למי יש יום הולדת... ל...
-
למי יש יום הולדת... ל...ג'מוס, הנה אני.
חיכיתי וחיכיתי כדי לעשות את "תרגיל אורן", שזה אומר "לעשות כניסה" מרשימה בקצה של הרשימה מלמטה
(ותודה על הדאגה)
לאורן היקר,
בהמשך לברכות רבות ההשראה, היפהפיות והמרתקות שנכתבו לך כאן -
אאחל לך תחילה את הברכה הפשוטה והחיננית מכולן -
יום הולדת שמח.
ועכשיו נעבור לדברי ההגות על העניניינים הקיומיים ועל מהות החיים:
שתהיה לך הישרדות נעימה
שתמשיך לאהוב בגלגול הזה ובכל הגלגולים
שתמשיך להתגלגל בין גדרה לחדרה והרבה מעבר להן
שתמשיך לנצל את כישוריך ואת תחביביך לתועלת של ההישרדות ושתוסיף עוד הרבה פרקים, ענפים ושורשים על דילים, על רצונות, שאיפות וחלומות - שילכו וישתרגו ויעמיקו.
שיהיה לך טוב.
זיוה -
למי יש יום הולדת... ל...לאורן,
מזל טוב ליום הולדתך
מיטב האיחולים
וכמובן, שתעביר הרבה מועדפים מתיקיות החלומות לתיקיות הממומשים
צביקה. -
לאורןלאורן המקסים מקסים מקסים מקסים מקסים מקסים מזל טוב ענקי!!!!!
מאחלת לך בריאות, הצלחה , אהבה עם אלה ושגשוג. שתמיד תהיה עסוק בדברים שהנך אוהב, תמיד תשאר שנון ואהוב (ואתה לא ממש צריך להתאמץ בשביל זה -זה בא לך טבעי). בהצלחה עם האתר הנפלא שלך.
ואם כבר אתה בשלבי מימוש עצמי , אז לדעתי יש עוד תכונה שלא עשית איתה משהו - להצחיק אנשים......
אז קדימה....עוד אפשר לעשות עם זה משהו
וכן.....עוד....לפני שאשכח....אתר על פורטוגל.....גם את זה אני מאחלת שיקרה...אז זהו
עם המון חום
ג'ני -
לאורןלאורן החמוד
מזל טוב ענקי גם ממני.
שבחייך יהיו רק שמחות
הצלחה וגם בריאות
הרבה אושר וכייף חיים
הרבה אהבה וחיוכים
שתמשיכו לטייל ולהנות מהחיים
ושתמשיך לבנות אתרים..... -
לאורןאורן יקר
איך, איך, איך כמעט פספסתי את יום ההולדת שלך ?!
שוב בן 39?
אז גם ממני - ברכה חמה וחיבוק חם, כמו שאתה יודע לתת לעולם.
מצטרפת לאיחולי קודמיי, שתמשיך בכיוון המבורך שלך - למזג כשרון, אהבה ותכליתיות - בהצלחה באתר החדש שהקמת ובכל כיוון מקצועי שתבחר.
מנדנדים לי כאן עכשיו אבל יותר מאוחר מבטיחה לחפש לך שיר
ובלי כמה רגשונים הרי אי אפשר:
יום הולדת שמח - יעל -
לאורן- מזל טוב!!!!והנה גם אנו התייצבנו לברך את הגדול מכולם!
כולם כבר כתבו כל כך הרבה וכל כך דייקו ( רבקה - איך ידעת לבחור בשיר הנכון?)
ומה נשאר לנו?
לשלוח לך הרבה חיוכים
למסור לך הרבה אהבה
ולאחל שתמיד תאיר לך השמש
יום הולדת שמח ונפלא!!!
נורית ואילון
-
לאורן- מזל טוב!!!!לאורן,המון מזל טוב ושפע ברכות.
תרשה לי להעתיק כמה שורות של וודרו וילסון שמתאימות לכם מאוד:
אנחנו מתעצמים עם החלומות.
החולמים...רןאים חזיונות.
