ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

למי יש יום הולדת... ל...

פורום טיולי משפחות
    38
    81
    20223
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ע ע
      ע ע נערך לאחרונה על ידי

לאורן,
      Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Smile Smile Smile Nod Nod Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up Uh Oh Uh Oh Uh Oh Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

מכיוון שאין סיכוי שאוכל להתחרות איתך בכושר ההבעה בכתב שלך (ולמען האמת כנראה שגם לא בע"פ) החלטתי להביע את דעתי על התגווווווווובבבבבבבבההההההההה שלך באופן שאתה הכי אוהב. Smile

החלמה מהירה! Smile

עפרה
      g10[1].gif
      g10[1].gif(גודל:33.02KB)

g10[1].gif
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אורן מרום
        אורן מרום נערך לאחרונה על ידי

לעפרה
        כלומר, זה כן!
        את מסכימה להגיע בשנה הבאה עם קפה הפוך בנוסף לעוגה, מפיות וכלים חד פעמיים (כלים חד פעמיים הם חלומו הרטוב של כל שוטף ומדיח כלים..)
        Cool Cool

אורן
        • osi30
          osi30 נערך לאחרונה על ידי

תודה ענקית מאורן ועוד כמה מילים (קצת, קצת)
          הי אורן,
          אני רואה שהחום כבר התפתח להזיות - דחוף לקחת את התרופות ואם אפשר, במינון כפול, ותנצל כבר את הביקור אצל הרופא שיחליף לך את הכדורים, הם כבר לא עוזרים... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ובאמת מאחלת לך שאלה תמשיך לחפש לעד את הדברים הטובים החבויים מן העין (שלה), ואני שגיליתי אותם מזמן מבטיחה לשמור בסוד ולא לגלות לאף אחד... Wink Nod Proud Smug

תרגיש טוב, אוסי Smile

• אורן מרום

לאוסי מאורן
            אוסי,

הפסקתי עם הכדורים ממזמן..לא עזר במיוחד.. רק גרם להשמנה, לעיבוי הקול ולצמיחה מואצת של שערות על הכתפיים.. Shocked Shocked Laughing Laughing

הפסקתי גם עם הרופאים ממזמן.. לא עזר במיוחד.. רק גרם למריבות בתור, הוצאות על ביטוחים משלימים וצילומים שונים ולצמיחה מואצת של שערות על האוזניים... Shocked Shocked Rolling Eyes Laughing Laughing

מאז שהפסקתי עם הכדורים והרופאים, אני הרבה יותר בריא ועם שמחת חיים.. ולא, יקירתי, אין לי הזיות.. רק ראיה מפוכחת ונכונה של המציאות כמות שהיא... Cool Cool Shocked Very Happy Laughing

דרך אגב, מאחר ומישהי כבר טעתה לחשוב שאני נוהג לשתות בלילות את יגוני לבדי, אולי כדאי לציין שזה נכתב בהומור??? שמחר לא יחכו לי שני אחים (לא שלי) עם חלוקים לבנים (שלהם) וצו אשפוז כפוי???

לכן, אוסי, אני חוזר בי מכל מה שנכתב כאן.. Laughing Laughing

ולא, אין לי חום...רק שיעול וגרון כואב.. עם זה אפשר לחיות..

תודה על האיחולים,
            אורן
            • osi30
              osi30 נערך לאחרונה על ידי

לאורן מאוסי

אורן - פורטרט עצמי??
              אורן - פורטרט עצמי??(גודל:11.19KB)

אורן - פורטרט עצמי??
              • mitzmitz1
                mitzmitz1 נערך לאחרונה על ידי

לאורן
                אורן יקר,
                לפני שתשכח שהייתה לך יום הולדת הגעתי לסגור את אשכול הברכות המדהים הזה!
                אין ספק שהוא בהחלט מגיע לך!
                קשה לכתוב ולברך אדם יקר שכל מה שתכתוב לא ישתווה אליו אז בלי שום יומרות פשוט אברך אותך:
                מזל טוב ליום ההולדת ולרבים שיבואו אחריו,
                מאחלת לך שנים רבות ושמחות של ראיית חיים כה מיוחדת ויחד עם זאת כה מחוייכת...
                אושר, בריאות ושמחה והמון טיולים בהרכבים משתנים (גם מטעמים אגואיסטים - שגם אנחנו נרוויח...)

