מדריך מזורז על שדה התעופה בבנגקוק.
-
סליחה טעות שלי. הכוונה גם לצפון. ראה הסבר בהתחלה -
סליחה טעות שלי. הכוונה גם לצפון. ראה הסבר בהתחלה"במידה ושלחת את המזוודות ישירות לצפון במעמד הצ'ק אין בנתב"ג."
מה זאת אומרת?! אפשר לשלוח את המזוודות ישירות לצפון במעמד הצ'ק אין?!
איך זה מתבצע? האם זה מומלץ? האם יכולות להיות עם זה בעיות?
-
סליחה טעות שלי. הכוונה גם לצפון. ראה הסבר בהתחלהשי שלום!
"במידה ושלחת את המזוודות ישירות לצפון במעמד הצ'ק אין בנתב"ג."
מה זאת אומרת?! אפשר לשלוח את המזוודות ישירות לצפון במעמד הצ'ק אין?!
***כן.
איך זה מתבצע?
***במעמד צ'ק אין מראים את הכרטיס של טיסת ההמשך של בנגקוק אייר,ומבקשיםלשלו ח את המזוודות עד היעד הסופי. (במקרה שלך צפון).
האם זה מומלץ?
***מאוד. חוסך זמן וטרטור, (ביקורת דרכונים, איסוף מזוודות, עליה לקומה רביעית, עמידה בתור לצ'ק אין לטיסת המשך.....
האם יכולות להיות עם זה בעיות?
***אותם בעיות כמו אם לא שלחת....
שבת שלום
-
סליחה טעות שלי. הכוונה גם לצפון. ראה הסבר בהתחלהלא הצלחתי להבין
מאיזה קומה- 1 2 או 4 יוצאים על מנת לקחת את ההסעה החינמית למרכז האוטובוסים ליד השדה.
-
ל ophir555 ההסעה החינמית (shatel ) יוצאת מקומה 2 -
AG נדמה לי שיש כאן טעותאת הקישור הישיר בין הטיסה מהארץ אפשר לעשות בין אל על לטאי, כי יש להם "קוד שיירינג", אבל פה מדובר על האוזבקים ועל בנגקוק אייר, ואם אני לא טועה אין אפשרות לשלוח את המזוודות ישירות לצפון.
תקנו אותי אם אני טועה -
את טועה !אין קשר בין משלוח מזוודות ליעד הסופי ובין קוד שירינג -
גולנוש, תודה על התיקוןחבל שלא ידעתי לפני שנסעתי
זה אומר שלא משנה עם איזו חברה אתה נוסע ועם איזו חברה אתה ממשיך, אתה בכל מקרה יכול לשלוח את המזוודות ישירות ליעד הסופי? -
כן, אבל...לא תמיד כדאי מכיוון שהסיכוי לאבד את המזוודה בכל המעברים שלה גדל !
אני תמיד אוסף את המזוודות בבנגקוק. -
כן, אבל...זה גם מה שאני החלטתי לעשות.
אני חייב לוודא בבנגקוק שהמזוודות איתי
-
גולנוש. מה זה לעזאזל..קוד שירינג?? -
גולנוש. מה זה לעזאזל..Code Sharing הנו הסכם בין חברות תעופה של הטסת נוסעים משותפת. כלומר, נניח קנית כרטיס מתל אביב למדריד בחברת אלעל, אתה יכול למצוא את עצמך יושב במטוס של חברת איבריה כי זה מה שהיה נוח לשתי החברות.
הסכמים אלו מקובלים מאוד בקוים שאחת החברות לא טסה אליה, לדוגמא חברת "תאי" מוכרת כרטיסים בקו בנגקוק - תל אביב - בנגקוק למרות שהיא לא טסה בו וקוני הכרטיסים טסים אל על. מה יוצא לתאי מזה ? היא נותנת סל פתרונות רחב יותר ללקוחותיה גם למקומות שאליהם היא לא טסה וגם גוזרת קופון קטן בדרך.
מה יוצא לאל על מזה ? עוד הכנסות.
מקווה שהסברתי את עצמי טוב... -
תודה. -
מדריך מזורז על שדה התעופה בבנגקוק.הסבר ממצה מאד אבל שאלה :
אם אני טס עם אירוסוויט וממשיך לצפון עם אייר אסיה איך זה! מתבצע?
צחי -
ל ophir555 ההסעה החינמית (shatel ) יוצאת מקומה 2תודה AG -
לצחי.צחי שלום!
אם אני טס עם אירוסוויט וממשיך לצפון עם אייר אסיה איך זה! מתבצע?
***אייר אסיה לא מעבירה מזוודות. ולכן כל עוד אתה טס עם אייר אסיה אתה חייב לאסוף את המזוודות לפני טיסת ההמשך, ולא חשוב עם מי טסת לבנגקוק.
שבוע טוב -
שי. בבקשה הסבר.שאלה קצרה.
אנחנו מגיעים לבנקוק ב18:50 וסגרנו טיסה לקוסמוי ב20:30 האם אנחנו נספיק לטיסה? איך מקבלים כרטיסים מהנתבג ישירות לקוסמוי עם העברת התיקים?
תודה -
לגבי זמנים עניתי לכם. לגבי תיקים אין אפשרות. -
לגבי זמנים עניתי לכם. לגבי תיקים אין אפשרות.האם ניתן להחליף את הטיסה ולהעביר לבוקר? זה נעשה ללא תשלום?
תודה על העזרה. -
לגבי זמנים עניתי לכם. לגבי תיקים אין אפשרות.אני מאמין שניתן לשנות ומין הסתם זה יצא לבוקר שלמחרת.
כמה יעלה? תלוי בסוג הכרטיס שקניתם (מבחינת אופציות לשינוי).
מציע לכם ליצור קשר במייל או טלפונית לחברת התעופה.