מה לעשות בקראבי
-
היי,
אנחנו מתלבטים לגבי אי נוסף אליו כדאי ללכת מלבד פוקט - חשבנו על קראבי או קו פיפי
מה יש לעשות בקראבי? ריילי ביץ' זה בעצם חוף של קראבי?
יש למישהו הצעה לאי אחר?
אגב, טיולי יום מאורגנים (למשל בבנגקוק, קנ'בורי, טיול 4 האיים.. כדאי להזמין אותם מראש?)
תודה -
מה לעשות בקראביעוד שאלה רק שאני רוצה להוסיף - איך מגיעים מפוקט לקראבי?
והאם יש טיסות מקראבי לבנגקוק?
-
מה לעשות בקראביראשית יעזור אם תרשום כמה זמן ''הקצבת'' באיים....
ריילי ביץ חוף מדהים , אומנם אין הרבה פעילות שם.... מומלץ בעיקר לזוגות שמחפשים מנוחה, שמש וחוף מדהים....
אם ההתלבטות היא בין קופיפי לריילי... אז העדיפות שלי היא ריילי ביץ'. אבל אם יש לך הרבה זמן אז ניתן לשלב את שניהם ואז לקחת מעבורת מפוקט לקופיפי ללילה או שניים ואז מקופיפי לקחת מעבורת לריילי ביץ... ואז לטוס חזרה לבנגקוק מקרבי.
ניתן להגיע בכמה דרכים:
הראשונה טיסה מבנגקוק לקראבי
ואז סירה לריילי...
אין טיסה מפוקט לקרבי....
ומפוקט לקחת מעבורת לריילי ביץ(ובדרך להישאר בקופיפי).... כמה שעות טובות...
לגבי הטיולים מבנגקוק השאיר זאת לאחרים לענות... אין לי מושג -
yosef2000אהלן,שאתה אומר אנחנו,אתה מיתכון אליך ולבת זוג שלך? או אליך וחברים שלך? אני שואל,כי קראבי לדעתי זה אזור שמתאים בעיקר לזוגות,או לאנשים שמחפשים מקומות שקטים ויפים.
כמו כן לידע כללי,קראבי זה מחוז,שיש בו את אוננג,פרה ננג,ריילי ביץ',וקופיפי.
לגבי ריילי,מדובר על חצי אי,שהולכים אותו בכמה דקות הליכה,אין שם הרבה אטרקציות והחיי לילה די יבשים,לעומת זה,יש באזור של ריילי את החופים הכי יפים בתאילנד(במיוחד חוף פרה ננג),יש לכם אפשרות גם לישון באוננג,ששם יש לך יותר מבחר של מלונות,מסעדות,אטרקציות,וכו
המינוס,שהחוף ים שם לא משהו בכלל,לכן במידה ואתם יושנים שם,שאתם הולכים לים,תקחו סירה לריילי או לפרה ננג(10 דקות).
לגבי מה ששאלתה בסוף,מפוקט יש לך מעבורת לריילי ביץ' או לאוננג,ומקראבי יש לך טיסות לבנקוק.
כמו כן צירפתי לך קישור של המדריך לריילי והסביבה,שארז וגלי הניכבדים רשמו-
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/th-1075789/start-0/
(רשום לך שם על כל החופים שיש בקראבי,וגם את את כל האטרקציות שיש באזור) -
מה לעשות בקראבי
כאן תקבל את מירב המידע שאתה מחפש על הריילי
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/th-1075789/start-0/
מפוקט ניתן להגיע בשיט -
מה לעשות בקראבימדובר עליי ועל חברה שלי - כ7-8 ימים..
תודה רבה על העזרה!
-
מה לעשות בקראביקבלו קישור לטיול באזור קרבי -
מה לעשות בקראביהיי,
יש טיסות ישירות מבנגקוק לקראבי וחזרה.
קראבי וכל האיים מסביב זהו המקום הכי יפה בתאילנד.
ריילי ביץ' ועוד כמה חופים נמצאים כרבע שעה בסירה קטנה מקראבי.מאוד מאוד שווה!
אם להשוות בין קופיפי וקראבי-אז בעיניי אין מה להשוות בכלל.קראבי לוקח בגדול.
בהצלחה!
-
השרשור של קראביקראתי את המדריך לריילי ביץ
מעולה!!!
יש גם שרשור בנושא המדריך לקופיפי? -
רונון..עובדים על זה...חחח... -
סמי ....תרים את הכפפה.....המפקד העליון של האי הלא הוא סמי -samiso יכול להכין מדריך כזה... -
המדריך לקופיפי, רונוןראשית תודה על הפידבק לגבי הריילי.
קופיפי:
תקוע בין פוקט לריילי.
הגעה במעבורת מפוקט או מהריילי.
10 דקות הליכה והגעת לקצה האי.
הים בורח למרחקים משעות הצהריים והלאה.
לדעתי, לא שווה יותר מביקור של יום.
אולי כן שווה רק כדי לעלות לנקודת התצפית.
דעתי. -
ארזהרגת אותי עם ה "תקוע"
אבל בעיקרון אני מסכים איתך לגבי השאר. מישרוצה "סטלבט" זה המקום. -
ואם כבר איתן הוסיף עליאז איתן פעם שם קישור לחברה שמטיסה לקופיפי מפוקט.
