לטוס חולה
-
האם מישהו יודע אם יש בעייה להגיעה
לתאילנד עם קצת חולה?
האם הרשויות מחזירות אותך חזרה?
והאם רויאל ג'ורדניאן מלאים נוסעים המסומנים כחולים?
אומנם יש לי עוד שבועיים לטיסה
אבל אשמח לתגובות -
לטוס חולהאני נוסע הרבה ב RJ ואף פעם לא ראיתי נוסעים שמופנים לבדיקה רפואית.
איך יכולים לדעת שאתה חולה עם אין סימנים ? -
אם אתה...אם אתה חולה אהבה לתאילנד אין שום בעייה....
וברצינות ... גם לי לא מוכרת בעיה כזו אף כי שמעתי שלאחרונה ובעקבות שפעת החזירים מבקשים בכמה מדינות (סין למשל) להצהיר הצהרה על בריאות תקינה ובמקרה שחושדים שמשהו לא בסדר מבקשים למדוד חום בכניסה למדינה.
לא מוכרת לי בקשה כזו לגבי תאילנד.אני מניח שאם הייתה כזו היינו יודעים מיד.
והעיקר הבריאות...
נתי
-
לטוס חולהאני עוד לא נתקלתי בנוסע שהוחזר בעקבות צינון או משהו קל בסגנון.
במעברי גבול יבשתיים כן נתקלתי במסמכי הצהרה רפאויים עליהם חותמים ומצהירים שאינך חולה בשפעת העופות, סארס ועוד שלל מגיפות שתקפו את אסיה בשנים האחרונות.
אבל עוד לא ראיתי מישהו שהוחזר בשל צינון קל..
אבל חשוב לציין שאני לא הדובר של אף חברת תעופה, והעובדה שאני לא נתקלתי במקרים כאלו לא מלמדת על כך שאולי הם לא קיימים.
אני נוטה להאמין שלא, ונוטה להאמין שזה תלוי באיזו צורה חולים.
-
לטוס חולהקודם כל בשביל הדאגה האישית שלך תבדוק במה אתה חולה. בשדה התעופה בבנגקוק ישנם מצלמות טרמיות שבודקות האם יש לך חום קיצוני.
במידה והם יעצרו אותך פשוט תצהיר שאתה לא חולה בפשעת החזירים וכולה.... -
לטוס חולהמה עושות המצלמות האלה?
עקרונית תקפה אותי שפעץ פשוטה
הטיסה שלי היא ב13.12 ואני מקווה להחלים עד אז
עכשיו שאלה נוספת
האם מישהו יודע מה הנהלים לגבי ביטול הטיסה?
וההחזר הכספי -
לטוס חולההוא כנראה התכוון שאם הוא יסתובב עם פיג'מה של בית-חולים, גורר איתו עמוד עם בקבוק אינפוזיה שמחובר ליד וגם הצינורית של הקטטר עלולה לבלוט - האם עלולים שלא לתת לו לטוס ? -
לטוס חולה
נשבעת שכתבתי תגובה להודעה הזאת הבוקר...
בכל אופן, אני לא רופאה אבל...
אם יש לך מחלה מדבקת, לא הוגן כלפי הנוסעים האחרים לעלות למטוס, כי הוירוסים החמודים שלך עלולים לעבור אליהם בעזרתה האדיבה של מערכת האיוורור של המטוס. קצת קשה לפתוח חלון בטיסה...
חוץ מזה, אם יש גם דלקת באוזניים זה פשוט לא נעים לטוס, כי הפרשי הלחצים מגבירים את הכאבים.
אבל,
אם יש לך שפעת, בין אם רגילה או חזרזירית, היא בהחלט אמורה להיות מאחוריך ב-13.12. זה עוד למעלה משבועיים... תהיה קצת אופטימי!!!
לגבי ביטול, אם כבר עשית ביטוח ואתה מקבל מכתב מחדר מיון בלבד שאינך יכול לטוס, אתה אמור לקבל החזר מלא על הטיסה. -
אל תדאג, המצלמות לא מזהות היפוכונדרים -
תטוס חולה...בתאילנד בטוח תבריא!!!! -
פיצפיץ
נשבעת שכתבתי תגובה להודעה הזאת הבוקר...
אני שואל בדיסקרטיות רבה: פיצפיץ, הבריאות אצלך בסדר ?? ....
-
בלי עין הרע, טפו טפו טפו, חמסה חמסהאתה בטוח שעשית את ההתמחות הנכונה??????????????