ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טורונטו או מונטריאול?

פורום צפון אמריקה
    6
    10
    3969
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • emilybit
      emilybit נערך לאחרונה על ידי

אף על פי שעדיין לא ענו לי - אני מעלה התלבטות נוספת: אולי בכלל עדיף להחליף את טורונטו במונטריאול? - אני שומעת כאן שאין הרבה מה לעשות בטורונטו ואנחנו מעוניינים להעביר כ-3 לילות, אז מה דעתכם: מונטריאול או טורונטו? אנחנו זוג עם תינוקת בת שנה וחצי מתכננים לנסוע בתקופת אמצע מרץ עד אמצע אפריל
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dhz
        dhz נערך לאחרונה על ידי

טורונטו או מונטריאול?
        לא הייתי בטורונטו ולא במונטריאול. קיבלתי המלצה על העיר Quebec. אולי כדאי לכם לשקול אפשרות זו.
        • ריקי 5
          ריקי 5 נערך לאחרונה על ידי

טורונטו או מונטריאול?
          אני משתיהן מעדיפה את מונטריאל. היא יותר מיוחדת מטורונטו. אם תחליטו אני יכולה להמליץ לכם מה אפשר לעשות שם. (גם אני אהיה שם מסוף מרץ עד אמצע אפריל)
          • emilybit
            emilybit נערך לאחרונה על ידי

טורונטו או מונטריאול?
            ריקי תודה,
            אשמח להמלצות - אכן שינינו את המסלול: נהיה 2 לילות בקויבק סיטי, 2 במונטריאול ועוד 1 באוטווה

אנחנו מטיילים עם תינוקת שתהיה אז בת שנה ותשעה חודשים ומתניידים בתחבורה ציבורית Smile

המון תודה!
            • מוני
              מוני נערך לאחרונה על ידי

טורונטו או מונטריאול?
              שלום
              האם אין שום מצב שתוכלו להזיז את מועד הטיול?
              לטייל בתאריך שמתחיל באמצע מרץ ביעדים שקבעתם ,צריך להביא בחשבון טמפרטורות שהן עדיין נמוכות ביותר (ראו דוגמה בתאריכים מקבילים של שנה שעברה, בעיר יפה כקוויבק שמאוד חשוב לטייל בין היתר ברחובות העיר העתיקה שלה).

במונטריאול כנראה המצב דומה.
              והרי אתם עם תינוקת

http://hebrew.wunderground.com/history/airport/CYQB/2009/3/1 7/WeeklyHistory.html

מוני
              • עפרית
                עפרית נערך לאחרונה על ידי

טורונטו או מונטריאול?
                לפני שנתיים הייתי בסוף מרץ בטורונטו והעיר עדיין היתה מושלגת עם ערמות שלג בין המדרכות לכבישים.
                מצד שני מפלי הניאגרה היו קפואים ויפהפיים, אך ללא אטרקציות כגון גבירת הערפל והליכה אל מאחורי המפלים.
                והיה לי כמעט הכי קר שחשתי בימיי חיי.
                • ריקי 5

טורונטו או מונטריאול?
                  מזג האויר בתקופה הזו יכול להשתנות משנה לשנה.
                  לפני שנה הייתי בתחילת אפריל במונטריאל והיה סביר (בסביבות 10-15 מעלות). באמצע אפריל היה חם מאד - 30 מעלות.
                  בקוויבק היינו בינואר לפני כמה שנים, והסתובבנו בעיר העתיקה בשלג והיה מדהים. צריך רק לבוש טוב.
                  במונטריאל יש הרבה מקומות סגורים שאפשר להסתובב בהם, כמו הגן הבוטני, הביו-דום ועוד.

אבל - לדעתי צריך רכב לטיול הזה. גם כדי להגיע מעיר לעיר, וגם כדי להסתובב בעיר עצמה (מונטריאל לדוגמא גדולה ולא תמיד נוח להגיע ממקום למקום רק בתחבורה ציבורית)
                  • dhz
                    dhz נערך לאחרונה על ידי

חניה בערים הגדולות
                    ריקי,
                    בטיול האחרון שלי שקלתי לנחות במונטריאול, והנחתי שעדיף בעיר גדולה לשהות ללא רכב מפאת בעיות החניה.
                    מנסיונך, האם נוח לשהות במונטריאול ובטורונטו עם רכב, או בלעדיו?
                    איך התחבורה הציבורית שם? כמה קל למצוא חניה? האם ניתן לחנות בחינם באיזורים שמענינים תיירים?
                    • yu
                      yu נערך לאחרונה על ידי

חניה בערים הגדולות
                      במרכז העיר טורונטו יש בעיית חנייה (כמו במרכז כל עיר ענקית בעולם) יש שם חניונים אבל הם יקרים יחסית. כשאנחנו היינו בטורונטו חנינו בחנייה של קאסה-לומה (עולה כסף אבל זולה יותר מהחניונים במרכז העיר) ולקחנו רכבת תחתית (נוחה מאד) למרכז העיר וחזרה.
                      יש לציין שעשינו טיול יום לטורונטו ממפלי הניאגרה, אם הטיול מתחיל או מסתיים בטורונטו נראה לי שעדיף להחזיר את הרכב כשמגיעים לעיר ולטייל שם בתחבורה ציבורית - גם יותר נח וגם חוסך כסף.
                      • ריקי 5

חניה בערים הגדולות
                        במונטריאל אין בעיה להתנייד עם רכב. בדאון טאון ובאולד מונטריאל יש מדחנים (שאפשר להאריך את תוקף החניה ממדחן אחר באותו איזור, צריך לזכור רק את מספר המדחן) ויש חניונים בעלות של כ-10-15 דולר לכל היום.
                        באיזורים אחרים החניה הרבה יותר פשוטה.

יש רכבת תחתית שמגיעה לדי הרבה מקומות. אם זו תחילה תטיול אז אפשר להסתדר בלי רכב, אבל אם זה באמצע אז אין בעיה להיות עם רכב.
                        • 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון