הצעת נישואין פראג
-
שלום רב,
אני מתכנן לנסוע לפראג עם החברה שם אני מתכנ להציע לה נישואין.
הבנתי כי העיר היא רומנטית מאוד ומקסימה!!
רציתי לקבל את עצתכם היכן ניתן לדעתכם לבצע את ההצעה ואיך.
אני יודע שזה על פי רגע ואי אפשר ממש לתכנן ואני קראתי המון חומר באתר... אך עדיין קשה לי למקד את הנקודות שבהם ניתן להציע.
אני חשבתי רק על הטירה עם כל הנוף מאחורה....
אשמח לתשובות!
תודה רבה!! -
הגולם מפראגאוי יוי יוי
ההנהלה מחקה את כל הX'ים.לא חבל? אייך נדע בלי התשובות אם זה היה באמת טרול ותיק, או הגולם מפראג?
-
הצעת נישואין פראגשלום נתי,
אתה צודק, פראג רומנטית ויש הרבה מקומות המתאימים להצעת נישואין.
*אזור הכיכר בעיר בעתיקה, למשל. בייחוד בערב, כשהיא מוארת.
*רעיון אחר שחשבתי עליו-לעשות שיט בוולטבה, רצוי עם ארוחת ערב.
השיט מאד יפה ורומנטי, לדעתי.
*באזור הטירה, לאו דווקא המקומות המלאים בתיירים, אלא הסמטאות הקטנות , המרוצפות באבנים ואווירה של פעם, עם הבתים היפים. גם כאן יש אווירה מאד רומנטית.
שיהיה בשעה טובה! -
הצעת נישואין פראגמלבד ניבולי הפה של נתי עצמו לא היה שום דבר יוצא דופן שחייב את המחיקה הגורפת
לנתי, עוד המלצה חמה: על גשר קארל - כי לא יהיה לה לאן לברוח. -
הצעת נישואין פראגנירית תודה רבה על התשובה,
לקחתי בחשבון את מה שאמרת ואכן אקשיב לך, תודה רבה.
כל השאר,
במקום כל הום לחפש לריב עם כותבים ולכתוב שטויות אולי
תנצלו את הזמן לעזור לאנשים ולא לעצבן,
זה ממש לא המקום לכל זה.
-
הצעת נישואין פראגאם לא הייתה משנה 3 דמויות ברבע שעה אוליי היה אפשר להתיחס אליך
יותר ברצינות.לא מנסה לריב איתך, אתה פשוט מושך אש.
נירית בשם השכנות אני מצדיע -
הצעת נישואין פראגאני לא מבין מה לא ברור שלא החלפתי שמות???
קוראים לי נתי, אין לא אף שם אחר!!!
-
חבר'ה...נשאלה שאלה מעניינת, למען הדורות הבאים שימצאו את השרשור הזה בתוצאות חיפוש בפורום - בואו נשאיר כרגע את עניין זהויות הכותב בצד. יש פה בשרשור כבר תשובות טובות ויעילות למי שיחשוב על הצעת נישואין. אם למישהו יש עוד רעיונות הוא מוזמן לפרסם. תודה
-
איתמרמאחר ונתי הרשה לעצמו ניבולי פה בוטים החורגים מכל חוקי התקנון וחוקי ההתנהגות הנורמטיבית בכללותה, לא ברורה לי המדיניות של מחיקת חלק מהודעות האשכול, השארת ההודעה המקורית ואף עידוד להמשיך ולפתח אותה. בפעם הבאה כשההצעה לא תמצא חן בעיני נתי והוא שוב יחליט להגיד לכולם מה הוא מציע להם לעשות, שוב יימחק הכול ונתחיל מהתחלה למען הדורות הבאים?
אלונה
-
הצעת נישואין פראגהסימן שאלה בעיגול למעלה מעיד שאתה בזהות שונה
אח"כ נהיתה נתי חפר אח"כ נהיתה נתי12345 נו? כולם טיפשים?
איתמר בכבוד רב אומר רק שאם נתקן את הדור הזה נעזור לדורות הבאים.