ושוב מזל טוב מכל הלב,
                רוית.

• noa Xscotland
                  noa Xscotland נערך לאחרונה על ידי

תודה ענקית מאורן ועוד כמה מילים (קצת, קצת)
                  נשארו קצת ריגשונים צוחקים עבורי?
                  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
                  כי אני יושבת מול המסך ומתגלגלת מצחוק. הבנים מסתכלים אחד על השני במין מבט של: ידענו שהיא לא בדיוק על הפסים, מסכנה...
                  מה אומר ומה אגיד, אם לא היית קיים היו צריכים להמציא אותך! (ואז זה בטח לא היה טוב כמו המקור...)
                  תודה, אורן!

נעה
                  • ענת. 0
                    ענת. 0 נערך לאחרונה על ידי

לאורן
                    אורן יקר,

זה מה שיש לי להגיד

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Laughing Laughing Laughing

והחלמה מהירה.

ענת
                    רפואה שלמה
                    רפואה שלמה(גודל:7.80KB)

רפואה שלמה
                    • אורה.ג.
                      אורה.ג. נערך לאחרונה על ידי

לאורן
                      מסתבר שאמנם הבריאות לא משהו, אבל הזכרון שלך נשאר צלול כשהיה. גיל 42 בפתח גם אצלי, עוד חודשיים, וכנראה שיש תקווה Wink אכן, אילת היתה והסתיימה והיה כיף לא נורמאלי. אבל...לא נשאר לי כח לכתוב חוויות מיד כשחזרנו ואיכשהו הטיול התמוסס אל תוך השגרה....
                      ואמסטרדם - נרשמה ותוייקה, אך עדיין התחרות עם פריז קשה. מחכה עוד קצת לפני שנחליט.

תודה על כל מה שכתבת ותרגיש טוב,
                      אורה
                      2009_11_05_005.jpg 2009_11_05_024.jpg
                      2009_11_05_005.jpg(גודל:9.79KB)2009_11_05_024.jpg(גודל:8.71KB)

2009_11_05_024.jpg2009_11_05_005.jpg
                      • adih
                        adih נערך לאחרונה על ידי

לאורן ה מ ק ס ים !!!
                        מה אתה אומר, יומיים עוד נחשב לאיחור אופנתי ?! Rolling Eyes Laughing

מקווה שאתה כבר מרגיש טוב יותר ומפנה קצת זמן לחגיגה מאוחרת.

כמובן, מצטרפת לכל הברכות המדהימות, וגם מוסיפה קצת משלי -

המון, המון, המון מזל טוב ליום ההולדת.

פשוט המשך להיות כמו שאתה, לשמור על אופטימיות, להנות גם מהקשיים, כל השאר כבר יבוא לבד ! פשוט כי מגיע לך כל הטוב שיש לעולם להציע !

עדי.
                        • אורן מרום

לאוסי מאורן על התמונה: וידוי אישי קטן ותודה גדולה
                          אוסי,

קראתי לאלה ואמרתי לה שתראה מה קורה כשהיא משאירה את כל החלונות בבית פתוחים והנה, הפפראצי צילמו אותי ואוסי העלתה תמונת פרופיל מביכה שלי לאינטרנט.. Twisted Evil Evil or Very Mad Sad Shocked Cool

אלה הסתכלה טוב טוב ואמרה שהתמונה דווקא מחמיאה לי ורואים שרזיתי.. Shocked Smile Cool

אבל פתאום אמרה שאין מצב, שמשהו מוזר, היא אמרה שלדעתה זה פוטו-מונטאז' כי לקחו את הפרופיל המצודד שלי והדביקו עם כרס יותר קטנה משלי כדי שהבחור (אני) ייראה חטוב.. מחיתי על דבריה ואמרתי לי שזה אני וככה נראה גבר אחרי 4 הריונות.. Shocked Shocked
                          אז היא אמרה שאין לי תחתונים כאלה, כלומר, יש לי..אבל לא עם פסים אלכסוניים.. Shocked Confused פתחתי את המגירה ובאמת אין.. Confused Sad Surprised Cool Smile