-
ואם כבר איתן הוסיף עליhttp://www.destinationair.com/flight_prices.php
זו החברה אבל הם כנראה לא מטיסים יותר לקופיפי -
ואם כבר איתן הוסיף עליהיי,
דבר ראשון תודה רבה לכולם - עזרתם מאוד.
אבל אם אפשר קצת סדר בבלאגן , וחוצמזה להוסיף עוד כמה שאלות קטנות
1. איך מגיעים מקראבי לפוקט? מעבורת? כמה זמן היא לוקחת? כמה היא עולה? ופעם בכמה זמן יש?
2. ומקראבי לבנגקוק - יש טיסה? והמחיר שלה הוא אותו מחיר בערך כמו של הטיסה לפוקט? איזה חברות מטיסות מקראבי לבנגקוק?
3. אז בריילי ביץ' - מומלץ לישון בחוף המזרחי וללכת ברגל למערבי, או לישון במערבי? כמה זמן הליכה?
4. ובפוקט - איפה עדיף לישון? פטונג או קארון? אנחנו כן רוצים ללכת למסיבות ובארים אבל גם לישון מדי פעם.. איך מגיעים מקארון לפטונג? רגל או מונית? כמה מונית עולה? בפטונג באמת הכל כ"כ רועש ומלוכלך ולא כדאי לישון שם?
5.כמה ימים מומלץ להקדיש לריילי ביץ'? 3 מספיק? (טיול של כשבועיים וחצי)
תודה רבה! -
ערב טובאענה על חלק מהשאלות..
1.להלן תכנון מוצע בשבילכם ל 17 יום:
פוקט:8 ימים.כולל שייט חד יומי לפיפי,וטיול דו יומי לשמורת קאו סוק
ריילי:שלושה ימים
בנגקוק:6 ימים,כולל קנצ'נבורי[יומיים]
2.אפשר בהחלט לישון בקארון ולבלות בפטונג
3.לא חייבים לישון בקארון כדי להמנע מהרעש.אפשר לישון בפטונג ולא על חוף פטונג או צמוד לבנגלה
ארז
-
ואם כבר איתן הוסיף עלי1. איך מגיעים מקראבי לפוקט? מעבורת? כמה זמן היא לוקחת? כמה היא עולה? ופעם בכמה זמן יש?
או במעבורת כשעה וחצי, פעמיים ביום. או בנסיעה, בערך 4 שעות בוואן.
2. ומקראבי לבנגקוק - יש טיסה? והמחיר שלה הוא אותו מחיר בערך כמו של הטיסה לפוקט? איזה חברות מטיסות מקראבי לבנגקוק?
יש טיסה. מחיר תלוי עם מי ומתי מזמינים. בערך אותם מחירים כמו מפוקט. כל החברות שטסות מפוקט לבנגקוק טסות גם מקראבי.
3. אז בריילי ביץ' - מומלץ לישון בחוף המזרחי וללכת ברגל למערבי, או לישון במערבי? כמה זמן הליכה?
מומלץ היכן שהתקציב עומד בו. מרחק ההליכה בין הצדדים הוא 5 דקות.
4. ובפוקט - איפה עדיף לישון? פטונג או קארון? אנחנו כן רוצים ללכת למסיבות ובארים אבל גם לישון מדי פעם.. איך מגיעים מקארון לפטונג? רגל או מונית? כמה מונית עולה? בפטונג באמת הכל כ"כ רועש ומלוכלך ולא כדאי לישון שם?
רוצים קרוב לעניינים אז בפטונג. יותר שקט אז בקארון. מגיעים במונית מחוף לחוף. כדאי או לא בפטונג? תלוי את מי שואלים.
5.כמה ימים מומלץ להקדיש לריילי ביץ'? 3 מספיק? (טיול של כשבועיים וחצי)
אם שבועיים וחצי אז 3 זה מה שיש. לי גם שבועיים וחצי לא יספיקו. כל אחד עם מה שהוא מחפש ומה הוא רוצה.
בטיול קצר שכזה (יחסית) גם 3 זה יותר טוב מכלום. -
ואם כבר איתן הוסיף עליאה רק שעה וחצי מעבורת? הפחידו אותי אמרו לי איזה כמה שעות
אז יש המלצה למלון טוב בפטונג שקרוב יחסית לדברים המרכזיים אבל עדיין באיזור טוב ויש בו שקט? -
ואם כבר איתן הוסיף עליכנראה שהפחידו אותך בהרבה דברים... פוקט ז אי גדול וחוף פטונג הוא חוף גדול, יש בו אזור אחד שהוא "חי ותוסס" אבל יש לידו המון מלונות מציינים שתוכלי לישון בהם בשקט אפילו שהם די קרובים לשם.
ה"רויאל פרדייס" מצויין, ה"מרלין" ההולידיי אין" ה"מילניום" כולם מלונות משגעים וטובים.(המילניום קרוב גם לקניון בפוקט)
http://www.lametayel-thailand.com/index.php?option=com_st_ho tel&view=location&id=15&Itemid=154&lang=he
http://www.sagoltravel.com/hotelindex.html