-
אני באמת רוצה לשאול -שאלה נקודתית - זה שבהתחלה הוא כינה את עצמו "נתי חפר" ואחרי זה "נתי1234", רק לגבי העניין הזה שהצית את הויכוח - מה פה הבעיה הנוראית? אני חשבתי (אולי לתומי) שראשית כל, הבן אדם לא רוצה להיחשף מטעמיו שלו (אני מניח משאלתו שמדובר בהפתעה לבת זוגו והוא לא רוצה לקחת סיכון שהשם יוודע...) ובפעם השניה שהגיב, לבושתו הגדולה, שכח את הכינוי הפיקטיבי שבחר בפעם הקודמת ורשם "נתי1234".
הוא לא פירסם אף חברה, לא עבר כללי הפורום, בסך הכל שאל שאלה יפה וכתגובה הוכתר כ"טרול". זה שהוא החליט לא להישאר פראייר וקילל - זה לא בסדר וזה אכן נמחק. אבל מה כל כך רע בשאלה היפה ששאל? -
אני באמת רוצה לשאול -אני באמת רוצה לשאול אותך איתמר מה אתה מתמם?
מזה זמן רב שאנחנו מבקשים מהנהלת הפורום לחסום כותבים שמטרתם זדונית ובין השאר להלעיג על אנשים טובים הנחלצים לעזרה.טרולים אלו דפוס השאלות שלהם די קבוע.אחת מהדרכים לגלות שזה לא סתם טיפש, או אתה במקרה ,היא לטפל בו ע'י תגובה שיש בה הומור . יש לנו כאן טרולים קבועים או טרול קבוע שמגיבים להומור, בפרץ של דברי בלע או בסיגנון כתיבה ברור בדפוסים החוזרים על עצמם.אם אנחנו מזהים טרול מהשאלה הראשונה, מתפקידך ביין השאר זה לא להגן עליו, אלא אם בכלל,אז למנוע את כניסתו לפורום.
משלא שמת לב להתראות הזיהוי הראשונות עם הX'ים אני עשיתי מה שאני עושה כבר שנים, בכדי שתתעוררו ותחסמו- גרמתי לו להתפרץ.
אז אל תתמם כאן ותספר שמחקת "רק" דברי בלע.
הטרול אכן לא יצא פרייר הוא השיג את אחת ממטרותיו לעורר מדנים.מי שענה לו בתום לב-יצא פרייר ובעיקר אתה.
-
אני באמת רוצה לשאול -איתמר תודה על ההגנה ועל העזרה.
אשמח אם אחת ולתמיד אני יענה לחברי הפורום הכל כך "נחמדים" פה.
אז כן שמי לא נתי אבל באמת לא יכלתי שלרשום לצערי את שמי האמיתי,
אכן שכחתי בהתחלה מה הכינוי שרשמתי, אני לא מבין מה הבעיה לענות לתשובה ולא כל הזמן לחפש מי טרול ומי לא טרול, אין לי 2 זהויות אך ורק נתי, נכון שלא הייתי צריך להתפרץ ומצטער על כך אך נראה לי מוזר מאוד שדווקא אתם עם ידע רב על מדינות אירופה לא יכולים להגיב בצורה יפה ובוכרים ללעוג ולענות ב"הומור".
אני פעם ראשונה בפורום וממש לא מעניין אותי לחזור לכאן שוב אך ורק מהתגובות החמות שרשמתם, לשם עניין, כל מה שרציתי היה לקבל תגובה מתאימה, כנראה שהפורום הזה לא מסוגל לעזור לאנשים שצריכים עזרה.
איתמר תודה שוב על התגובה, הייתי שמח להיות חבר בפורום ולתרום קצת גם מנסיוני האישי אך כנראה שחברי הפורום לא יכולים לקבל זאת.
הייתי שמח אם תמחוק את ההודעה ואת הרשמתי לפורום,
תודה.
-
אני באמת רוצה לשאול -שלום לך ?(ובאמת לא משנה מה שמך האמיתי),
בהנחה שאתה באמת שאלת שאלה יפה ותמימה, ולא מתוך כוונה "טרולית", ואתה עדיין כאן.
קודם כל עלה בדעתי רעיון נוסף.
יש בפראג מסעדות בבנינים גבוהים, שהנוף מהן מהמם.
למשל, בקומה העליונה של הבניין המרקד, יש מסעדה יוקרתית ויקרה, שממנה נשקפת פראג במלוא הדרה. לא אכלתי שם, רק עלינו לתצפת, אבל קראתי המלצות על התפריט המיוחד. אם אתה יכול להרשות זאת לעצמך-יכול להיות מאד חווייתי ורומנטי.
http://uk.holidaysguide.yahoo.com/p-travelguide-79165-action -describe-perle_de_prague_la_prague-i
וצירפתי משהו על "לא הפראייר הישראלי" -
אני באמת רוצה לשאול -איתמר
אבא שלי היה נוהג לומר:
"מי ששואל שאלות טיפשיות שיצפה לתשובות טיפשיות"
זה פחות או יותר מסכם את הפתיח של השירשור.
