השפעת גשם באתר (נמוך)
-
בשנה שעברה התלבטנו בין Zillertal ל Amade ובחרנו ב-Zillertal בגלל ממוצע הגובה ומפני שהחופשה היתה בסוף מרץ.
אני עוקב אחר תחזיות השלג וגובה נקודת הקיפאון (freezing level).
ישנם אתרים (בינהם Flachau ואתרים אחרים במתחמי Amade ) בהם יורד גשם עקב נקודת קיפאון גבוהה מגובה האתר.
למזלי, טרם נתקלתי בגשם באתר סקי והשאלה היא עד כמה זה פוגע בתנאי הגלישה ולמה זה גורם. האם זה משבית את הגלישה לחלוטין?
השנה החופשה תחול ב 13-20 למרץ.
מייקי
-
השפעת גשם באתר (נמוך)ממש ממש זה לא טוב... הגשם מחסל את איכות השלג בתוך דקות. הרטיבות בשלב ראשון לא כ"כ נוראית - קצת סלשי אבל בלילה כל זה יקפא לקרח של למחרת ! מה שעוד מפריעה זה הגלישה בגשם, פשוט נרטבים ! הגגלס מתמלאים במים.. הבגדים רטובים ! ממש חבל . הנחמה היא שבד"כ זה לא קורה הרבה. -
דומה מאוד למצב טבעי בחרמון (יומיים לאחר "הסערה")בצהריים סלש (נדבקים לשלג ולא זזים) ובבוקר קוביות קרח.
כל שנותר לשפוף תרכיז מיץ ולשתות.
לבריאות. -
דומה מאוד למצב טבעי בחרמון (יומיים לאחר "הסערה")מבחינתי החלק הגרוע יותר הוא שפשוט נרטבים! אחר כך מגיע החלק הבעייתי של מצב השלג. -
גם אני לא גולש בגשםבאנו להנות מהגלישה...ולא לסבול בה.
-
השפעת גשם באתר (נמוך)ליפני שנתים הייתי באותו אזור בתחילת מרץ.
ירד גשם באזורים הנמוכים [1800ומטה] ובחלקים הגבוהים ירד שלג.
כמו שציינו השאר הבעיה העיקרית היא הרטיבות בעיה נוספת היא שעוברים לאזור הגשום ההתנגדות של המגלשיים גדלה והתחושה היא כאילו הגוף ממשיך והרגלים נשארות מאחור... די סרט
בכל מקרה אני הייתי בחורף 2008 שהיה חורף נוראי [לא היה שלג]
אני הייתי עובר לאתר גבוהה יותר אבל אם נתקלת בגשם תמיד יש את הינטרטוקס שם תמיד יש שלג