מישהוא התנסה בקונקשן ארוך בטשקנט ?
-
קונקשן של 8 שעות זה בטח לא פשוט.. איך הטרמינל שם? יש חדרי מנוחה או שהגזמתי. -
לא מהנה בלשון המעטה... -
מישהוא התנסה בקונקשן ארוך בטשקנט ?התנסתי ב- 5 שעות והיה גרוע מאד!!
טרמינל קטן מאד 2 קומות עלובות.
חנות דיוטי פרי בגודל של סלון ביתי ממוצע.
בית קפה/ מסעדה מיושן מאד . כלי חרסינה של פעם.
אוכל לא טעים בטיסה.כסאות המתנה מברזל וטלביזיה מקומית עם שידורי טלנובלה מדובבת לשפה האוזבקית.
שירותים לא משהו. ממש משעמם שם.
תביא משחקים, MP3 , מחשב נייד (לראות סרטים),תשבצים, אוכל וכל דבר אחר שיכול להעביר את הזמן.
נתי -
מישהוא התנסה בקונקשן ארוך בטשקנט ?לא כיף גדול ומאוד משעמם, אבל אם מודעים לעניין ולא מצפים לחדרי מנוחה
אלא יודעים שהולכים "לבלות" כמה שעות טובות של שיעמום וניסיונות שינה, זה חוסך כמה שקלים
אנחנו באנו עם ספרים, מוסיקה ומחשקי קלפים והעברנו את הזמן. זה לא היה נורא, אם כי לא נראה לי שהייתי חוזרת על זה כיום. -
מישהוא התנסה בקונקשן ארוך בטשקנט ?על מה כל הבכי אני לא מבין?
מה האוזבקים מחזיקים אותכם בקור בחוץ?
או לא יודע מה.
בסה"כ לשבת כמה שעות לקרא לשמוע מוזיקה לאכול איזה ביסלי ולהמתין , וזה גם מתוך בחירה אישית.
בטיסה האחרונה חיכינו גם איזה שעתיים וחצי בירדן, וואלה לא תענוג גדול. 10 דקות עשינו סיבוב בדיטי פרי, בשאר הזמן ישבנו על ספסל מתכת ואכלנו שוקולד שקנינו בדיוטי בארץ (מת על שוקולד הנסטלה הגדול).
זה לא שאתם נכנסים לטרמינל מתנחלים במסעדה או בעולם קולנוע ומעבירים כך את כל הזמן, בכל שדות התעופה אנשים ממתינים לטיסות על ספסלי מתכת ושידורי טלויזיה בשפה המקומית.
אז אצל האוזבקים קצת עלוב עם המזון לא ביג דיל. לא נראה לי שיש הצדקה לקרא לזה סבל. -
dimari היקר!...אתה שמעת מישהו פה בוכה????
הוא שאל את דעתנו וזה בדיוק מה שאמרנו לו.
אם דעתנו לא מוצאת חן בעניך אתה יכול להגיד את דעתך בלי לתקוף!!
יתכן שאתה נהנה במקומות כאלה.מה לעשות. אני לא נהנתי שם ואני חושב שזה נכון מאד להכין את מי שמגיע לשם למציאות הקיימת.אם היו מכינים אותי הייתי מגיע עם צפיות מתאימות.
גם לא קראתי אף תגובה שהגדירה את השהייה שם "סבל" . זו פרשנות שלך לתגובות שלנו. אל תפרש אותנו פשוט תגיד את דעתך.
ואם כבר הזכרת את עמאן, לדעתי אין בכלל מקום להשוואה. הטרמינל בעמאן טוב וגדול בכמה דרגות מהטרמינל שממתינים בו לטיסת ההמשך בשטקנט.
נתי
-
dimari היקר!...סליחה על המתקפה הקשה, פשוט היטוי "גרוע מאוד " ועד כמה ביטויים שלא נחפש עכשיו בפורום נשמע לי קצת קיצוני לתיאור של סתם המתנה משעממת. -
אם כבר מדברים על קונקשן בטשקנטאיך הולך העניין עם המזוודות?
אנחנו נהיה שם 4 שעות.
האם צריך לאסוף את המזוודות ואז שוב לשלוח אותן? או ששולחים ישר לתאילנד? -
המזוודות עוברות ישירות לבנגקוק