************שבת שלום לכל גולשי הפורום ************
-
גולנוש..שלחתי לך מייל
-
איתןאיתן,
נדודי שינה או שפשוט השעה אצלך 7:30 בבוקר???
קשה להרדם אחרי טיול כזה אה? -
היי איתן. כיף לא נורמלי עשיתם!מאוד מאוד נהנתי לקרוא! ממש הרגשתי שאני שם...
העיקר שאתה בריא ושלם, וכך תוכל לספר לנו עוד הרבה חוויות.
שבת שלום. -
וואלה..איזה כבוד !!האתר נמצא בין פטאיה לבנגקוק (בערך)מדובר על 5 שעות כולל האיסוף והחזרה. יש גם בצאנג מאי.
אוספים אותך לנקודה מסויימת ביער גשם מסויים שם את חותמת שאת לא סובלת מכל מיני מחלות ובעיות,לאחר מכן נוסעים עוד כמה דקות לנקודת ההתחלה שם מלבישים אותך בכל מיני רתמות שונות ומשונות ועורכים לך "רחיפת ניסיון".
לאחר מכן צועדים 15 דקות במעלה היער (עליה קשה) עד לתחילת המסלול.
ואז.....חלום !
ה2 שניות הראשונות מפחידות למי שלא התנסה מעולם.אחר כך תענוג צרוף!
יש 24 תחנות שמהם מרחפים.למעשה מרחפים בין תחנה אחת לשניה בגבהים שבין 60 - 80 מטרים.הנוף עוצר נשימה.
ההקפדה על הבטיחות מאוד גבוהה, ולמעשה את לא צריכה לעשות דבר, רק להתיישב על האומגה ולהנות.
http://www.treetopasia.com/thailand-holiday/pattaya
המחיר 2100 באט לאדם.
-
הי איתן , גם אני ובטח עוד המון גולשים רוציםלדעת באיזה מלונות היית והאם אתה ממליץ עליהם , אז האם אפשר לקבל כאן בפורום את המלונות בכל מקום ומקום . -
תמונות..מסתבר שלא רק אנחנו לא אוהבים יהודים...השינוי ההיפותטי של "מוסלמים" ל"יהודים" בכותרת ההודעה שלך - משנה את רגשותיך כלפי התוכן שלה ?! זה כבר נשמע לך אחרת ?! נשמע רע ומקומם, נכון?! הטורקי והאיסלנדי ששמו על עסקיהם שלט שאינו מתיר כניסת יהודים קוממו אותנו והזכירו לנו תקופות חשוכות בתולדותינו..אז למה שאנחנו נתמוך בגילויי גזענות ושנאה..
נזכרתי במצגת ששלחת לי על התערוכה בברלין שמציגה שלטי רחוב מתקופת הרייך השלישי שבהם נכתב " הכניסה ליהודונים אסורה" ...
איתן - זה הלם הנחיתה ? אתה בטוח שבעל הבר האוסטרלי ההוא אוהב אותך/אותנו ??? ומה בכלל אכפת לך מאיזה בעלים של בר, כאילו לפיו ישק דבר ??? מה אתה מביא לנו את השלט הגזעני הדוחה שלו כהוכחה ?! הוכחה למה ?!
מה זו החרדה הזו מפני השד המוסלמי ? ומה פתאום לשים את כול המוסלמים באותה קלחת, כאילו כולם עשויים מקשה אחת, וכול מוסלמי התבל אינם אלא שליחיו של אוסמה בין לאדן ?!
חוץ מזה - שבוע טוב. נילי.