המלצה לגבי חופים בקופנגן
-
שלום -
מישהו יודע מה קורה ב- BOTTLE BEACH?
בזמנו, לפני 8 שנים, היה מדובר בחוף בתולי ושקט (אני מקווה שככה הוא נשאר....).
יש לי זמן מוקצב באיים של תאילנד - החלטתי להתמקד בקופנגן -
לאן מומלץ לנסוע לטונג נאי פאן/נוי או ל- BOTTLE BEACH?
אשמח להמלצות,
חגית -
המלצה לגבי חופים בקופנגןאנחנו היינו בדצמבר בטונג נאי פאן (בדרים לנד ריסורט), זו הייתה עונת מעבר ולכן החוף היה כמעט וריק מאדם. החוף עצמו יפייפה ונראה כלקוח מתוך גלוייה.
עקרונית מדובר בשני מפרצים (טונג נאי פאן נאי וטונג נאי פאן יאי)
כאשר המפרץ הצפוני יותר- קצת יותר "חי" (יותר בארים ומסעדות).
קחי בחשבון שאין חיי לילה והמסעדות נסגרות בשעה 21:00- 22:00 ולכן יכול להיות משעמם קצת.
אנחנו נשארנו ל-2 לילות בגלל יופיו של המקום, אבל אח"כ הדרמנו להדרין כי היה לנו משעמם. (והדרין כ-5 לילות אחרי הפול די שקט ונחמד שם)
חוף ליילה הוא מדהים ויש בו את השקט והיופי של טונג נאי פאן, אבל רק 15 דקות הליכה מהדרין מלאת המסעדות והבארים והמסיבות- אם רוצים.
יש לציין כי ההגעה לטונג נאי פאן הינה בנסיעה קופצנית של שעה בהרים ואילו לחוף הבקבוק ניתן להגיע בסירה בלבד (טקסי בוט). -
המלצה לגבי חופים בקופנגןאנחנו הזמנו מקום בקופנגן ב Chaloklum Beach.. אני רק חושב על הנסיעה מההדרין לחוף הזה בלילה על הקטנוע עם אשתי רכובה מאחור ופשוט בא לי לבכות..
יש למישהו מושג איך החוף הזה?
פשור רק שם מצאתי מקום שלא מגביל בימים בתקופת הפון מון -
המלצה לגבי חופים בקופנגןלא ישנתי בחוף הזה,אבל תקח בחשבון שהכבישים בקופנגן מאוד מסוכנים,אז אני ממש לא ממליץ לך לנסוע עם אופנוע בלילה (ובטח שלא עם אשתך),תבדוק עם יש שירות של הסעות להדרין,מהמלון שהזמנתם(חייב להיות משהו,במיוחד בתקופה של הפול מון)
כמו כן,לגבי האופנוע,תקח בחשבון שאם תיפול איתו,ותעשה עליו איזה שריטה קטנה בטעות,התאילנדים יכלו לסחוט ממך שם,איזה סכום שהם ירצו,ואין לך הרבה מה לעשות בנידון.
-
שטיינברגרתראה, ראיתי אותו במפה והוא לא הכי קרוב..
אם הכוונה שלך רק להיות ב"פול מון" אולי בכלל כדאי לך להישאר בקוסמוי
ולהפליג בערב לקופנגן ולחזור בבוקר?
לדעתי זה גם יותר בטוח.