באובך העדין של יום אביבי,
או באש המרצדת באח
בערב חורפי מתמשך.
אחדים מאתנו נותנים לחלומות לגבווע,
אך יש המטפחים אותם ומגינים עליהם,
ושומרים אותם גם בימים טרופים
עד שמעלים אותם אל זוהר החמה ואל האור
שבו זוכים תמיד אלה
המקווים באמת
שחלומותיהם
יתגשמן.
הצלחה בכל אשר תפנה,במישור המשפחתי והעסקי.תמשיך לכתוב יפה כפי שאתה יודע,להוסיף ריגשונים כמה שתחשוב לנכון והרבה
ולעזור לרבים גם כאן וגם באתר שלך.
אמה
-
לאורן- מזל טוב!!!!נו,ניסיתי להגדיל אותיות ומה יצא? כמה אופיני לי
-
לאורן- מזל טוב!!!!אורן היקר,
לאורן היקר יש יום הולדת, איזה יום נפלא.
שמחה לאחל לך מזל טוב, כל טוב והרבה הרבה בריאות.
תמשיך לתכנן טיולים וגם להוציא אותם לפועל.
תהנה מהמשפחה המקסימה שלך.
ושתצליח בכל הפרויקטים שכבר התחלת ובכל אלו שאתה מתכנן.
שלך,
נועה
רציתי כל כך לצרף כאן תמונות עם המון המון פרחים, אבל המחשב ברוב חוצפתו כל הזמן זורק אותי.
אז אורן דמיין לך כאן המון המון זרי פרחים צבעוניים היישר מהשוק בפרייבורג.....
נועה -
לאורן- מזל טוב!!!!אורן, ברור לך שנמשיך לאחל לך מזל טוב ולהקפיץ את האשכול עד שלא תגיע?
אהה, מזל טוב, כן?
אלונה -
לאורן- מזל טוב!!!!אז זהו, שהגעתי לפנייך אורן, וכך לא פספסתי החגיגה...
שיתגשמו כל הברכות הטובות שבירכוך לפניי... חמסה, חמסה !
-
לאורן- מזל טוב!!!!אורן יקירי (זה הפתיח שאתה משתמש בו)
כולם חכמים כולם נבונים......
אבל רק אני יודע לאן נעלמת....
לענות לכל השאלות הטורדניות ששלחתי לאתר שלך
או שכדי להתמקצע קפצת לקרואטיה
אז אני נותן לך פס כדי שתוכל לענות לכל האיחולים וכמובן אחר כך לחזור ולטפל בלקוחות הטורדניים
מכיוון שיש לך כל כך הרבה חברים
אני מקדיש לך את שיר הנושא של אחת הסדרות הטובות שהיו וחבל שאינם עוד.
מזל טוב
תמשיך לחייך
ליאור -
לאורן מקטייומולדת שמח!!!מצטרפת למאחלים רוב אושר ונחת
-
למי יש יום הולדת... ל...לאורן,
המון מזל טוב,
הרבה בריאות ואושר,
שיהיו לך עוד הרבה טיולים מהנים ובהצלחה עם אתר הטיולים
אגב, אם אני זוכרת נכון, בשנה שעברה אתה חגגת את יום ההולדת בטיול משפחתי למצדה ואנחנו כרגיל "חגגנו" עם הסיפור שאחר-כך
,
אני כבר מחכה לגלות על איזה הר בחרתם לטפס השנה ואיזה סיפור מחכה לנו בעקבות זה
הגר.
-
למי יש יום הולדת... ל...אוי שכחתי לברך בזמן.
אבל הזמן לא מתחשב ,
הזמן רק יעבור לעוד יומולדת ועוד יומולדת.
לעוד תזכורת ועוד תזכורת, למה שכבר עבר
ולתקוה שהעתיד יהיה לפחות נחמד אותו הדבר.
יאללה בסדר, לא התכונתי לכתוב שיר-רק סתם מז'ט. -
לאורן מקטיאורן!
מה נשאר לכתוב שעוד לא כתבו?