אמרתי לאלה שזאת אוסי, הנשמה הטובה, רצתה לפרגן לי ביום ההולדת ולהעלות תמונה יפה ומשופצת. כדי שארגיש טוב עם עצמי ועם גופי..... Cool Smile Very Happy Rolling Eyes

אמרתי לאלה שככה עושים גם עם דוגמניות פחות יפות.. עושים להן "קצת פוטושופ"... קראתי על זה בעיתונים הנחשבים והאיכותיים.. Cool

אז אוסי, הווידוי הקטן הוא שהתמונה מחמיאה לי בהשוואה למצב במציאות והתודה הגדולה היא על כך שאת לא מתייאשת ומנסה לפרגן ולתרום לשיפור מצב רוחי..
                          Cool Laughing Laughing Laughing Laughing

תודה!! Smile Very Happy

אורן
                          • אורנה1
                            אורנה1 נערך לאחרונה על ידי

לאורן
                            ואם כבר ההודעה החשובה (ולא במרכאות) הזו בראש... אני מנצלת זאת לומר לך שהפעם, אורן, הרגת אותי... Laughing Laughing Laughing

וואללה, אתה משתבח עם השנים ועם הגיל Smile Smile
                            עם תמונה כזו או אחרת, הכי חשוב הראש הטוב! Smile Smile Laughing Laughing

שיהיה המשך יום טוב,
                            אורנה
                            • אורן מרום

לרווית מאורן
                              רוית היקרה,

תמיד כיף לקבל ברכות, במיוחד מאנשים יקרים (אישה יקרה), גם יום או יומיים אחרי.. זה מעצים וממשיך את השמחה.. Smile

תודה על כל מה שכתבת. ריגשת אותי! Embarassed Smile Very Happy

אני מאחל גם לך ולכם עוד המון שנים ארוכות וטובות, מלאות רק בשמחות, חוויות חיוביות, הגשמה עצמית, בריאות והנאות, ואיך לא? כמובן שהכל יהיה מתובל לך עם הרבה טיולים כייפיים וחוויות ותמונות וסיפורים ומעל לכל - אושר ואהבה!! Cool Very Happy

רק בשמחות!! Very Happy

ושוב, תודה

אורן

• אורן מרום

לענת ונעה מאורן: בנונע לריגשונים..
                                ענת ונעה,

קודם כל ולפני הכל (שזה אותו דבר והיינו הך) - תודה רבה!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed ... נעים לשמוע.. Laughing Laughing

נעה, מצאתי היום עוד כמה ריגשונים צוחקים.. היה מבצע של 2 + 1, אז הפגנתי נדיבות חריגה ולא אופיינית והזמנתי עבורך כמה.. האמת, לפי העדפותייך, הייתי צריך להביא לך ריגשוני LOW COST, אבל הם נראו ככה:
                                : - ) : - ) : - ) : - )

בשני האחרונים נגמר הצבע.. לואו -קוסט, תביאי צבע מהבית.. Laughing Cool

החלטתי לפרגן לך וקניתי את היקרים.. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing :lol:

חסר ריגשון אחד, לקחתי, שיהיה בבית.. לשעת חירום.. Shocked Shocked Shocked

ענת, אני ממש בשוק, בהלם.. בגללך לא ניתן למצוא בין גדרה לחדרה אפילו ריגשון אחד בהלם, מופתע ומזועזע.. גמרת את כולם בתגובה שלך..הפסקתי לספור ב- 20 ומשהו, מזל שלא קנית 42 + 1 כאלה.... הינו קורסים.. Shocked Shocked

מצאתי רק כאלה.. Rolling Eyes Rolling Eyes Razz Surprised Surprised Surprised Rolling Eyes ..

תחליף עדין אך לא מספק...

תודה כבר אמרתי לכן???... Smile Very Happy

רק בשמחות!
                                אורן
                                • noa Xscotland
                                  noa Xscotland נערך לאחרונה על ידי

לענת ונעה מאורן: בנונע לריגשונים..
                                  אורן, אני מתה עליך (גם ממך, אבל כרגע רלוואנטי ה"עליך"!).
                                  מעדיפה לואו קוסט? אני???? איזה כיף! בדרך כלל מאשימים אותי בפינוק יתר Confused
                                  תודה, יקירי!

