מלון או צימר לייד מינכן
-
שלום לכולם
התחממנו קצת וחוזרת לתכנן את הטיול של ספטמבר.
אני רוצה 2 לילות אחרונות של הטיול, אחרי נהיה 13 יום בצפון איטליה, להיות באזור מיכנכן לכיוון לגולנד. בדקתי במפה ועיר שנראת לי הכי מתאימה היא מימנגן או סביבתה, גם מקצרת לנו נסיעה מגארדה לגונזבורג ( לגולאנד) גם ביום האחרון לא רחוקה ממינכן להגיע לשדה תעופה. אולי יש למישהו המלצות על לינה באזור או מלון לא יקר או צימר , רצוי עם ארוחת בוקר טובה, אחרי 13 יום ללא ארוחת בוקר באה לי להתפנק. אנחנו זוג ו 3 ילדים
תודה מראש לכולם
אמה -
מלון או צימר לייד מינכןלאמה שלום - נהניתי לקרוא את התיאורים של החופשה החורפית שלך...
ארוחת בוקר מעולה, יש כנראה במלון מובנפיק שליד שדה התעופה. כתבתי עליו טיפ פעם. עם 3 ילדים תצטרכו להזמין 2 חדרים צמודים כמובן. אנחנו היינו מרוצים שם. יותר מרווח מהולידי אין שגם הוא בסדר גמור. ארוחת הבוקר יקרה במיוחד, אז כדאי לבדוק באתרים שונים כמו בוקינג וכו' מתי יש מבצע שכולל גם את ארוחת בוקר...
-
מלון או צימר לייד מינכןהי אמה!
בדיוק שאלתי אותך בשרשור על פינלנד, איפה כדאי ללון באיזור של לגולנד והיכן אתם מתכוונים לטייל למחרת הלגולנד?
-
מלון או צימר לייד מינכןהי אמה. מלון קרוב לנמל מינכן עם ארוחת בוקר גדולה וטובה (לא מדהימה כמו בתמונות של מובנפיק שעולה משהו כמו 20 יורו לאדם) אבל מרשימה בהחלט היא במלון הבא:
http://www.isarhotel.de
עיירה שנקראת FREISING משהו כמו 10-15 דקות לשדה. חדר לשלושה עלה לנו בקיץ 95 יורו - חדר ענק עם כורסת עיסוי מפנקת. אינטרנט לחיבור לפטופ אם צריך 7 יורו ל- 24 שעות. חניה בשפע. במלון עצמו מסעדה סינית שפתוחה בערבים. די קרוב למלון (אם כי אנחנו נסענו כמובן) מסעדה גרמנית טיפוסית טובה. מרכז העיירה נראה מאוד חביב עם אפשרות קצרה לשופינג לא רע.
ארוחת בוקר הכי טובה הייתה במלון WALLIS שבמרכז מינכן אבל זה לא שווה את הנסיעה הארוכה ממרכז לשדה בבוקר הטיסה.
אלונה
-
מלון או צימר לייד מינכןהיי אמה וגם שירלי
נסו למצוא לינה באזור לגולנד כאן:
http://www.bauernhof-urlaub.com/bayerns_regionen/allgaeu_bay erisch_schwaben/guenzburger_land_nordschwaben/
לשדה במינכן כשעה נסיעה מגונצבורג.
אמה - חושב שאם אתם מגיעים מצפון איטליה בדרך ללגולנד כדאי לעצור בגארמיש או בפוסן ולאו דוקא בממיניגן.בטח שלא להגיע למינכן ללינה.
תוכלו למצוא לינה באזור הזה באותו אתר שצרפתי אבל חיפוש באזור אחר:
http://www.bauernhof-urlaub.com/bayerns_regionen/allgaeu_bay erisch_schwaben/ostallgaeu/
שיהיה בכיף
שבת שלום
ג'מוס -
מלון או צימר לייד מינכן
הי ג'מוס!
תודה!
יהיה לנו גם את כל היום למחרת עד הטיסה בערב.
מה אתה ממליץ?
-
מלון או צימר לייד מינכן
אולי אוגסבורג, לנדסברג ואגם אמרסי. חלק מהדרך הרומנטית, לא?
(לא הצלחתי להוסיף להודעה הקודמת, מצטערת) -
מלון או צימר לייד מינכןהיי שירלי
במקרה שלכם אני חושב על שתי אפשרויות.
אפשרות ראשונה לנסוע אחרי הלגולנד ללינה בפאתי מינכן ולמחרת נסיעה לעיר הגדולה לביקור חפוז או לחילופין סיום בפארק המים בארדינג.
אפשרות שניה - נסיעה אחרי הלגולנד ללינה בחלק הצפוני יותר של הדרך הרומנטית - באזור רוטנבורג או נורדלינגן ולטעום את היופי של העיירות בדרך הרומנטית שמצפון לאוגסבורג.
מרוטנברג לשדה במינכן יש כ 160 ק"מ אם לנים באזור רוטנברג ויוצאים ממנה בצהריים אפשר לבקר בעיירה המקסימה לצאת בצהריים דרך האוטוסטרדה הסמוכה לרוטנברג ושעתיים אחרי כבר להיות בשדה במינכן.
כמובן שאאוגסבורג ולנדסברג נחמדות אבל אם כבר טעימה מהדרך הרומנטית - אני חושב יותר צפונה.
ג'מוס -
מלון או צימר לייד מינכן
הי ג'מוס
תודה!