היו כאן ברכות קטנות, ברכות גדולות, ברכות מתחכמות, ברכות ישירות, ברכות צבעוניות וברכות בשחור לבן. ברכות מוצפות ריגשונים וברכות פשוטות, ברכות עם שירים, ברכות עם תמונות, ברכות בחרוזים וברכות בלי חרוזים. הכל כבר נכתב.
לכן אוסיף רק:
מזל טוב!
עומר -
תודה ענקית מאורן ועוד כמה מילים (קצת, קצת)עפרה, נילי, אוסי, אורנה, אלונה, איריס, סמדר, נעה, אור, אניגמה, זיוית, נירית, רבקה, שרון (חצי מ- OSS), אורה, ענת, זיוה, ג'ן, שירלי, יעל, נורית, אמה, נועה, ברנדי, קטי והגר היקרות
ג'מוס, אוהד (חצי מ- OSS), יואל, צביקה, אילון, ליאור, אורי ועומר היקרים.
חברות יקרות, חברים יקרים
(זה מתחיל כמו נאום מפלגה והופך בהמשך לדרשת בר מצווה....)
תודה ענקית מכל הלב...
אני שולח לכם 42 תודות גדולות וחמות ועוד תודה אחת על חשבון הבית לשנה הבאה...
הופתעתי? לא.. אהיה "שחקן" ושקרן אם אומר שכן..
התרגשתי? כן, אהיה שקרן ו"שחקן" אם אומר שלא...
ציפיתי? מאוד, מאוד, מאוד.
שמחתי? מאוד, מאוד, מאוד.
מסיבות שיפורטו בהמשך, יצא לי לראות את אשכול הברכות המרגש והמקסים הזה רק היום. קראתי והתרגשתי וצחקתי ושמחתי (מאוד) אבל לצערי, לא מצאתי את הזמן להגיב על הברכות המרגשות והאיחולים החמים..
עד עכשיו..
שנה שעברה כתבתי כבר כאן איך, לפחות אצלי, ככל שהשנים חולפות, מעגל הברכות מצטמצם לו ונשארים רק בני המשפחה הקרובים ועוד שניים שלושה חברים מברכים והנה, פתאום, באשכול משמח אחד, מעגל הברכות התרחב והאיחולים מחממים את הלב וכמו בפתיחת מתנות (דרך אגב, איפה באמת המתנות????..
), יש לך תמיד אלמנט של הפתעה ושמחה.
וזה מקסים בעיניי איך לחגיגות ולטקסי יום ההולדת האישיים, הזוגיים והמשפחתיים נוסף לו, לפחות בחיי, עוד טקס יום הולדת מרגש, משמח, מצחיק, כייפי ומהנה – מבחינתי, כמו קבלת עוד מתנה ולא סתם מתנה, מתנה יקרה (ושוב, אני שואל, היכן המתנות? חבר'ה, זה כבר לא מצחיק
..)..
כי בעיניי, למילים יש המון מקום ומשמעות. מילים חשובות ונוגעות לעיתים הרבה יותר מתשורות יקרות.. והנה, הן כאן בשפע, אמיתיות, מברכות, מאחלות, נוגעות ומשמחות. אז, תודה רבה לכולם ורק בשמחות (אני מאחל את זה לכותבות ולכותבים וגם לסמויות ולסמויות.. מכל הלב)!!!!
ועוד כמה מילים קטנות.. משפט או שניים, לא יותר...
עפרה - אם אין אותך, אנא אנו באים? איך אנו חיים וחוגגים, מתבגרים בעוד שנה? מי יזכיר לנו? מי יזכיר אותנו? אין לי ספק שיום אחד תקבלי פרס מפעל חיים על תרומתך המתמשכת לשימור הברכה העברית...
תמיד חשבתי ששנות השישים היו השנים הכי עליזות, אבל כבר שנה שניה ברציפות שאני לומד בזכותך כי שנות הארבעים הולכות להיות גם להיט
...
