טיסה לתאילנד דרך דוחה
-
הי כולם,
אני מחפשת כבר שבוע טיסה במחיר שפוי, ועכשיו הציעו לי טיסה זולה יחסית שעוברת דרך דוחה (בקטאר).
יש למישהו מושג אם זה מסוכן לנסוע דרך שם או שזה לא נורא..?
תודה מראש לעונים(-: -
טיסה לתאילנד דרך דוחהמסוכן לא הייתי מגדיר,המדינות האלו הם היד הנסתרת שמאכילות את כל החבורה הפנאטית המוסלמית אבל בשושו כמובן ולעיני כל הם כמובן מגנים ונלחמים (סיפור דומה בישראל עם המתנחלים בערך), לכן אף אחד לא יעשה בלגן בשטח שלהם ולא למטוסים שלהם .היום יותר מסוכן לטוס עם חברה אירופאית , אלעל או אמריקאים מאשר עם החברות הערביות.אז כל עוד הן לא הכריזו על ישראלים מלחמה אז אין חשש .הבעיה זה ההגעה לירדן:מסורבל ולוקח זמן כמו חצי טיסה.
טיסה לשם תעלה עוד450 דולר -
טיסה לתאילנד דרך דוחהבדוחא אין חשש כלל והחברה היא מהמובילות בעולם.
שרות מצויין של דיילים ודיילות מכל העולם.
העצירות בדוחא הן בד"כ ל-40 דקות, כשבתכלס אין כמעט זמן לשירותים.
יש אפשרות גם לטיסה עם ארקיע לירדן שלדעתי שווה את תוספת המחיר. -
dimari dimariבבקשה ממך! בלי פוליטיקה.זה לא המקום.
אבל גם אני אפול לעניין הזה ואשאל אותך:1.איך אתה מעז להשוות את התמיכה של הקטארים בטרור למתנחלים??
2.האם כשאתה אומר "מתנחלים",אתה מתכוון לכל הרבע מליון??
ארז -
שלי,ערב טוב -
שלי,ערב טובאני טס עוד שבועיים דרך דוחא ואין שום סיבה לחשוש לדעתי. זה מסלול שהרבה צעירים עושים (במיוחד אלה מהצפון שבשבילם נסיעה לעמאן היא אותו זמן כמו נסיעה לתל אביב)
אם את רוצה - יש את פליי איסט שמוציאים אוטובוס מתל אביב לירדן בתאריכים מסוימים http://www.flyeast.co.il
אני נוסע עוד שבועיים - אם זה נופל לך על התאריכים את מוזמנת לחלוק מונית. -
טיסה לתאילנד דרך דוחהלמה זה מסורבל? בהצעה שנתנו לי ההגעה היא בטיסה ישירה מת"א לעמאן.. -
שלי,ערב טובתודה!
אני יותר בקטע של טיסות, נראה לי מעצבן נורא לנסוע עד לעמאן באוטובוס או במונית (אני מהמרכז)..
בכ"א תעשה חיים שם! -
טיסה לתאילנד דרך דוחהאם כך,במקרה שלך המסורבלות פחתה.אני מניח ש"מסורבל"-הכוונה היא:נסיעה למעבר גבול,מונית ירדנית לעמאן.ואותו דבר הפוך
ארז