תקציב ועצות
-
תקציב ועצותאני בדעה עם סמיסו, כמו שכתבתי בתחילת השירשור
100 דולר ליום לא פחות .
תעשה מאמץ להשיג את הכסף תאמין לי לא תצטער,
מקסימום ישאר לך.
אחרי המאסז' הראשון תבין.
אחרי הסינגה הראשונה תבין.
אחרי המסיבה הראשונה תבין.
ואחרי המקומית הראשונה שתכיר בטוח שתבין.
אז סע תקרע את האי שיהיה לך בכייף...moga11 -
תקציב ועצותתודה moga "יש צדיק בסדום"...
-
סתם הערה..אני לא יודע עד כמה יצא לכם להכיר או לראות תרמלאי צעיר משוחרר צבא שמטייל ממקור ראשון..
אם כל הכבוד ויש כבוד רוב הכותבים פה הם אנשים מבוגרים שאת הטיול "אחרי צבא" שלהם עשו מזמן וכשנשאלת שאלת התקציב הם משווים לתקציב שהם עצמם היו מוציאים..
לצורך העניין סמיסו אני בטוח שכשאתה טס לתאילנד עם חברים אתם לא תשנו 3 באותו חדר ואם כן אז לא משיקולי תקציב,ואני גם בטוח שהמלונות שאתה ישנת מפנקים ויקרים הרבה יותר משל צעירים{גיל זה רק מספר אבל אתה מבין למה אני מתכוון} כי לצעיר לא אכפת מדי איך החדר נראה כל עוד הוא זול והמיטה בו נוחה{המבין יבין}
.
אז בתור תרמילאי לשעבר משחורר צבא כ3 שנים שנמצא בחברת תרמילאים צעירים כל הזמן מהנסיון האישי שלי אני יכול להגיד לכם שחברה צעירים שמטיילים לבד{ללא בת זוג} לא מתקרבים ל100 דולר ליום...
האטרקציות בשביל חברה בני 21 שונות מאנשים בוגרים יותר,תנו להם לשכב על החוף כל היום קצת מסיבות בחורות וכו וזה הבילוי של לא מעט מהם.
מבלי להתייחס ספציפית לשואל השאלה שיכול להיות שהוא לא תרמילאי צעיר{למרות שמצורת השאלה אני נוטה להאמין שכן}אני רוצה רק לעלות נקודה שאחוז מאוד גבוה מהצעירים הישראלים מוציאים פחות מ70 דולר ליום{שלא לדבר על חברה שמגיעים לתאילנד אחרי הודו}
אני גם חושב שהתקציב המומלץ הוא לפחות 80 דולר ליום אבל למה שהחברה הצעירים מחפשים ברובם מספיקים גם פחות מזה... -
סמי,אח שלי....בינינו יש הסכמה בשתיקה,שלא יובן אחרת.....
חברים יקרים,אכן.....סמי,אני ועוד רבים אחרים פה לא תרמילאים(במובן הצר של המילה)הכוונה שאנו ממלאים תרמיל ומטיילים כמו רבים מה"תרמילאים" הצעירים ויוצאים לטייל בתאילנד.אבל אנו יודעים עלויות של כל דבר ודבר ועל זה אין ויכוח!
אולי אחד מאיתנו קצת מגזים בהערכות המחיר לשהות של יום בתאילנד לכאן ולכאן...אבל עובדות הן עובדות.
אפשר גם להסתדר עם 50 דולר ביום בתאילנד,להקים אוהל בחוף הים וכן הלאה,אבל מי שרוצה טיול "סביר" שיקח 100 דולר ביום!
אם יישאר-אז יישאר.אבל חס וחלילה,אם יחסר...הלך עליך!!
ואז תהיה כמו אלה שחוזרים ואומרים "הייתי בתאילנד ונהניתי".
זה לא העיקר להוסיף לריזומה שלך שהיית בתאילנד...
אבל העברת את זמנך שם כמו כלב..
על-כן,סע ותהנה!אני מבין שיש צעירים שקצת קשה להם עם הכסף,אבל אותי לימדו שאם אין לך כסף אל תעשה,או תקנה וכן הלאה..
ויש ללמוד "על הנאות משלמים בחיים ולפעמים גם ביוקר"!
והכי חשוב..שמע בקול PLAYSTATION 3 GAME ZONE KOU SAMUI אל תוותר על סעיף ז'!!!!
-
סליחה,סעיף ז':המלצתו של סמיסו. -
אין עליך איתן...(:
-
gld שאלת תםלמה אתה מוציא על הטיסה למעלה מ- 1400$ ???
אתה יכול לטוס ב-900$ או אפילו פחות, ולחיות בתאילנד כמו מלך (או לפחות כמו נסיך...) -
פיצפיץ..פראיירים לא מתים...!רק מתחלפים...
1400 דולר אללה יוסטור....
-
תקציב ועצותאני יודע שהטיסה במחיר מטורף אבל זה מה יש בהתראה קצרה, רציתי לנסוע ישיר בתאריכים שנוחים לי.... אין מה לעשות... חוץ מזה בוודאי שאני בא עם ויזה לגיבוי... מישהו יכול למליץ לי לאיפה להזמין טיסה מבנקוק, קופנן\פוקט ל....??? -
זה לא מה יש,זה מה שאתה מצאת -
זה לא מה יש,זה מה שאתה מצאתgold,לילה טוב
מצרף לך קישור לחברות התעופה שטסות בתאילנד.תעשה השוואה.ממליץ לטוס כמה שיותר עם אייר אסיה[זולים יותר]
http://www.thaitechnics.com/thai-airlines.html
ארז