עפרה, רק הערה קטנה לשנה הבאה: כבר השקעת והגעת עם עוגה כזו טעימה בתשע בבוקר (הילדים ואלה עדיין בהלם מההפתעה שלך, אמרו שאת מדהימה וגם טעימה, אני יודע שאת פשוט מקבלת שעות נוספות ותוספת שבת על ביקור הבית שלך
...), לא יכולת להביא איתך שתי כוסות קפה חם? הפוך, כפול, חזק
.. לא קשה, נכון? אומנם יום הולדת ורק פעם בשנה, אבל מה? שאני אטריח אותך עם מקיאטו כפול? (שזה שם מאוד יפה לאספרסו כפול עם קצת קצף חלב..)... בגללך, אכלנו עוגה מדהימה עם "סתם" נס רגיל.. ובקשר לעוגה, קשה צלחות פעמיות ומפיות נייר?.. אלמנטרי, לא? בגללך נאלצתי לשטוף כלים ביומולדת שלי
...
טוב, עכשיו אני כבר קטנוני (כהרגלי). היתה אחלה עוגה ואין ספק שאם פעם היו עושים תחרות בין כל הפורומים בעולם, את היית נבחרת "למזכירה מספר אחת בעולם הפורומים...".
תודה על כל הברכות והאיחולים שלך. אני מאחל לעצמי ולעצמנו שאכן אמריא גבוה גבוה, אבל שתמיד אשאר עם שתי הרגליים על הקרקע...
נילי – תודה על הברכות. אנסה לממש את כל מה שאיחלת. כרגע, עם שיעול מעיק ומציק אני מתחיל עם "רק בריאות" ובהמשך המסיבות, הטיולים, ההצלחות, ההנאות ומעל לכל, תמיד, למצוא את הדרך אל האושר עם המשפחה (תיק, תיק הפלת עליי.. לא פשוט למצוא אושר בימינו.. טוב, מאחר ואת יקרה לליבי, אעשה מאמץ אמיתי
...).
אוסי – אני עדיין צוחק מברכת חג חנוכה שמח שלך באשכול הטיול שלנו לפורטוגל. הרגת אותי עם זה
.. תודה על הברכה.. כשסיפרתי מקודם לאלה על כך, שהנה, מישהי גילתה את האור ואת זה שיש לי גישה חיובית לחיים, היא שאלה אם זה האשכול הנכון והאם מדובר בי
.... כבר 18 שנים שהיא מחפשת את הגישה החיובית שלי, או משהו חיובי אחר אצלי.. אמרה שעד שלא תמצא, היא לא הולכת...
... תודה על הברכה החמה ועל כך שאת כל כך מדייקת ביכולת ההבחנה שלך לגבי אנשים ותכונותיהם החיוביות
..
אורנה – תודה על הברכות והאיחולים, מזל שבכיבושים הגדרת בדיוק מה המטרות והיעדים....לגבי שטיפת כלים.. תשמעי, זה לא נגמר אף פעם, מדיח, לא מדיח, מדיח, לא מדיח.. מזל שאני לא רואה הישרדות.. ואת יודעת כמה הארות יש לי כל הזמן? הבעיה שכבר אין להם כוח להארות ולחפירות שלי
...
-
תודה ענקית מאורן ועוד כמה מילים (קצת, קצת)ג'מוס - תאמין לי, קלעת. שיהיה טוב ושנמשיך לאהוב
.. כל היתר משני, יגיע כבר. תודה על האיחולים... יקירי, ראיתי את הציור שצירפת ואת הכיתוב (זה עם ה- Get drunk)... אני מצטער לבשר לך שהפסקתי לשתות
....
מאז שקיבלתי כאן לאחרונה הערה פומבית נטולת אמפטיה ורחמים על כך שבמצבי הכל כך נואש, כל מה שנותר לי הוא להטביע את יגוני בכוס בירה זולה, אירופית כמובן, באמצע הלילה. החלטתי להפסיק לשתות
... לא רק בירות אירופאיות זולות, גם אירופאיות יקרות.. וגם מקסיקניות מתחכמות.. אני צריך לדעת להתמודד עם הקשיים בלי שתיה ובטח שלא באמצע הלילה... אז לפעם הבאה, אני מבקש ממך, בלי אנימציות של אלכוהול. מבחינתי, "אם מברכים, לא שותים"
...