וזה שהוא לא השכיל להבין זאת וסיבך את עצמו בשטויות שלו,לא מחייב אותך לגונן עליו ולספק לו תירוץ שהוא לא זכר אם קוראים לו נתי או חפר או 1234 או אפילו 5.
אין לזה קשר לפראייר לא פראייר, זו תפיסת חיים שבאמת מתאימה לאינטילגנציה של אדם שמגיב כך,אכן כמו שכתבת בושתו גדולה.
זהו, תשובה נקודתית לשאלה הנקודתית
עכשיו אבקשך להחזיר את הנמחק ולהציב רק XXXים על המילים הלא ראויות,
הושקעה מחשבה בכתיבת התשובות. -
אוהד, אני באמת רוצה לדעת מה טפשי בשאלהלא קראתי את כל השתלשלות השאלות והתשובות. גם לא מייחסת כזו רצינות תהומית להחלפת השם (הקג"ב כבר לא כאן
). אני מתייחסת לשאלה עצמה, ובתמימותי-לא מבינה מה טפשי, רע או מעורר מחלוקת בה.
לפחות זו לא שאלה שגיגול פשוט או חיפוש מתקדם באתר יכול לתת לה תשובה (כמו כמעט 80% מהשאלות כאן, לא מתחייבת על הסטטיסטיקה המדוייקת
).
אז אשמח להסבר מכל מי שיכול להאיר את עיני (מבטיחה להבין מהר אם תסביר לאט).
אגב, תופעת הפראייר הישראלית באמת מעניינת וייחודית למדי.
שבת שלום לכולם, בכל מקרה!
-
אוהד, אני באמת רוצה לדעת מה טפשי בשאלהנירית, אני אנסה לענות לך במקום אוהד, ויתכן ותשובתי תהיה אחרת משלו. האמיני לי שרק מתוך כבוד והערכה וסימפטיה גדולה אליך אני נכנסת לאשכול הזה שבעיני ראוי היה להימחק כבר מזמן בגלל אלימות מילולית בוטה של האיש שפתח אותו.
בעיני שאלה זו היא שאלה מטומטמת בעליל. לשאול אנשים זרים היכן להציע נישואין זה כמעט כמו לשאול באיזה מקום באירופה כדאי לנשק לראשונה את חברתך או להבטיח הולדתו של בן זכר.
למה? כי מה אנחנו יודעים על השואל או על הכלה העתידית? נמליץ על טירה יסתבר שיש לה פחד גבהים, נמליץ על גן שנראה לנו רומנטי בזמנו כי אחזנו שם ידיים, ויסתבר שיש לה אלגריה לוורדים. רומנטיקה, אהבה, אינטימיות, אלה דברים שרק אנשים לא ממש חכמים פונים אל הציבור הרחב והלא מוכר ומבקשים עצות. בשביל זה יש לכל הפחות חברים קרובים, אימא, אבא, הורים של הכלה העתידית, בני כיתתה לשעבר וכו'.
אפשר להמליץ איך להגיע ברכבת מהיטרו למרכז לונדון, אפשר בהחלט להמליץ על ארץ שאהבנו (אם כי אני תמיד נזהרת ומסייגת את ההמלצה בכך שזו דעתי הפרטית בלבד), אפשר להמליץ על ארמון או גלריה חשובה שהיינו רוצים לבקר בה. אבל איך אפשר להמליץ לשני אנשים זרים לחלוטין היכן לערוך את אחד האירועים המשמעותיים בחייהם? אחר כך הוא יטפס עד לטירה, היא תגיד שיש לה סחרחורת ולא תהיה לו תוכנית חלופית? ולפי סגנונו של השואל אני גם בטוחה שהוא ישוב לכאן ויאשים את כל העולם בכך.
זו מבחינתי הייתה הסיבה למה לא לקחתי אותו ברצינות מלכתחילה. יש דברים שבן אדם מעל גיל 11 צריך לדעת את מי לשאול ואיפה.
עד כאן עמדתי. ונראה מי ימחוק אותה.
