דחוף: חוות דעתכם על רויאל ג'ורדניאן
-
הי,
קיבלנו הצעה מאד אטרקטיבית לטוס עם רויאל ג'ורדן עם טיסת המשך ישירה כך שזה בדיוק כמו עם אל-על. החשש היחיד שלי הוא מבחינה בטחונית.
האם משהו טס איתם בעבר ? איך סידורי הבטחון ?
האם יש סידורים שונים לישראלים ?
איך היתה ההרגשה לטוס איתם ובשדה בעמאן ?
תודה,
ענת
-
דחוף: חוות דעתכם על רויאל ג'ורדניאןענת שלום,
אל תהססי בכלל.
חברה מצויינת. לא מרגישים עויינות , לדעתי יותר בטוח מאל על (והמבין יבין...), ואין סידורים לישראלים. תחושה טובה מאד . גם בדיוטי פרי מרגישים טוב ולא דחויים או משהו כזה.
הטיסה מעמאן לתאילנד קצרה יחסית וזה מצויין.
אם תתני לי לבחור בין טיסה ישירה עם אל על לבין טיסה עם חניית בניים קצרה דרך עמאן אני יעדיף את עמאן.
נתי -
דחוף: חוות דעתכם על רויאל ג'ורדניאןבשבוע שעבר חזרנו מתאילנד עם טיסות עם רויאל דרך עמאן
השירות היה מצויין, מטוסים נוחים, שדה תעופה ידידותי
ומה שבטוח הבודקים הרבה יותר נעימים מאשר אצלנו (מנסיון)
אל תהססי ותהנו -
רק עם הירדנים !!!היי
רק עם הירדנים !
מתןך 8 טיסות לבנקוק 6 עם הירדנים .
ובפעמים שטסתי עם אל על היה על הפנים.
אגב כמה רוצים לכרטיס ולמתי ??????????
ואל תחשוב פעמים .
שמחה (אם תצטרך מספר של נהג יש לי צור קשר למייל שלי ) -
דחוף: חוות דעתכם על רויאל ג'ורדניאןענת שלום
אני מסכים עם נתי סעי עם הירדנים תהני
-
דחוף: חוות דעתכם על רויאל ג'ורדניאןענת שלום
כאחד שטס עם אל על לבנגקוק -לא שווה לשלם יקר עם אל על.לא מקבלים כלום בתמורה.
לפעמים נופלים על מטוס קטן-וכמובן שמחיר נשאר אותו דבר...
בפעם הבאה -וזה יהיה בראש השנה ע"פ התכנון, זה יהיה הכל רק לא אל על. -
דחוף: חוות דעתכם על רויאל ג'ורדניאןoren.coen שלום
למה שלא תדחה טיפה ותצטרף למכרז ולמפגש בבנגקוק . -
דעת מיעוטאני טסתי עם קטאר אייר מקטמנדו וחזרנו דרך עמאן.
היה ממש לא נעים להיות בשדה התעופה. מייד כשצאנו מהמטוס חיכו לישראלים מלווים מטעם שדה התעופה(?) וליוו אותנו בדבוקה אחת, ישר לגייט שלנו. למרות שהיה זמן, השתגעתי בדיוטי (היתה שם טבעת שחיפשתי שנה בארופה ובארץ...) לא הרשו לנו לעצור, זרזו אותנו, היה מלווה אחד מקדימה ואחד מאחור.
היתה חוויה לא מומלצת.
כשאני קוראת עכשיו אני חושבת שאולי היתה להם התראה בטחונית כי החוויה של האחרים היתה אחרת.
אבל אני אחשוב הרבה פעמים לפני שאחזור לעמאן. -
לג'ורדנהאני מניח שהייתה לך זמן המתנה קצר מאוד ולכן בד"כ שיש זמן המתנה קצר ממתינים אנשי צוות כדי להעביר את כל האנשים ישירות לגייט כדי לא ליצור איחור בטיסה. זה נוהל מקובל בכל העולם ואין שום קשר לזה שזה היה בירדן.
לדוגמא יש טיסות שנוחתות מבנגקוק בסביבות 5 בבוקר והטיסה הבאה לת"א היא ב-6. איך שאת יורדת צוות של השדה מזרז אותך ישירות לטיסה הבאה לתל אביב. ני דווקא רואה בזה יתרון כי לא צריך להמתין.
-
לג'ורדנהשדה התעופה של עמאן הוא קטן ולכן לא דורש יכולת התמצאות.
מכיון שזמן ההמתנה קצר, הפעולה הראשונה שאני עושה עם כניסתי לטרמינל זה ללכת לדיוטי-פרי ולקנות משקאות חריפים.
פעולה זו לוקחת לא יותר מ10 דקות והמרחק בין הדיוטי-פרי לשער העליה הוא כדקה(אין חשש ללכת לאיבוד מכיון שהטרמינל מאוד קטן).
מי שטס בפעם הראשונה דרך עמאן, רצוי שיעשה סיבוב הכרות בטרמינל בהלוך ואז יקצר בהרבה את הזמן שדרוש לו בקניות בחזור.