דרך אגב, אתמול, ביום ההולדת, הרגשתי די רע, במונחי הפסד ימי עבודה ובילוי בבית, בהחלט זה מצדיק הוצאת יום מחלה.. שיעול טורדני, גרון כואב, קצת חום.. והכל ביום הולדת שלי
.. לקחתי שני קלגרון אבל לא מצאתי מים, אז לקחתי בירה טובורג אדומה וקרה..זה עזר
.. אבל זה רפואי, כלומר, מסיבות רפואיות בלבד וזה היה בצהריים ולא באמצע הלילה וגם לא הייתי בבית, אלא ב.. בקיצור, בוא נסכם שאם זה מסיבות בריאותיות בלבד, אז זה בסדר
.. אפילו נילי אמרה לי שהכי חשוב זה "רק בריאות"...
ונזכרתי, ערב לפני זה, אלה הכינה תבשיל עוף ברוטב מדהים עם אורז ומשמשים מבושלים וסלט עם כל מיני ירוקים בריאים ושמן שומשום ורוטב ויניגרד ואולי היו שם קרוטונים וקראתי פעם באיזה שהוא מקום שעוף הולך טוב עם יין לבן, אז לא רציתי להרוס שילוב טוב.. ועדיין, זה מוצדק, לא? לא היה לי נעים לבוא עם גישה שלילית ולהרוס שילוב טוב...
וזהו, מבטיח. לא שותה יותר. כלומר, אומרים שאדום טוב לכולסטרול.. יין, לא בשר. בשר אדום לא ממש מועיל לו... מאחר ולא נעים לי לפגוע בו, בכולסטרול, אז אני משלב ביניהם, כך שאחד מזיק ואחד מועיל לו
.. תראה מה זה, גם שילוב של גישה חיובית לחיים וגם סיבות בריאותיות
...
ג'מוס, תודה על הברכה (וזה נכתב אחרי קפה שחור פשוט ורגיל, מקומקום ביתי מלא אבנית..הכי חם וטוב, אין כמו בבית
)
אלונה – אני (וגם אלה) חותמים על מילה שלך.. מתי את באה לעשות בייביסיטר על הילדים?? עשינו חישוב שבסופ"ש ארוך של ארבעה לילות אנחנו יכולים לשלב בין חיבוק באמסטרדם, יין אדם בליסבון וזריחה באיטליה.. אחלה רעיון הצעת, סיועך נדרש למימוש..
. תודה על הברכה ואהבתי את מה שכתבת על הדברים הקטנים של החיים. אני מאוד מאמין בזה ובכלל, חושב ששום דבר גדול לא קורה בלי דברים קטנים מלפניו ומאחוריו, בכל התחומים והדברים
.... אז אני מאחל לך גם בחזרה שהמוני דברים קטנים יציפו את חייך וישמחו את ליבך
..
איריס – תודה. אכן, חיינו הם השרדות גדולה ומתמשכת אחת במרוץ אחרי המיליון ואחרי הדירה
... אישית, אני מעדיף איים אבודים ומסע עולמי אבל לצערי, האח הגדול מכתיב לנו מה נראה ועם מי נרקוד.. סיפרתי לאלה שאת עושה יום הולדת בסגנון השרדות לילדה ושגם אני רוצה, אז היא אמרה לי שהשרדות זה לא מה שאני חושב, שמאז מרינה ובגד הים האדום דברים השתנו שם
... זה פשוט הדבר הראשון והאחרון שראיתי בהשרדות, את מרינה וה.... נו, איך קוראים לזה?? אה, נזכרתי, הופעה ייצוגית בתלבושת אחידה
... במחשבה שניה, שלא יקפוץ לי הנועם ההוא מהעוגה, מה אני צריך את זה.... כמו שאני נראה, אחרי ארבעה הריונות, עזבי,
נעשה קיזוזים, בלעדיו ובלעדיה... הסתדרנו מצוין עד עכשיו בלעדיהם, נסתדר מצוין גם בהמשך בלעדיהם.. לאן לשלוח לך אותם?? 