נעה

נ.ב. אני אזכר בך, בטוח, בטיסת איזי ג'ט ללונדון בחנוכה Laughing
                                  • אורן מרום

לאורנה ואורנה - תודה!!
                                    אורנה ואורה היקרות,

אורנה, תודה על המחמאות... Embarassed Embarassed

עם כזו תגובה, כל מילה שאוסיף (והיו לי כמה בראש), רק תגרע.. Smile Very Happy

אורה, תודה על איחולי הבריאות.. Smile

את יודעת, בנוגע להתלבטות בין אמסטרדם לפריז, נזכרתי במשפט "שאלו יהיו הצרות שלנו..".. Smile Very Happy Cool Laughing Laughing Laughing

מה שלא תבחרי, הרווח של אחותך ושלך מובטח!! נשאר לכן רק ליהנות.. Very Happy Cool

תודה!
                                    אורן
                                    • אורן מרום

לעדי המקסימה מאורן - תודה !!!
                                      עדי היקרה,

במדינות מתוקנות, יומיים זה לא איחור אופנתי, זה אמצע חינגות יום ההולדת.. Very Happy Smile Rolling Eyes Cool Laughing

אני מרגיש קצת יותר טוב ורוצה להודות לך על כל הברכות החמות והמרגשות!! Smile Very Happy

אמרתי לאלה שאמרת לי שאשר כמו שאני והיא נאנחה ואמרה: "אז זהו, אין סיכוי שתחזור להיות רזה וחתיך כמו שהיית???.."... Shocked Rolling Eyes Rolling Eyes Laughing Laughing

אמרתי לה, לא נעים לי.. עדי ביקשה כזה יפה.... Laughing Laughing Rolling Eyes Very Happy

תודה רבה ואני מאחל גם לך ולכם שתהנו ממזל טוב ושיהיה רק טוב, הכי טוב שאפשר - תמיד!!

רק אושר, בריאות, שמחות וחוויות מהנות, Very Happy

אורן
                                      • hgktrduc
                                        hgktrduc נערך לאחרונה על ידי

לאורן - החזר חוב!
                                        צ'מע אורן
                                        הבטחתי שאני אמצא לך שיר. לא שכחתי.
                                        כבר שלושה ימים אני דוגרת וזה מה שהעליתי בחכתי:
                                        בגלל הנוסטלגיה (משערת שגם במסיבות הכתה שלך רקדו את זה...)
                                        בגלל השמחה
                                        בגלל הצעד התימני
                                        אז שוב - יום הולדת שמח ועכשיו גם מוסיקלי!
                                        בריאות, שמחה, פרנסה והצלחה!
                                        איזה כיף להחזיר חובות Cool
                                        יעל
                                        • sunny
                                        • sharonlr
                                          sharonlr נערך לאחרונה על ידי

למי יש יום הולדת... ל...
                                          היי אורן,
                                          אמנם באיחור- מכיוון שרק עכשיו ראיתי...
                                          אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא... Laughing

המון מזל טוב, אושר, הצלחה, בריאות, עשייה, הגשמת משאלות לב וכל מה שתאחל לעצמך.
                                          Laughing
                                          מזל טוב!

שרון.
                                          • אורן מרום

ליעל מאורן: כבר חשבתי לשלוח לך גובי חובות..י
                                            יעל,

אהבתי.. דרך אגב, הרקדן/זמר שם הוא לא תימני.. סתם, להבהרה (אופס, אולי הבהרה היא לא המילה המתאימה??... Laughing Laughing Rolling Eyes Cool )

בכל מקרה, אהבתי מאוד. ואכן, רקוד רקדנו אותם גם במסיבות הכיתה וכן, גם במסיבות באוניברסיטה... בוני-אם.. אח, כשהיינו צעירים ויפים ונחשקים.. Shocked Shocked Rolling Eyes Razz Razz היו לילות והיו ימים.. בעצם, גם היום אני יפה ונחשק, אוסי אפילו צירפה תמונה.. Cool Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

דרך אגב, יש גם ביצוע מקסים לשיר הזה של חוזה פלסיאנו..

תודה רבה על הברכות, על המחשבה, על ההתמדה ועל הביצוע.
                                            10 בסולם יעקב.... Cool

תודה!!
                                            אורן
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 3 / 5
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון