ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

דברים שחייבים לקחת לתאילנד מהארץ

פורום תאילנד
    19
    30
    33130
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yanivel
      yanivel נערך לאחרונה על ידי

אני פותח את השירשור הזה כדיי שכל אחד מניסיונו יעזור לחדשים כאן ויגיד לפי דעתו מה הציוד שצריך לקחת מהארץ לטיול בתאילנד
      ואם אפשר גם מה לא לקחת (לא לחזור על טעויות של מטיילים אחרים ולשלם בכאב גב כל הטיול)
      תודה מראש
      בכלל- מטיילים חדשים
      בפרט יניב
      נ.ב
      חיפשתי בפורום שירשור דומה ולא מצאתי.
      אני יתחיל מסיפורים ששמעתי - חייבים לקחת משחת שיניים .
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • דר. דודו
        דר. דודו נערך לאחרונה על ידי

משחת שיניים ????

זה שירשור רציני או בדיחה מתגלגלת ? ..... Laughing
        • yanivel

כל החברים שהיו בתאילנד (והרבה) אמרו לי לקחת איתי משחת שיניים ובשום פנים ואופן לא לקנות שם כי הטעם שונה, וואלה גם אני חשבתי שזה בדיחה
          אבל השרשור הזה רציני
          אמרו לי גם לקחת שמפו, כי בתאילנד מוכרים שמפו ודאורדורנט באריזות קטנות שנגמרות מהר
          מה אתם אומרים?
          • דר. דודו

אענה לך ברצינות:

ביום שבישראל יהיו סופרמרקטים בגודל, ברמה, במבחר המוצרים ועוד כמו שיש בתאילנד - כנראה תהיה גם רכבת עילית/תחתית/קלה (* למחוק את המיותר).

אין כמעט מוצר בינלאומי מוכר שאינו נמצא בתאילנד - כל החברות הבינלאומיות הגדולות והמוכרות, כל האריזות - מהקטנות ועד כאלו שיספיקו לכל המשפחה לשנתיים וכל דבר שאת יכולה להעלות על דעתך - נמצא ונמכר בתאילנד. המבחר מגוון וגדול בהרבה מאשר בארץ.

אבל ..... אם חשקה נפשך דווקא בטעמו של קפה "עלית" - אותו לא תמצאי בתאילנד.
            • ארז1
              ארז1 נערך לאחרונה על ידי

אני אומר שהחברים שלך אמרו שטויות.
              נכון, גם בתאילנד כמו בארץ יש אריזות קטנות לכל מיני דברים.
              אבל דווקא שם משחות השיניים של קולגייט עולות רבע מבארץ.
              יש את אותם טעמים ועוד כאלו שאין בארץ.
              דאודורנטים ושאר דברים גם הרבה יותר זולים.

לדעתי, חובה לקחת רק תרופות שלוקחים על בסיס קבוע (כמו ריטלין שיש כאן חלק מהאנשים שצריכים דווקא שם Laughing ).
              • nati544
                nati544 נערך לאחרונה על ידי

משחת שניים, שמפו וכיוב' יש בשפע ובמחירים מגוחכים.
                קפה שחור , במבה, שוקולד השחר .זה אין שם.
                • samiso
                  samiso נערך לאחרונה על ידי

אני דווקא מסכים לגבי המשחת שיניים של קולגייט זה לא אותו טעם כמו בארץ והוא די מגעיל...לפחות הסוג שנמכר ב seven eleven טענתי זאת בעבר ועכשיו און ליין אני נמצא בתאילנד ויש חיזוקים לטענתי,
                  חובה לקחת גם קפה עלית ומגבונים לחים... Razz

חוץ מזה אכן הכל בשפע.
                  • דר. דודו

יש שפע של משחות שיניים, מגבונים לחים וכל מה שרוצים ... Surprised ... עם כל הכבוד ל 7/11 הרבים והחביבים - בסך הכל הם מינימרקטים קטנים מאד שמחזיקים מעט מכל דבר ובהם באמת המבחר קטן .... אבל בכל סופרמרקט ניתן למצוא הכל (חוץ מדברים כמו שנתי הזכיר - קפה עלית, במבה, שוקולד השחר וכיוצ"ב)
                    • erez199
                      erez199 נערך לאחרונה על ידי

חייב להוסיף לגבי הקולגייט..ב-7/11 טעמה של משחת השיניים אכן מלוח.
                      האם ברשתות השיווק הגדולות זה שונה? Shocked
                      עוד דבר שהבאתי מהארץ ומצאתי אותו שימושי-מזלג חשמלי,בו יכולתי להרתיח מים לשתיה חמה או מנה חמה[ כמובן,לא בכל מלון יש קומקום].
                      • דר. דודו

יש בתאילנד מזלגות חשמליים, קומקומים קטנים לטיולים, גזיות וכל דבר הקשור לטיול וקמפינג

השאלה היתה: מה צריך לסחוב מהארץ ?

התשובה: חוץ ממוצרים ישראליים אופיניים כמו קפה עלית, במבה וכדומה - יש הכל בתאילנד - במבחר הרבה יותר גדול ובמחירים הרבה יותר זולים מאשר בישראל.
                        • ארז1
                          ארז1 נערך לאחרונה על ידי

לגבי משחת השיניים של קולגייט
                          אכן יש להם טעם אחד שהוא מלוח שאותו אין בארץ (וטוב שכך).
                          אבל יש להם עוד סוגים שהם אחד לאחד כמו בארץ, רק עולים רבע.
                          • nat34
                            nat34 נערך לאחרונה על ידי

כניראה
                            כי אני לא שם לב לשום טעם מלוח במישחה של הקולגייט בתאילנד,יש גם כמובן הבדלים בסוגים של המשחות של קולגייט,יכול להיות שמה שמוכרים
                            ב- 7/11 ,זה משחה עם טעם פחות מוצלח,ברשתות הגדולות כמו טסקו לוטס למשל,יש את כל הסוגים,הכי מומלץ זה המישחה עם הקופסא בצבע כסף(יש עליה גם מין כוכבים נוצצים כאלה:)),כמובן שאפשר למצוא עוד המון מוצרים בטסקו לוטס,כולל בגדים,מוצרי חשמל,ועוד,גם למי שמגיע עם תינוקות,אז יש מחלקה מיוחדת לתינוקות,ואז אפשר לקנות חיתולים בחבילות גדולות,ולא כמו ב 7/11 ,שהכול שם בחבילות קטנות,וזה יוצא הרבה יותר יקר,מה שטוב בטסקו לוטס,זה שיש שם שירות מצוין,ואם הלקוח לדוגמא קונה משהו,ומיתחרט אחרי זה,ורוצה להחזיר מוצר כלשהו שהוא קנה(לדוגמא,טלזויה,די וי די,בגדים,או כל דבר אחר),הוא בא עם הקבלה,והוא מקבל החזר כספי מלא בלי יותר מדי שאלות(לא חושב שקיים כזה דבר בארץ) או שכמובן הוא יכול להחליף למוצר אחר

• דר. דודו

כניראה
                              חוץ מ Tesco Lotus יש עוד רשתות סופרמרקטים ענקיים כגון Big C ו Makro ו Carrfour ועוד כמה בינוניים כמו Topps או Villa Market או Foodland ואחרים ..... כמו כן יש רשתות ייעודיות למכירת דברי קוסמטיקה, רחצה וכיוצ"ב כמו Boots או Watson
                              • yanivel

הצלחתם לבלבל אותי
                                אז מה כן לקחת לטיול חוץ מקפה במבה משחת שיניים מגבונים וריטלין ?
                                תגובות בבקשה
                                יניב
                                • gouzi
                                  gouzi נערך לאחרונה על ידי

בכל שנותי בתאילנד לא היה חסר לי כלום למעט...
                                  שקדי מרק. ותאמינו לי שלפעמים גם לטום יאם זה מחולל פלאים.....
                                  • דר. דודו

הצלחתם לבלבל אותי
                                    אני ממליץ בדרך כלל לאנשים לקחת לתאילנד מה שהיו לוקחים לחופשה בת 3 ימים באילת.

ממילא קונים וקונים שם .... ואז בנוסף על מה שקנו צריך גם לסחוב חזרה את כל הדברים המיותרים שלקחו מהארץ.

קריטריון טוב לדעתי יכול להיות - כל מה שלא נכנס לשקית ניילון בינונית+ ...מיותר.
                                    • roy2roy
                                      roy2roy נערך לאחרונה על ידי

הצלחתם לבלבל אותי
                                      עוד 20 יום אני טס לתאילנד לחודש
                                      ואני פשוט לא מבין
                                      אשכרה ככה? לסוע עם כל כך מעט דברים?
                                      • קש כפית
                                        קש כפית נערך לאחרונה על ידי

