תקציב ועצות
-
נוסע לבד פעם ראשונה לשבועיים וחצי בתחילת ינואר, ויתרתי על הצפון ואני רוצה רק בטן גב באיים להתפנק אבל לא בהגזמה של מלונות פאר וכאלה זאת אומרת לחיות טוב ובלי יותר מדי אטרקציות.... 1000$ מספיק?
חוץ מזה אני נוחת בבנקוק בצהריים וחשבתי להזמין טיסה כבר באותו יום לאיים מה אתם אומרים לאיפה לטוס? -
תקציב ועצותלדעתי 1000 דולר אין מצב שיספיקו לך
אלא אם אתה רוצה להתכלב.
אני מציע 100 דולר ליום באיים.
ינואר זו העונה הבוערת בתאילנד ואתה
חייב להזמין כרטיסי טיסה לאיים מהארץ כבר
עכשיו אחרת אין מצב שתשיג כשתנחת.
זאת בתנאי שאתה סגור על אי מסוים.
אם אתה לא סגור לאיזה אי לנסוע,ולא
סגור בנושא עלויות, אני מציע לך לנבור
אחורה בפורם וגם ב-1001 טיפים שם תוכל
למצוא עצות והסברים מחברי הפורום
המנוסים והנפלאים....בהצלחה....moga11
-
תקציב ועצותgold יקר
מצטרף לעצותיו של קודמי עם תיקון קל.אם באמת אתה מוותר על אטרקציות,ומסתפק בארוחות זולות,קצת שייקים,וקצת מסאג'ים,וכו' גם 80 דולר ליום יספיקו לך.
האי המומלץ הוא פוקט
ארז -
תקציב ועצותאז סע כבר לקו סמוי, גם מגוון לא חסר: אטרקציות החל מטיולי טבע ועד אופנועי ים ומסיבות וגם ניתן למצא מלונות לכל כיס , גם מבחינת אוכל הרבה יותר קל להסתדר כי לא הכל מסעדות תיירים , שם יש גם מספיק מקומות זולים וטעימים לעומת פוקט ששם אוכל זול ניתן להשיג רק בעיירה עצמה ושם ממש אין מה לעשות. ובכלל עלות המחיה בסמוי נמוכה יותר מפוקט. ותהנה לא פחות. אם אתה לא מתכנן להמשיך לפיפי אז ממש לא חייב פוקט.
60 דולר ליום בעונת השיא זה נמוך לאזור הדרום (בצפון היתה מסתדר יופי) 80 דולר יתנו לך מחיה סבירה -
טוב אני חושב אחרתאתה יכול להסתדר עם תקציב כזה{לא כולל התניידות וטיסות פנים} אם כמו שאמרת אתה מוותר מראש על אטרקציות למינהן
אם התכנון שלך הוא לקום בבוקר ללכת לים,לעשות מסאז מסיבות עד הבוקר אוכל מקומי וחוזר חלילה יספיק לך התקציב
בהנחה ואתה מתכוון להישאר באי יותר משבוע אני מציע לך לסגור גסט האוס לשבוע מראש בצורה הזו תוכל להוזיל מחיר עד 50 אחוז
כמובן בתקציב שלך אל תצפה לחדר עם גקוזי אבל ב500 בהט אתה יכול למצוא חדרים נחמדים וממוזגים
לסיכום לדעתי אתה כן יכול להסתדר מהסכום הזה..
ועוד משהו קטן טיסות אתה יכול למצוא גם אם לא הזמנת מראש{אבל המחיר יהיה גבוה} לצורך העניין ניקח את קוסמוי אלייה יש בסביבות 20 טיסות ביום,אתה תוכל להתברג על טיסה כזאת על בסיס ביטול או מקום פנוי,אבל קח בחשבון שיכול להיות מצב שזה יקח מספר שעות וגם המחיר יהיה גבוה.
ממליץ לך להזמין מראש -
חבר'ה אתם שומעים את עצמכם?!הבנאדם נוסע לבד בשיא העונה לשבועיים וחצי...
1000 דולר ???!!!
תשמע לי ידידי,קח אלפיים דולר+כרטיס אשראי בין לאומי,
מקסימום תחזור עם עודף...(אני לא בטוח)...
וכאשר תחזור תודה לי שהייתי הכי קרוב...
-
סמיישנם מטיילים שלא יכולים לקחת 2000 דולר.מצד שני 1000 דולר הם מעט מאוד.אז מה שניתן לעשות זה לצמצם את מס' המסאג'ים ושאר האטרקציות,ללון במלונות של 500 בהאט,ללחוץ מעט לכיוון 80דולר ליום[80 כפול 17 יום= 1360 דולר] ועדיין יש לבחור את הטיול של החיים
ארז -
סמיסו..סמיסו ברשותך כמובן
אשמח אם תפרט לי מה בן אדם שמגיע להיות בחוף בבוקר ובברים ומועדונים בלילה ולא מתכוון לעשות אטרקציות קניות או טיולים למינהם זקוק ל2000 דולר ל17 יום או במילים אחרות כמעט 4 אלף בהט ליום
-
ארז...טיול אולי אבל לא של החיים...
-
ארז...סמי,צודק.לא טיול של החיים אבל בהחלט טיול מהנה ביותר.לפעם הבאה הבחור כבר יחסוך יותר
ארז -
PLAYSTATION 3 GAME ZONE KOU SAMUIאתה חי בתאילנד ושוכח לעיתים שאתה לא תייר...
א.גסטהאוס סביר בינואר 800-1000 באט.
ב.אוכל ליום 500 באט
ג.מועדונים כולל שתיה 500 באט.
ד.תחבורה 300 באט.
ה.מסאג' 300 באט.
ו.שייקים כיסא בים ופינוקים קטנים 300 באט.
ז.1000 באט...
ח.אטרקציות(בקטנה)200 באט.
ט.טיפים 100 באט
סה"כ 4000 באט -
סמיבלי הסעיף השביעי
ועם מלון ב 500 בהאט[תמיד ימצא] ההוצאה מגיעה ל 72 דולר.כפי שאמרתי צריך לעגל ל 80
ארז -
ארז...כנראה לא היית בתחילת ינואר בתאילנד...500 באט לגסטהאוס סביר תסדר לי ואני מתארגן לטיסה...
סעיף 7 התכוונתי טיסות פנים(המראות ונחיתות)...
היה שרשור שנמחק כבר ודיברו בו על כנות ...אז הייתי כנה.
אבל פוליטיקליקורקט -
PLAYSTATION 3 GAME ZONE KOU SAMUIאומנם אני גר בתאילנד אבל יצא לי להיות בתאילנד כחצי שנה גם בתור תייר
ובכן הרשה לי לצייר את התמונה שלי
1.גסט האוס-ב600 בהט אתה יכול למצוא גסט האוס סביר וממוזג
2.אוכל ליום 300-350 בהט זאת בהנחה שמדובר על אוכל מקומי אם הכוונה לאוכל מערבי ידרש סכום גבוה מכך
3.מועדונים כולל שתייה נניח 500
4 אופנוע 150 בהט פלוס 30 בהט לערך דלק ליום
5 מאסאז 250 בהט פעם ביומיים
6. שייקם פינוקים 200 בהט ליום
7.בהנחה שהתכוונת לזונה אז יש אנשים שלא משלמים
סהכ 1900 בהט
תקרא לזה טיול גרוע או מוחמץ אבל יש לא מעט צעירים גילאי 20-25 שככה נראה הטיול שלהם... -
PLAYSTATION 3 GAME ZONE KOU SAMUIסמיסו אני אומנם לא ארז,אבל אתה יכול להתחיל לארוז
אחלה גסט שבעולם מרחק{טלויזיה מים חמים מזגן מיטה נוחה} במחיר 500 בהט מחכה לך בקוסמוי{בכביש המקביל לצוואנג,מרחק 5 דקות הליכה}
אז קדימה מחכים לך... -
PLAYSTATION 3 GAME ZONE KOU SAMUIלפי התעריף שלך אולי תסדר לי טיסה ב 500 דולר...אז יהיה על מה לדבר.
טסתי כבר ב 570 דולר,אבל אין בנתיים דברים כאלו...
ותודה על ההזמנה אני עוד יפתיע...
-
סמי,פייסטיישןסמי,תמשיך להיות כמו שאתה[כנה,מצחיק,וכו']
.רק אמרתי שיש אנשים[אולי,כמו הבחור המדובר] שלא צריכים את כל הסעיפים שמנינו 
פלייסטיישן-שמור גם לי מקום,מגיע ביולי
ארז -
תקציב ועצותחברים תודה רבה על העזרה... היו כמה שהבינו אותי ולמה אני בדיוק נוסע.... שום דבר לא נעשה מטעמי חיסכון בסה"כ אני משקיע 1400$+ רק על הטיסה... המטרה שלי באמת היא סתלבט טוטאלי, לא לעשות כלום... בלי קניות כי אני לא צריך ולא בא לי על אטרקציות למינהם כי אני לא רוצה אולי רק דברים מיוחדים, בסה"כ אני מחפש להיות רק בדרום בטן גב ומסיבות עם איזה גסטהאוס או מלון נחמד וזה הכל... מה אתם חושבים?!?!? -
תקציב ועצותgold,שלום
כבר ראית את המחלוקת בין בית שמאי לבית הילל
אין מה לחדש.דרישותיך מהטיול הן לגיטימיות ביותר.80 דולר יספיקו ליום.מה שכן,עליך להצטייד בכרטיס אשראי בינ"ל לגיבוי
ארז
-
תקציב ועצותסע לאילת או סיני...בשביל זה לא צריך להרחיק לתאילנד...
ואם בכל זאת אתה מתעקש על תאילנד אז אני מציע לך לפחות 100 דולר ליום,עדיף לחזור עם עודף מאשר להתקע ולהתבאס...