי טבע שהם מבאסים איימים בקור ובגשם. יש לי חברה שהיתה באיזור האגמים (גרדה) בפסח לפני כמה שנים, מאד נהנו אבל זה לגמרי עניין של מזל עם מזג האויר.
-
פסח לאן נוסעיםכל עוד את נשארת בדרום (דרום איטליה, דרום צרפת), אז מזג האוויר באמצע אפריל אמור להיות נוח או לפחות סביר, בשתיהן.
כמובן שיש יוצאים מן הכלל - גלי חום / גלי קור / שטפונות, אבל אותם כמובן שאי אפשר לצפות מראש בשום מקום.
תקראי קצת על שני היעדים, תראי מה יותר מדבר אלייך, תבדקי שעות פתיחה של אתרים (אולי משהו שמאוד תתלהבי ממנו נפתח דווקא רק במאי), תראי לאן את משיגה כרטיסים סבירים ולפי זה תחליטי.
מבחינת מזג אוויר נטו, אין העדפה ברורה (ואת יכולה לשלב, ולעשות טיול מהריביירה האיטלקית והמפרץ הליגורי עד הריביירה הצרפתית...)
אוסי
-
פסח לאן נוסעיםתודה רבה או אגם גארדה או צרפת יורודיסני ועמק הלואר השנה זו בעיה כי החגים יוצאים באוקטובר וזה גם קריר תאילנד לא בא בחשבון בכלל לא טעמי
-
פסח לאן נוסעיםבתקופה הזאת שאת מציינת בחצי השני של אפריל, טיילנו לפני כמה שנים בנורמנדי שבצרפת . ומזג אוויר היה נעים ונוח
-
פסח לאן נוסעיםעקרונית אפשר להגיע כמעט לכל יעד,תלוי מה מחפשים.
בחלק מהמקומות עדיין רוב האטרקציות סגורות.בטיולי עיר זה שונה.
באפריל יש לגיגות שווקי אביב באלזס-קולמר,אם לא מיתים את האזור.שטראסבורג-גם צרפת,גם עיר גדולה.תראו יש אשכול של אלזס-פריז עם רכבת ביניהן.יכול להיות פתרון לא רע בכלל.אפילו בקולמר עוצרת רכבת מהירה לפריז.
רומא ודרומה,בעזרת איזי ג'ט-גם יכולה להיות נחמד מאוד.
אמה
-
פסח לאן נוסעיםהי, מצרפת סיכום שלנו מאמצע אפריל, צפון איטליה, היה מזג אויר נהדר ב2011