מה לקחת זה תלוי...
                                        מה התוכניות שלכם
                                        לדוגמא אם אתה תרמילאי ממליצה לקחת מגבת
                                        אם אתה מתכוון לישון בבתי מלון אין צורך כי נותנים מגבת.
                                        מה שכתבו לך כאן שאפשר לקנות הכל בבנגקוק זה נכון וזה תמיד זול יותר.
                                        נכון להיום יש שם הכל חוץ ממוצרי אוכל כפי שציינו שאופינים לארץ
                                        אבל מי צריך את זה שם? לתקופה קצרה אפשר לאכול בכיף מה שהמדינה מציעה
                                        ואפשר להסתדר טוב גם בלי במבה לחודש נגיד... Smile
                                        מי ש"מכור" לקפה מסוים שיקח את הקפה שלו.
                                        כפכפי גומי? פעם היו בתאילנד כפכפים מאוד כבדים, היום יש שם מכל הסוגים.
                                        גרבים, תחתונים, מגבות, כלי רחצה, בגדים, שמפו... יש שם הכל.
                                        לגבי הקולגיט, אני לא הרגשתי שום בעיה עם זה, אולי יש אנשים רגישים יותר.
                                        קניתי שם שפופרת קטנה וקומפקטית של קולגיט כמו שאני משתמשת בארץ
                                        ולא הרגשתי שום בעיה. יש שמפואים קטנים בסבן אילבן אבל בכל בית כלבו גדול
                                        כמו שדודו כתב יש אריזות גדולות כמו שיש בארץ, אם כי לטעמי יותר נוח לקחת משהוא
                                        קטן שחוסך מקום בתרמיל. כמו כן כמו שהזכרתי מעלה, אם ישנים בבתי מלון מקבלים
                                        כמו בכל בית מלון, שמפו, מרכך וסבון.
                                        אני לוקחת מס' קטן של תחתונים וגרבים, נגיד 4 תחתונים ו 3 זוגות גרביים
                                        סנדלים, כפכפי גומי ונעל הליכה נוחה, שוב תלוי מה התכנון שלי
                                        כי אם זה בעיקר בטן גב בחוף וקצת מקדשים וטיולים ברחובות אז לא צריך נעלי
                                        הליכה מיוחדות, אלא כל נעל ספורט או אחרת שנוח ללכת איתה הרבה שעות
                                        אני לוקחת בגד ים ומשקפת ים למרות ששוב, גם את זה אפשר לקנות שם
                                        תחשוב ככה, זו מדינה מערבית, בנגקוק היא עיר גדולה ויש בה בלי סוף בתי כלבו
                                        ויש בהם הכל! גם תרופות גם קוסמטיקה, גם בגדים.
                                        אני לוקחת מעט בגדים ולרוב גם בגדים שאני לא אוהבת ויכולה להשאיר מאחור
                                        כשקניתי חדשים ואין מקום בתרמיל.
                                        חוט כביסה אם אני בקטע של תרמילאות ורוצה לכבס פריטים קטנים כמו לבנים
                                        ובגד ים וגרבים ולתלות ליבוש במרפסת.
                                        מצלמה, פנס, משקפי שמש, (שוב, גם את זה ניתן לקנות אבל אם יש אפשר להביא מהבית)
                                        ספר/ים, בתיק הקטן כדאי שתהיה עט, פנקס, טישו/נייר טואלט, מגבונים לחים למי שאוהב
                                        חומר הגנה מהשמש וחומר נגד יתושים רצוי לקנות בבנגקוק, כי זול יותר מהארץ
                                        • הרוזן מקוסמוי
                                          הרוזן מקוסמוי נערך לאחרונה על ידי

יניב שלום
                                          אני מציע לך לקחת כל מה שחשוב לך והיית לוקח גם אם הטיסה היתה לאירופה ולא לתאילנד .
                                          זה נכון שבתאילנד יש הכל ומכל , אך יתכן כי תצטרך משהו ולא תמיד יהיה באפשרותך זמן לקנות את מה שאתה צריך באותו הרגע , יתכן שתוכל לקנות אותץו אח"כ אבל אם אתה צריך אותו עכשיו ואתה לא בקרבת איזור קניות או אין לך זמן , עדיף שיהיה לך מראש בתיק .

תחשוב שגם בארץ שאתה יוצא לטיול של כמה ימים אתה לוקח דברים שחשובים לך שיהיו בהישג יד (למרות שגם בארץ יש הכל ) לא תמיד יהיה בידך הזמן והמקום לביצוע קניות .
                                          • moga11
                                            moga11 נערך לאחרונה על ידי

מה לקחת זה תלוי...
                                            אני ממליץ על דוחה יתושים סאנו דיי מהארץ הכי יעיל.
                                            חשוב גם קונדומים באיכות מהארץ בתאילנד יש במידות קטנות
                                            ובאיכות גרועה.
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון