טיסת אלעל לבנגקוק עם טיסת המשך לקוסמוי
-
שלום לכולם
אנחנו טסים עם אלעל לבנגקוק ומשם לקוסמוי
שמענו, שניתן לבקש מאלעל - שאת המזוודות שלנו יעבירו ישירות מהמטוס של אלעל למטוס שממשיך לקוסמוי וככה לחסוך צ'ק אאוט וצ'ק אין נוסף בשדה בבנגקוק. יש אמת בשמועה? אם כן - מה צריך לעשות כדי לאפשר זאת והאם זה באמת כדאי?
דבר נוסף ששמענו - שמי שנמצא בקונקשן בשדה בבנקוק יותר משעתיים, מקבל כניסה לטרקלין - האם נכון הדבר? ואם כן איך עושים שזה יתבצע?
תודה -
טיסת אלעל לבנגקוק עם טיסת המשך לקוסמוישלום,
אם תרצו לשלוח את המזוודות ישירות לקוסמוי, אנא ציינו זאת בעת הצ'ק אין בדלפקי אל על בנתב"ג. תצטרכו כמובן לתת את פרטי טיסת ההמשך.
אם יש לכם בשדה התעופה של בנגקוק זמן מספיק (מעל 3 שעות), אני ממליץ לכם שלא לעשות את זה, אלא לאסוף את המזוודות ולשלוח אותם שוב מכיוון שאם המזוודות ימשיכו לקוסמוי ישירות, אתם מגדילים את הסבירות לאבד אותן בקונקשן.
לגבי כניסה לטרקלין - לא ידוע לי וגם לא נראה לי הגיוני מהיכרותי עם הענף.
גולן -
טיסת אלעל לבנגקוק עם טיסת המשך לקוסמויתודה רבה על התשובה -
טיסת אלעל לבנגקוק עם טיסת המשך לקוסמויהחברה היחידה שאלעל עובדת איתה בהעברת מזוודות לטיסת המשך זו THAI AIRWAYS. אם הזמנתם דרך THAI אז תבקשו בשדה התעופה שיעבירו לכם את המזוודות לטיסת המשך.
לגבי הטרקלין - אין דבר כזה, אחרת תראי הצפה בלתי רגילה בטרקלין. -
טיסת אלעל לבנגקוק עם טיסת המשך לקוסמויטוב, אנחנו טסים עם בנקוק איירווייס
אז אני מניחה שזה לא רלוונטי
ומה שגולן רשם - זה גם הפחד שלי - שככה יש יותר סיכוי שהמזוודות ילכול איבוד
ולגבי הטרקלין - זו השמועה שהגיעה אלינו - כנראה סתם משהו שהתנפח למימדי פיל. -
לא נכון !אפשר לשלוח מזוודות ליעד הסופי עם כל חברה ולא רק עם תאי ! -
לא נכון !הכי טוב - אני אברר עם אלעל
תודה לכולכם -
צודק גולנוש.החברה היחידה שאי אפשר לעשות איתה את ההעברות האלה היא "אייר אסיה" -
בירתתי את הענייןניתן בצ'ק אין בשדה בישראל לבקש שהמזוודות יעברו ישירות לטיסת המשך, צריך לוודא שהטיסה אכן מעודכנת במחשבים שלהם.
הם עושים את זה גם עם טאי וגם עם בנקוק איירוויס (לא ביררתי לגבי אייר אסיה)
מי שטס טיסת המשך עם טאי, אלעל גם יכולים לעשות פה בארץ את בצ'ק אין ואז לחסוך זמן שם בבנגקוק.עם בנגקוק אייר הם לא עושים את זה
-
בירתתי את הענייןאין לך מה לדאוג, לפני חודש טסתי עם אל על והיתה לי טיסת המשך לקוסמוי עם בנקוק איירוייס, כבר בנתב"ג ביקשנו שהמזוודות תשלחנה all the way והדיילת בארץ נתנה לנו גם כבר את כרטיס העליה למטוס לטיסת הפנים.
המזוודות הגיעו בשלום לקוסמוי ללא שום בעיה.
נסיעה טובה! -
בירתתי את הענייןבאמת?
איזה קטע
כי דיברתי עם חברה שלי שהיא דיילת קרקע באל-על והיא אמרה שהם לא עושים את זה עם בנגקוק איירוויס.
אני אברר את זה שוב
ועכשיו גם הבנתי שכל מי שיש לו כרטיס טיסה של בנגקוק אייר, יכול להיכנס לטרקלין שלהם בקומה 2 בשדה תעופה
את ידעת מזה? -
בירתתי את הענייןזה נכון,ישבנו בטרקלין שלהם לפני הטיסה, יש שם כיבוד ושתייה חמה וקרה בחינם!! -
בירתתי את הענייןיופי טופי לי
יש לנו 4 שעות להעביר שם
עם הילדים
לפחות שיהיה מקום נורמלי לשבת בו
-
בירתתי את הענייןזה טרקלין מאוד יפה ומושקע, יש גם עמדות אינטרנט,בקיצור הלוואי ובארץ היה טרקלין כזה לחברות התעופה..( ולא רק לנוסעי הביזנס או מחלקה ראשונה).