אפשר לצאת מהארץ בלי דרכון ?
-
הי,
הדרכון שלי נמצא בקפריסין בשגרירות אמריקאית, אני חייב לנסוע לשם לאסוף אותו. איך אפשר לצאת מהארץ בלי דרכון ? -
כן, בשחיה. -
כן, בשחיה.לשלם מתחת לשולחן לבעל יאכטה במרינה שישיט אותך לשם. -
אפשר לצאת מהארץ בלי דרכון ?תבדוק באתר של משרד הפנים - תעודת מעבר או משהו כזה. סתם מסקרנות - איך הדרכון הגיע לשם? למה שלא ישלחו לך אותו / מישהו אחר יביא לך?
בהצלחה! -
אפשר לצאת מהארץ בלי דרכון ?ח ח ח
איך נכנסת לארץ בדיוק?
דוד -
אפשר לצאת מהארץ בלי דרכון ?סתם מתוך סקרנות כמה שוטרים ליוו אותך כשנכנסת לארץ בלי הדרכון? -
אפשר לצאת מהארץ בלי דרכון ?למה לצאת ?
מה רע לך פה ?
תישאר!
-
אפשר לצאת מהארץ בלי דרכון ?זה לא מצחיק,אפילו מצב קצת מסובך אבל יש פתרון.
מה שאתה לעשות זה ככה:
אתה יכול לעבור דרך המנהרות שחפרו הפלשתנאים למצריים,משם להסתנן לאחת מהספינות שמבריחות נשק ללבנון,הן עושות עצירה בקפריסין ושם תוכל לחבור לדרכון שלך.
מה זה השאלה הזאת מה אתה בסדר?תפנה למשרד הפנים שיפתרו את זה. -
את השאלה הזו שואלים במשרד הפנים -
אפשר לצאת מהארץ בלי דרכון ?תוכל לצאת בדיוק באותה הדרך בה נכנסת לארץ.
-
אפשר לצאת מהארץ בלי דרכון ?לכל הליצנים למיניהם: יכול להיות בהחלט מצב שהוא פה והדרכון שם. כנראה שלח להם את הדרכון בדואר/שליח/בלדר או כל אמצעי אחר. למה צריך לאסוף אותו אישית? זאת השאלה! אולי האמריקאים לא מוכנים לשלוח לארץ אחרת, או סיבה כלשהי אחרת. כל זה אינו מסביר למה צריך "לרדת" עליו. תכתוב לי, אולי יהיה לי רעיון אם בא בחשבון איסוף על ידי גורם שלישי.
-
אפשר לצאת מהארץ בלי דרכון ?חוקית, מותר להם לשלח בדואר (זה נעשה בכל העולם) אם הם יסרבו, תשאיר להם את הדרכון במתנה. לך למשרד הפנים, תצהיר על אובדן ותוציא דרכון חדש.
ההוצאה הכללית, כולל קנס 'כפל-אגרה', יהיה זול יותר מאשר לנסוע לקפריסין בשביל המטרה הזו. -
אפשר לצאת מהארץ בלי דרכון ?תודה לכולם על העזרה או הבדיחות
הדרכון נמצא שם כי שלחתי אותו בדואר לשם.
בסוף העניין נפתר כי הם שולחים אותו בחזרה.
תודה לכל מי שעזר.
דרך אגב, יש אישור במשרד הפנים בשביל זה, אבל לא עשיתי את זה -
אפשר לצאת מהארץ בלי דרכון ?אדוורד, אם שרדת את הבדיחות וגם חזרת להודות,
כנראה שאתה בכל זאת אמיתי.
מתוך סקרנות ולמרות שזה לחלוטין לא ענייני, למה הדרכון הגיע לשם מלכתחילה?
אלונה -
אפשר לצאת מהארץ בלי דרכון ?נכון שאני מצטרף בשלב מאוחר אך
תמיד יש פיתרון והוא : תעודת מסע דרך משרד הפנים/חוץ
לאותם אלו החושבים את עצמם "חכמים" חבל על הקרקס שעשיתם
כי כאשר תהייו בצרה אנשים אחרים יעשו מהצרה שלכם קירקס .
פתרונות תמיד יש , משרד הפנים/חוץ נראה אטום ופקידיו שטנים בחליפה אך הם מקיימים את חוקי והוראות המדינה ,דבר שלכם קשה להודות בו .
אני רק לא מאחל לאף אחד מאותם צחקניים להיות במדינה זרה להם ולחפש את שגרירות ישראל ולגלות את האטימות בגדלותה , אני גם לא מאחל לכם כי הדרכון שלכם יאבד ותוצרכו לשרות הקונסולרי הישראלי ,אתם תיראו איך השרות כאן בארץ הוא תענוג לעומת הגהנום שתעברו שם .