סקר: מה אתם אוהבים לאכול או לנשנש?
-
אהלן,
אחרי שבוע סוער בפורום בזכות פאודר (תודו - לא היה משעמם), הגיע סוף השבוע. אז שיהיה לכולם סוף שבוע רגוע, נחמד וכייפי ואני מאוד חיובית היום כי יש לי היום יום הולדת
וכעת לסקר: תגידו, מה אתם לוקחים אתכם בתיק או בכיסי המעיל/מכנס לנשנוש? מה אתם הכי אוהבים והאם אתם קונים את הנשנושים עוד בארץ או מעדיפים נשנושים מקומיים. אם יש לכם המלצות על נשנושים ואוכל מקומי (קליל) אותו אתם לוקחים אתכם להפסקות בין המסלולים - אתם מוזמנים לשתף.
יאללה, שיהיה כיף.
הילה. -
סקר: מה אתם אוהבים לאכול או לנשנש?מזל טוב הילה (שם מהמם - יש לי ילדה בשם זה )
אני הכי אוהב חטיפי אנרגיה שאני קונה עוד בארץ .
ככה אני יודע בדיוק מה זה מכיל(כבר קניתי-עוד שבועיים טסים לאוסטריה) -
חטיפי אנרגיה של נייצ'ר ואליותערובת אגוזים, שקדים וצימוקים
אבל זה בשביל לאכול ולא נשנוש
לנשנש אני לוקח בערב קוטלט לבן 300 גרם וחצי ליטר בירה
-
קניידל !על ההר רק קנודל גדול ממולא בריבת שזיפים !
-
שוקולד -
חטיפי באונטי - קוקוס שוקולד רץ עם הבירה -
חטיפי באונטי - קוקוס שוקולד רץ עם הבירהכל שנה קניתי בדיוטי חטיפי שוקולד - סניקרס/באונטי/טריקס וכו'
השנה קניטי מיני פסק זמן - חלב\מריר\שוקולד לבן
בתיאבון -
אנרג'י + קליקים -
סקר: מה אתם אוהבים לאכול או לנשנש?פעם קניתי שוקולדים מקומים והרבה..
השנה (30 קילו פחות) תמר או שניים וחטיף "נאצר וואלי" (אגוזים שקדים וכו)
ולגבי נישנושים, בצד הטוב של אירופה אין כמו גבינה מסריחה עם יין אדום
-
סקר: מה אתם אוהבים לאכול או לנשנש?בדרך כלל לוקחת חטיפי אנרגיה ואם אוכלת אותם אז זה לא בגלישה אלא בשדה התעופה או בדך אל/מ שדה התעופה.
בהר בדרך כלל עושה הפסקה לשוקו ועוגה או מרק. בכלל,חופשת סקי היא זמן נפלא לרדת במשקל, הרי מוציאים יותר אנרגיה מהרגיל אז למה לנשנש?
-
סקר: מה אתם אוהבים לאכול או לנשנש?קבוע כבכל שנה חבילת תמרים ,קילו אגוזים(לאישתי) ולי שוקולד lindt מריר עם תפוזים ,נישנושים בערב. -
סקר: מה אתם אוהבים לאכול או לנשנש?אני לוקח איתי שלל טעמים של חטיפי Larabar. בדרך חזרה (מאוסטריה) המזוודה מלאת ב- Mon Cherie. -
סוכריות ותו לאבהשראת האיש שהכניס אותי לתחביב הזה, אני יוצא ליום סקי אחרי ארוחת בוקר מפלצתית ולא עוצר לאכול עד הערב. המזון היחיד שבא אל פי בדרך כלל הוא סוכריות חריפות - altoids בארה"ב, fisherman's friend בצרפת. לפעמים גם סוכריות חמאה. -
סקר: מה אתם אוהבים לאכול או לנשנש?הילה המון מזל טוב ויום הולדת שמח
מאחל לך הרבה אושר בריאות והצלחה וכמובן מקווה שתמשיכי לנהל את הפורום המוצלח הזה בצורה כל כך טובה.
לגבי הנשנושים אז אני פשוט קונה את החבילת מיקס של כל השוקולדים הטובים (טוויקס, מארס, באונטי וכו') ודואג לחסל אחד לפני כל מסלול מאתגר או כשעולים לפסגה עם נוף יפה.
שיהיה סוף שבוע מושלג לכולם -
מזל טוב והמשך הצלחה בפורום -
הכלכשעוצרים באמצע היום לאחר מאמץ כמעט הכל יחשב מעדן.
והשנה אני ב- "הישרדות אישגיל".
נ.ב. - מזל טוב הילה!!!
- מ.א. -
סקר: מה אתם אוהבים לאכול או לנשנש?ראשית הרבה מזל טוב להילה!
ולעניין, עד היום הייתי שם בכיס החיצוני שקית עם פירות יבשים ולפעמים חטיפי אנרגיה שקניתי בארץ. השנה נראה לי שאשקיע קצת יותר בנישנוש , אני אכין בבית חטיפי אנרגיה HOME MADE שמשמשים אותי ברכיבות אופניים שלי.
המתכון:
250 גרם שקדים
250 גרם אגוזי קליפורניה
375 גרם קורנפלקס מחיטה מלאה ללא סוכר
חופן צימוקים או שתי דבלות מיובשות
500-400 גרם ממרח תמרים (קופסה)
טוחנים את המרכיבים במטחנה ידנית ,מערבבים עם הממרח תמרים לעיסה חלקה. מרדדים את התערובת על ניר אפייה לגובה של 1 ס"מ ,ופורסים מלבנים לגודל הרצוי.עוטפים את החטיפים אחד אחד בנייר אפייה ומכניסים למקפיא.
בתיאבון.
נ.ב
הזכויות שמורות לחבר שלי לרכיבות אופניים -
המכוררשמתי, תודה. אפשר גם לפרוס לריבועים?
הקפאה, אני מניח כדי לשמור על הטריות. -
הרבה חלווה... -
באמת השנה קניתי חטיפי חלווה ולא רק שוקולד..טעים!