סמדר – Grazie Mille. Ciao
נעה – קודם כל, תודה. דבר שני, עכשיו אני מבין לאן נעלמו כל "הריגשונים"... היה מחסור בשוק בריגשונים צוחקים.. מילא למצוא בימינו ריגשונים, אבל שיהיו גם צוחקים??
... לכן, אני מודה לך על המתנה. שוב אוכל להפציץ בריגשונים כאוות נפשי..
.. איזה כיף!
אור – תודה רבה על כל הברכות והאיחולים. ואכן, התחלתי אתמול בצעד קטן (וזה לא היה צעד תימני
...) והיה יום הולדת שמח ונהדר.. תודה על תרומתך "הרוחנית"..
אניגמה – תודה על באר המשאלות ועל המחשבות והרעיונות וכמובן על האיחולים
... ראיתי את אשכול הברכות רק היום ואחרי שקראתי את הברכה שלך התקשרתי לאלה ואמרתי לה שאני אצטרך לעשות ממנה משהו, היא תיקנה ואמרה "התכוונת שאתה רוצה לעשות איתי משהו..". אמרתי לה שלא, לעשות ממנה משהו, זה נשמע לה כמו איום מרומז
... מה אני כבר יכול לעשות ממנה? ולמה???
אז אמרתי לה שזו "אניגמה, יקירתי". היא שאלה אותי: שוב שתית?? אמרתי לה, אני לא שותה לבד ואם שותה, רק מסיבות בריאותיות
.הבטחתי לג'מוס.. אמרה לי שאני שוטה וניתקה. לא התייאשתי, חייגתי שוב וצרחתי עליה: "קוראים לה אניגמה. כלומר, לא קוראים לה כך אבל זה פחות חשוב עכשיו, מה שיותר חשוב שאניגמה אמרה שהיא אוהבת את הרעיון של "לקחת משהו שאוהבים ולעשות ממנו משהו". אז גם אני אוהב את זה, ולכן, מאחר ואני אוהב אותך, אני רוצה לקחת אותך ולעשות ממך משהו...". לא לקח, לא השתכנעה...
זיוית – תודה רבה. המעט שאני יכול לעשות זה להודות לך בחזרה ולומר לך ש"הכל עובר אלייך וברכותיי בידייך"...
-
תודה ענקית מאורן ועוד כמה מילים (קצת, קצת)נירית – תודה רבה! קניתי את הצעתך ואני גם מאחל לי עוד שנים רבות וארוכות של המון אושר, בריאות וטיולים נהדרים.
רבקה – תודה. לא יודע אם סיפרתי לך אבל במסגרת "הפקות" בר המצוה השונות לעמרי בקיץ האחרון הכנו אלה ואני סרט קטן והומוריסטי על "עמרי האמיתי", שרק אנו מכירים.. ואיזה שיר ליווה את המצגת?? בינגו, בגלגול הזה של שלום חנוך.
כל מילה בסלע. מאחל לי ולך ולכולנו כאן ולילדים של כולנו כאן שהשיר הזה ילווה וישקף ויתממש כמילותיו בחייהם.. שיהיה לנו רק טוב! תודה על בחירה נפלאה בשיר נפלא של יוצר נפלא
... בזמן שאני כותב לך, אני כמובן פתחתי את הלינק לשיר, ברקע.. אח, עונג.. רגע קטן ונפלא... תבורכי..!
לצוות OSS (אוהד ושרון) - מאחר וכבר נחשפתם בשמותיכם, אז אני מקווה שזה בסדר שאני מברך אתכם כזוג, בשמותיכם האמיתיים.. תודה רבה לכם ואני מאחל לכם שגם לכם יהיה רק טוב, כל הטוב וכן, גם שמח, תמיד!!

לאורה והריגשונים- מתי ההופעה הבאה שלכם והיכן?? נראה לי אחלה הרכב.. את יודעת, אני כבר בן 42 ויום והזכרון לא משהו
.. אבל היה נדמה לי שמישהי פה סיפרה על איזה יונדאי משפחתית מקרטעת בדרכה להרי אילת... מקווה שנהניתם
.. תודה על כל האיחולים ואשתדל להגשים כל חלום, מכל המינים והסוגים
.... ולך אומר רק את מילת הקוד: "אמסטרדם"... שיהיה לך טוב ומוצלח ושמח והכל קולח, תמיד! תודה..
