דיווח בנסקו, בולגריה
-
סקי בבנסקו- מומלץ1. במלון שלנו לא שילמנו על שתייה בחדר האוכל. בכל ארוחה, בוקר וערב, היה מים, מיץ, קפה/ תה. ללא תשלום נוסף.
2. את הנציג שלנו ראינו כמעט כל יום. ולמען האמת הוא היה אחלה. מסכים איתך שאפשר להסתדר בלעדיו. אבל הוא היה שם לכל שאלה או בעיה. אני יודע שהוא סייע כאשר מישהו נפצע, ואולי יש בכך יתרון לא צריך להתמודד עם המערכת הבולגרית בזמן מצוקה ויש לידך מתרגם שמכיר את הפרוצדורה. הוא גם היה בזמן לקחית הציוד, לא רק ביום הראשון, וגם עזר למי שרצה להחליף נעליים ונתקל בפרצוץ החמוץ של הבולגרים.
3.הפעילות של הנציג הם אופציונאליות. לא חובה.
אני חושב שהם הוצעו במחיר הוגן. ה"מכנה" היא במחיר של מסעדות אחרות ואפשר היה ללכת דרכו כקבוצה (וזה כל הרעיון בבילוי המשותף) או ללכת לכל מסעדה / מכנה אחרת. המחירים לארוחת ערב בסביבות 20 לבה.
הבאולינג הוצע ב 25 לבה לשלושה משחקים+ משקה. המחיר הוגן כאשר משחק אחד עולה 10 לבה. (אחנו העדפנו ללכת למחשק אחת בבאולינג הקרוב כדי לא להיות תלויים במועד שרצו בקבוצה. אבל, עדיין המחיר של הנציג היה הוגן בהחלט כי מקבלים יותר). -
ניסים: אתה גדול - אתה תותח - אתה אבא מקסים !!!אני אדבר איתך בטלפון,אבל רק רציתי לתת תגובה על גבי הפורום: יופי של דווח. רק מזכיר לי כי הלכתי אחרי הדווח שלך של עמק צילר, צעד צעד.
אז מה? עכשיו אני אלך צעד צעד לבנסקו?? סתם...
איזה חליפה כחולה יפה !!! היא מחליפה צבעים לאדום!!! נו רמי, באמת: חליפה כחולה לבת? איפה אתה חי?
הרי הן באות בשביל הפוזה, לא ממש בשבל הסקי!!
אני שמח כל כך בשבילכם שיצא הכל מתוקתק. פתחת לך צוהר חדש ליחסים אב-בת שנמשך (לפחות אצלי) עד גיל 21 (של ה-"ילדה", לא שלי...
).
ולבסוף, כל הכבוד על הדווח.
יסודי כמו תמיד, עינייני. אהבתי.