סקי באיטליה- המלצות
-
שלום לכולם
למישהו יש הצעות בקשר לאתר סקי טוב ויחסית זול באיטליה? הכוונה לצאת בסיבות ה23-4 לפברואר ל8-10 יום. כמוכ עדיף לטוס דרך רומא או מילנו? תודה ושבת שלום
-
אם כבר הטיסה רק דרך מילאנו (רומא רחוקה מדיי)- מהלגבי רמת הגלישה שלכם? -
סקי באיטליה- המלצותהסלה רונדה כמובן,אתר מדהים ביופיו.
יש המון אפשרויות ללינה סביב הסלה רונדה,העיירות השקטות והזולות יותר נמצאות באזור ואל די פאסה כגון קמפיטלו או קנזי-ממולץ בחום למרות שכאן בפורום נוהגים לזלזל בעיירות אלה.אני מאוד נהנתי בקמפיטלו במלון רובינו,היה פשוט מושלם מבחינתי.
טיסה דרך וורונה. -
אם כבר הטיסה רק דרך מילאנו (רומא רחוקה מדיי)- מהרמה בינונית פלוס. מאמין שאחרי כמה ימים נהיה כבר מרמה מעולה. יש עוד המלצות? כמה זמן לפני הכי טוב להזמין טיסות? -
סקי באיטליה- המלצותאוקי תודה. אבל הסלה רונדה לא מופיע ברשימת אינדקס אתרי הסקי פה באתר?
-
אני ממליצה על איזור אחר- אאוסטה, שם יש אתריםרבים לכל הרמות. יש שם אתרים כדוגמת צ'רביניה המקושרת לצרמאט (הצד השוויצרי), והיא בדיוק לרמה שלך, פילה, קורמאייר, שכולם ברדיוס של מקסימום שעה אחד מהשני. אפשר לעשות סקי פאס של כל העמק, ולהחליט לפי מזג האוויר, או להחליט על צ'רביניה או פילה, ולחנות שם. חזרתי לפני פחות משבועיים והיה מעולה. -
סקי באיטליה- המלצותסלה רונדה הוא מסלול, תוכל למצוא מידע על האיזור כולו תחת השם סלבה גרדנה. -
סקי באיטליה- המלצותממליץ על הסלה רונדה. הגעה מומלצת דרך מינכן שם תוכל להשכיר רכב הכולל צמיגי חורף שרשראות ומנשא למגלשיים. באיטליה לא תקבל בהשכרה ציוד חורף.
- מ.א. -
סקי באיטליה- גמני סלבה ואל גרדנהתמיד טס לורונה (הכי קרוב) וכן מקבל ציוד סקי לרכב - שרשראות + גגון לציוד סקי. -
בוא נעשה קצת סדר עם חלוקה לרמותבגדול, אתה גולש מתחיל לפחות ב4-5 החופשות הראשונות שלך, תלוי בכמות השיעורים שלקחת וקצב השיפור שלך. אחר כך אתה נחשב גולש בינוני עוד לפחות אותה כמות של חופשות אבל סביר שהרבה יותר. רק אחר כך גולשים רציניים מעיזים להגדיר בהיסוס את רמת הגלישה שלהם כטובה ואני לא זוכר שמישהו כאן מותיקי הפורום הגדיר את רמת הגלישה שלו כ"מעולה" למרות שיש כאן אנשים שגולשים כבר עשורים שלמים לפחות 3-4 שבועות בשנה. לפני כמה שבועות, מרכוס, אחד מהכותבים בפורום מצא טבלה עם הגדרות של רמות גלישה שפרסם מועדון גלישה בריטי. תקן אותי אם אני טועה אבל לא נראה לי שכשאתה מגדיר את עצמך כגולש בינוני פלוס אתה מתכוון למה שמתואר שם כAdvanced intermediate.
קנה המידה הוא אירופאי ואני מכיר את התחושה הזאת ממש בהתחלה שכל יום השיפור כל כך משמעותי שלעומת הגלישה שלך לפני שבוע אתה מרגיש שאתה גולש ממש טוב ושאתה יכול לגלוש בכל מסלול אבל גולש שמבקש כאן המלצות לאתר על סמך תיאור שגוי של היכולות שלו יכול למצוא את עצמו באתר שממש לא מתאים לו וחבל