ענת – תודה רבה על הברכות והאיחולים. שימחת אותי מאוד עם מילותייך, כמו תמיד..
... מקווה שהחיים יאירו פנים לכולנו..
יואל – תודה על הברכות (תמסור גם לרונית). אכן, גדלתי בשנה ואכן, ביצעתי צעד גדול בצד התעסוקתי האישי ועל זה נאמר, אני מאחל לעצמי שיתממש המשפט "צעד קטן לאנושות, צעד גדול לאורן"
... ואולי יום אחד זה ישתפר ל- "צעד גדול לאנושות, צעד גדול לאורן"
... אבל אני צנוע ועניו כמו שרבקה אמרה ולכן, אחיה בכבוד גם עם האמירה הראשונה ולבד שהצעד יתברר כגדול, מהנה, מספק ומשמח עבורי
... האנושות תסתדר טוב בלי הצעדים הגמלוניים שלי, גם אם הם תימניים (ולא בהכרח חינניים..)
..
זיוה - תודה רבה על כל הברכות המקסימות שאיחלת, מהראשונה והחיננית ועד האחרונה ההישרדותית והחלומית... והלוואי שמרביתן יתקיימו ויתממשו
.. אהיה מבסוט עד הגג
.. שמחתי מאוד לקרוא שיש "תרגיל" על שמי ואפילו הלכתי להתאמן עליו קצת.. כדי שאדע לבצעו טוב, בכל זאת, זה מחייב
.. אני מאחל לך רק טוב וימים שמחים ומאושרים לכולנו.
צביקה – טוב לשמוע ממך ולזכות לברכותיך. אהבתי את ההעברה מהמועדפים לממומשים
.. מאחל גם לך העברות כאלו והכי חשוב, כמה שפחות מחיקות של מועדפים...רק העברות לממומשים. מתאים לי. תודה!
ג'ן (שקוראים לה בעצם ג'ני... שלא תגידי שלא מקשיבים לך) – יקירתי, ספרתי 6 מקסים בברכה שלך, לא מקסים גורקי, לא מקסים סלדקי (בדיחה פנימית בבית
), לא קולנוע מקסים ואפילו לא מקסימוב. אני מקסים, כפול שש. אחרי פתיחה כזו (מהמוצדקות ביותר...) שלך, מה נותר לי לומר?? אפילו תודה תהיה קטנה עבורך.. אנחנו מחפשים דירה חדשה והחלטתי שעל דלת הדירה יהיה שלט עץ קטן ועליו יהיה כתוב: "כאן גרים ששת המקסימים...." (איזו שנינות בעלת כפל לשון..)
. תודה על כל מה שכתבת, TOUREPLY מסר שהוא שמח לקרוא שהוא נפלא בעינייך, אלה מסרה שהיא מרימה כוסית לחייך ולחיי האהבה, השגשוג מסר שהוא עדיין תקוע בפקקים אבל מקווה להגיע עוד השנה
, הילדים אמרו שבגללך "התנפחתי" אפילו יותר מבדרך כלל והם מחפשים סיכה... ורק האתר על פורטוגל אמר שהוא גם בדרך אבל בהחלט יגיע בקרוב מאוד..
. תודה!!
שירלי - תודה על ברכות והאיחולים ועל הצבעים של המילים, בהחלט צבעת בצבעים שמחים את חיי, החל מגיל 42. עם כאלה צבעים ואיחולים, חייבים עוד טיולים או לפחות בילויים
.. תודה רבה!
יעל – תודה על החיבוק החם והברכה החמה (איפה הסיידר החם? דווקא בא לי טוב
...). תודה גם על הירגשונים ויתר האיחולים. כבר שנה שלישית שאני תקוע בגיל 39, מפחד להתבגר ומנסה להתגבר
.. מי יודע, אולי בשנה הבאה סוף סוף אשתפר (רק שלא אתפגר)...