צפונה, לאן? רוטנבורג ונורדלינגן יותר יפות מאוגסבורג ולנדסברג?
לא תהיה לנו נסיעה ארוכה אח"כ לשדה תעופה?
מה אתה ממליץ?
-
מלון או צימר לייד מינכןתמי ואלונה תודה על המלצות, אבל אני לא מחפשת לינה קרובה לשדה, יש לנו טיסה ב10 בלילה ,אז לא לחוץ להיות קרובה לשדה וכמובן אלונה עם כל האהבה שלי לאוכל אני לא אסע למרכז מינכן בשביל ארוחת בוקר.
ענתי המליצה קודם מלון משפחות בגונזבורג עצמה, אבל הוא מאוד יקר ומקסימום 3 אנשים בחדר.
גמוס תודה רבה על הקישור, וגם רעיון מצויין לבלות שארית היום בפארק מים, אני לא רוצה לחליף עוד לינה, בשבילי כל מעבר הוא התארגנות של חצי יום.
שירלי מבחינת הימים אין לנו כל כך הרבה ימים, יום של מעבר איטליה- גרמניה, אולי משהו בדרך, אשמח לרעיונות ( גרדה- גונזבורג, אובאזור) יום לגולאנד עם תקווה למזג אוויר טוב ויום של טיסה, באמת ב10 בלילה , אבל בכל זאת עד שעוזבים את המלון ויוצאים לדרך לא נראה לי שאפשר לתכנן משהו גרנדיוזי.
תודה אמה -
מלון או צימר לייד מינכןהי ג'מוס
עוד הפעם תודה על העזרה. למה המלצת על גורמיש או פוסן, בגלל הקרבה שלהם לטירת נוינוושטיין ( בטח שיבשתי כמה אותיות
). זה באמת רעיון טוב וככה ביום הטיסה אפשר לבקר בטירה, לטייל באזור ואז להמשיך לטיסה
האם זאת הייתה הכוונה?
אמה -
מלון או צימר לייד מינכןהי אמה,
אם תרצו את היום האחרון לבקר בארמונות -כדאי להזמין סיור מראש. טלפוני,מספיק יום יומיים מראש.רצוי גם לבקש את שפת הסיור מראש,יש בשפה הרוסית.בכניסה לארמון מקבלים אוזניות מכוונות לרוסית וממש לפי התקדמות הקבוצה מקבלים הסבר בשפה מובנת יותר.
הסיורים בליוי מדריך בלבד(גרמנית/אנגלית).לסיור בגנים והיער מסביב אין צורך בכרטיס.לביקור בטירת הילדות(הטירה הצהובה)צריך כרטיס נוסף,גם שם יש אפשרות לבחירת שפה.לטעמי מיותר,למרות הנוף המדהים מחלונות הטירה.אפשר להנות מהנוף גם מבחוץ
ללון כדאי בעיירות הסמוכות ולא ממש בפוסן המתויירת והיקרה יותר.לזוג כן הייתי ממליצה את אחד המלונות /הצימרים הרומנטיים.סתם להרגשה.הלינה בדרך הרומנטית יקרה יותר מאזור היער השחור או אוסטריה.שווה לעשות טעימה מהאזור.החלק הדרומי של הדרך הרומנטית פחות אטרקטיבי,ויותר רגוע.עדיין ירוק ונעים.הילדים וודאי ישמחו בטירת סמל מדיסני
.
אמה -
מלון או צימר לייד מינכןהיי אמה את אמה
הצעתי ללון באזור האלפים הבווריים כדי לקצר את הנסיעה הארוכה מאזור גרדה ללגולנד.נראה לי ארוך מידי ורחוק מידי להגיע עד גונצבורג.אם תגיעו לאזור פוסן ותלונו שם תוכלו לנסוע משם למחרת ללגולנד(שעה בערך) לחזור ללינה באותו מקום ולמחרת בבוקר לבקר בטירות ולנסוע למינכן.ביום שתגיעו תקנו את הכרטיסים לסיור כפי שהציעה אמה.
הנה דוגמה לחווה בפוסן במחירים שפויים(לא משהו שניסיתי או עם המלצות - רק חיפוש קל)
http://www.poppler.de/index.htm
צריך רק לחפש....
שיהיה בכיף
ג'מוס
-
מלון או צימר לייד מינכןאמה וג'מוס תודה רבה על ההסבר
אמה אני באמת לא התרשמתי שהלינה מאוד יקרה באזור, כמעט כל הדירות שראיתי ל5 נפשות בסביבות 50 יורו. שלחתי כבר כמה מיילים נראה אם הסכימו רק ליומיים. מקווה שזה לא תקופה החמה יעזור.
אמה -
מלון או צימר לייד מינכןמקווה בשבילך.לצערי לא ראינו אז בטיול וגם בטיול סתיו של חברים לפי אותו מסלול כמעט ,לינה במחירים הנ"ל.מחיר התחלתי לזוג+א.בוקר היה 50-55 יורו.אבל אולי המיתון קיים גם ברומנטית.למרות המחיר הגבוהה טיפה יותר מהיער השחור למשל,עדיין המחירים בארץ למשפחה גבוהים יותר.אם קצת זזים מהדרך המחיר יורד.המחיר בלינה שמצא ג'מוס לא כוללת דמי נקיון סופי וצריך להוסיף אותו גם.בהצלחה.
אמה