אלונה -
אלונה, תודה רבה על ההתייחסותעכשיו אני מבינה את גישתך.
ויחד עם זאת-אני חולקת על דעתך.
אפשר למצוא כאן שאלות רבות שהתשובות תלויות לגמרי בשואל, העדפתו, חרדותיו וכו'. כל מי ששואל איזה הר/עיירה/אגם/מוזיאון יותר יפה, בעצם במהות, שואל שאלה זהה.
לא תמיד צריך למצוא בכל אחד טרול, גם אם שאלותיו לא נראות לנו.
אני אישית, מעדיפה שאלות שהן קצת מעבר לחיפוש מידע פשוט, (אף שאין לי בעיה ואני עונה גם על כאלה, בהרבה סבלנות והבנה).
מה יותר אינטליגנטי בלשאול שאלה שנשאלה בדיוק לפני 3 הודעות או 4 דפים לאחור?
מה יותר אינטילגנטי בלשאול שוב ושוב איך מגיעים משדה התעופה לכיכר העיר?
מי שלא רוצה לא חייב להתייחס לשאלה. אבל צריך לקחת בחשבון שיש אנשים שאין להם את חוש ההומור או האינטליגנציה שלך. יכלת לכתוב את מה שכתבת לי, ואני בטוחה שזה היה מתקבל.
ואז אולי היה ניתן מידע שיאפשר תשובה על השאלה.
אחד רואה בחוש ההומור ציניות מיותרת ופוגענות. כל אחד שונה.
ובאמת יש לפעמים תחושה שחלק מהגולשים עוסק בציד טרולים, ופוגע בכל מי שנראה קצת "אחר".
חבל.
אישית, מעדיפה לענות ל100 טרולים ולא לפגוע בגולש "תמים" אחד.
אפילו אם אצא "פראיירית או טפשה" לגבי חלק מהאחרים.
טוב, I rest my case
ומתנצלת מאד על החפירה
המשך שבת נעימה! -
" יש לפעמים תחושה שחלק מהגולשים עוסק בציד טרולים"לי נראה שזו הסיבה העיקרית שנכנסת לדיון הזה והכונה אלי.
וגם כמובן הצגת עצמך כצדקת נוטפת נופת צופים שלא תפגע באדם וכן הלאה שגם זו כמובן התממות. לצורך הטפת מוסר "חינוכית" שכבר ראיתי כמותה מספר פעמים רק שלא טרחתי להגיב ברוב המקרים.
כבר ראיתי הרבה מאוד תגובות מתנצחות שלך שכמה שלא תנסי לכסותן במתק שפתיים נשארות כאלה, כולל תגובתך הראשונית.כמובן שאיין לך שום בעיה לספור בפראג מאתיים מקומות רומטיים על פי טעמך.
אבל כאשר את עונה לשאלה כמו כאן וגם מנסה לייצר איגדיאולוגיה
צדקנית-(מפני שיש סיכוי שהוא לא טרול)- את מזייפת. בסך הכל התוכחת איתי.מרוב זהירות בכבוד אחרים, כבר ראיתך מגדירה מישהו כמזכיר את האנטישמים במקום מוצאך.במקרה הזה הוכיח האיש בצורה חד משמעית ובכתיבה החוזרת על עצמה כולל גידופים שהוא אינו סתם כותב תמים, אלא מתמיד בהצקה לאנשים בצורות כאלו ואחרות כולל הכתיבה שלך שמטרתה להתנצח עם אחרים.לכן אפילו בשירשור הזה, הטרול השיג את מטרתו בעזרתך האדיבה. כאשר ההנהלה נרדמת בשמירה, יש אנשים שמתנדבים להצביע על כך.ומביאים תועלת לפחות כמו מלחמתך לטובת "נעלבים" -
אוהד, אני באמת רוצה לדעת מה טפשי בשאלהנירית,
תודה רבה גם לך על ההגנה.
אני ממש לא מנסה להתנגח עם חברי הפורום,
הם יכולים להמשיך בציד הטרולים.
אגב, אני ממש לא טרול ממש לא ניסיתי לריב עם אף אחד.
מי שלא רוצה לא חייב לענות על השאלה זה בסדר ומקובל.
סך הכל רציתי לצבור ידע מניסיונם של אחרים,
מי שלא רצה לענות בשמחה אך אין שום סיבה שבעולם לקרוא לי טרול
או להשמיץ או להתנהג בציניות מגעילה.
שבת שלום.