נורית ואילון – לזוג הנשיאותי של הפורום. השניים ששום צמד לא משתווה אליו, לא הדודאים, לא הפרברים, גם לא צמד רעים
...
הצמד שהפיל את סיימון וגורפינקל מהגשר והשאיר מאחור את אילן ואילנית, חדוה ודוד ואפילו את סוני ושר
...
שהשמש תזרח עליכם גם תמיד, בין אם בטיול אופניים בערבה או בטיול זוגי בברצלונה, או סתם בבית, בעוד חזרה זוגית... או ארוחה משפחתית.. רקה חיוכים, אהבה ושמחה.. ואילון, דיר בלק, בסוף אשכול פורטוגל יש לך מבחן... אני יודע שנורית קוראת, משכתבת, מסכמת ומתמצתת עבורך, אבל חליק, תן לה גם לנוח.. מסכנה, מה היא צריכה לקרוא את כל הסיפורים שלי???
. תודה
-
תודה ענקית מאורן ועוד כמה מילים (קצת, קצת)אמה – אמה, אמה , אמה... אין לך מושג עד כמה השורות שציטטת והבאת ריגשו אותי (וגם אותנו, אם יורשה לי. מאחר והיה כתוב "שמתאימות לכם מאוד", הלשנתי עלייך
..). הסמקתי וקטונתי ושמרתי
.. קטע מקסים!
תודה ענקית על הברכה הייחודית והמרגשת ואם זה מה שעלה לך בראש, לא נותר לי אלא להודות ולפרוש בשיא...(הבעיה שאף פעם לא ידעתי לפרוש בשיא
..).
נועה – רק שתדעי שמהיום בצהרים אני מוצף פרחים בכל מיני ריחות וגוונים. היה פתק עליהם וכתוב מנועה, אז תודה לך
... תודה על הברכות והאיחולים וגם על הפרחים.. מה שבלב תמיד מגיע... גם אם זה מהשוק בפריבורג...
אלונה – סחתין, על הקפצת "המזל טוב"... (מה חשבת?? שזה לא יירשם בפרוטוקול?? על כל 3 הקפצות מקבלים.. לא, לא טקילה.. היית רוצה
.. על כל 3 הקפצות מקבלים פיצות או שמיכת נוצות. תבחרי
...
ברנדי - לא מתחילים שום חגיגה בלעדייך.. אין מצב שתפספסי
.. תודה על הברכות וההגשמות ואם יורשה לי להשלים את משפטך.. "חמסה, חמסה, חמסה – טפו, טפו, טפו".. זה למהדרין, עם הכשר בד"צ...
ליאור - תודה על ההקדשה ותודה על השיר והברכות... אכן, קפצתי, אבל לא לקרואטיה.. קצת יותר קרוב, בלי דרכון ובלי טיסה (כלומר, לפחות לא במטוס
...). כיף לי איתכם, גם סיינפלד וגם חברים באשכול אחד ושלום חנוך ברקע... אני מסודר... תודה
קטי – תודה רבה על האיחולים.
הגר – תודה רבה על איחולים... אכן, שנה שעברה חגגנו בטיול יום הולדת לאזור מצדה וים המלח (סחתין על הזכרון. מוריד את הכובע
..). השנה גיוונו. מבטיח לספר לך כאן בסודי סודות אחרי התודות
...
אורי – שירה?? יפה לך
.. תודה על המז"ט.. שנה שעברה שלחת לי מאזט, השנה מז"ט, בשנה הבאה לצפות ממך למזל"ט?
... תודה על האיחולים!
עומר – תודה. כתבו כבר כמעט הכל ונאמר כבר כמעט הכל ועדיין, גם שתי מילות "מזל טוב" נהדרות בעיניי.. בכל זאת, בין המילים לעבודות (בי"ס) לתווים ולמנגינות, מצאת זמן לברך, דיינו... תודה!!
ושוב, תודה לכל המברכות והמברכים.
נעמתן ונעמתם לי מאוד!!
אורן