חיסונים לדרום אפריקה
-
דוקטור אנט שלום,
אני ושלושה חברים נוספים נוסעים לדרום אפריקה בתקופת המנודיאל, כולנו בני 23 ושירתנו בצבא. (עשינו חיסונים בגיוס)
בנוסף לביקור בערים הגדולות: קייפטאון, פורטה אליזבת ויוהנסבורג, אנו נטייל בקרוגר שלושה ימים ונסע את דרך היין ודרך הגנים.
רציתי לדעת איזה חיסונים צריך לעשות לפני הנסיעה?
האם יש בעיה של שתיית אלכוהול בזמן לקיחת הכדורים (במידה ויש כאלה)
בנוסף, אחד החברים לוקח ציפרלקס 10 מיליגרם כל יום, האם זה בעיה עם החיסונים או הכדורים שצריך לקחת.
תודה רבה!!! -
חיסונים לדרום אפריקההיי
מומלץ להיות מחוסנים נגד צהבת A וטיפוס הבטן
לטיול ממושך עם אפשרות של יחסי מין מזדמנים,שימוש במחטים,פירסינג וקעקוע מומלץ להץחסן גם נגד צהבת B
לטיול בקרוגר מומלץ טיפול מונע הכי הגיוני במלרון
בקשר לאלכוהול תלוי כמה שותים -
חיסונים לדרום אפריקההיי,
קודם כל תודה על התגובה.
מה לגבי השימוש בציפרלקס, יש בעיה עם לקיחת החיסונים או כדורי המלרון? -
חיסונים לדרום אפריקהאין בעיה עם ציפרלקס(שם גנרי זהה בכל העולם Escitalopram) וחיסונים
או מלרון -
חיסונים לדרום אפריקהאם נסעתי לפני כשנה לדרום אמריקה וביצעתי את כל החיסונים הדרושים לאיזור זה וכעת אני נוסע לדרום אפריקה, האם אני צריך לבצע חיסונים נוספים??
יש לי פנקס חיסונים שמראה איזה חיסונים ביצעתי אבל זה סינית בשבילי
תודה!
-
חיסונים לדרום אפריקהכל 'סיני' במרפאת מטיילים ידע 'לפענח' את הכתוב וליעץ לך לגבי חיסונים נוספים אם צריך. -
חיסונים לדרום אפריקהתסרוק את פנקס החיסונים שלך לפורום
חיסון נגד צהבת A ניתן ב2 זריקות בהפרש של לפחות 6 חודשים,חיילים קרביים מקבלים זריקה אחת בזמן גיוס
חיסון נגד טיפוס הבטן תקף 2-3 שנים
חיסון נגד טטנוס 10 שנים ,מקבלים אותו בזמן גיוס אבל במקרה פציעה משמעותית מקבלים מנה נוספת אחרי 5 שנים
חיסון נגד חצבת מי שנולד אחרי 57 ולפני 78 עלול לא להיות מחוסן מספיק נגד חצבת ,במקרים מסוימים ימליצו על קבלת MMR
-
חיסונים לדרום אפריקהצירפתי את פנקס החיסונים להודעה.
אני מניח שegenhix b זה צהבת B
אילו החיסונים שביצעתי לפני הטיול לדרום אמריקה בינואר שעבר כמו כן הייתי חייל קרבי בצבא, התגייסתי לפני כשש שנים.
-
חיסונים לדרום אפריקהלת אז חיסון נגד צהבת A ואתה מחוסן
ENGERIX זה חיסון נגד צהבת B וחסר לך חיסון -
חיסונים לדרום אפריקהאיזה חיסון חסר?? -
חיסונים לדרום אפריקהחסרה זריקה שלישית של חיסון נגד צהבת B -
חיסונים לדרום אפריקהאילו חיסונים שביצעתי במרפאת המטיילים בתל השומר לפני טיול לדרום אמריקה, יכול להיות שהם החסירו לי חיסון ובעצם לא חוסנתי כיאות??
על כל פנים אם אני נוסע כעת לדרום אפריקה -מלבד אותה זריקה שחסרה לי במסגרת החיסון לצהבתB אין צורך לבצע חיסונים נוספים, נכון? -
חיסונים לדרום אפריקהחיסון נגד צהבת B ניתן ב3 זריקות בהפרש של חודש ו6 חודשים
ניתן לקבל את המנה החסרה בכל מרפאה בקופת חולים
אין צורך בחיסונים נוספים -
חיסונים לדרום אפריקהתודה רבה
-
חיסונים לדרום אפריקהואזהרה נוספת!
אל תשחק אותה 'גיבור'! כשלושים אחוז מהנשים בגיל הפריון בדרום אפריקה נגועות באיידס!
לאיידס, אין חיסון!