מלון Muang Samui קו סמוי
-
שלום לכולם
אנחנו כנראה נסגור על מלון Muang Samui.
6 לילות 27/3-2/4 (אחרי הצפון ולפני בנגקוק)
4 מבוגרים ו-2 ילדים 9-10
מה דעתכם על המלון?
האם יש כאלו שהיו במלון?
אני מבין שהמלון מרכזי. האם זה נכון?
איך החוף של המלון? האם הוא לא ברמה טובה בגלל איזו לגונה שנמצאת שם 300 מטר מהחוף וחוסמת את המים?
אשמח לשמוע כל חוות דעת. בייחוד על החוף.
תודה
שי
-
מלון Muang Samui קו סמוימואנג מלון יפהפה.לא התארחתי בו אבל עברתי לידו.מאוד מפואר ויפה.
הוא לא במיקום כל כך מרכזי אלה 10 דקות מהמרכז ברגל.
הלגונה אכן נמצאת מולו, אבל חוסמת את המים? לא יודע למה הכוונה. -
מלון Muang Samui קו סמוישמעתי שהמים רדודים מאוד באזור הזה ושצריך ללכת 300 מטר ימינה או שמאלה כדי להנות מחוף נקי.
בנוסף קראתי בכמה אתרים שהחוף עצמו שצמוד למלון לא נקי במיוחד והמים לא צלולים כל כך באותו א ז ו ר.
איתן, באזור של המלון כשעברת לידו האם החוף באותו אזור, מרשים, רגיל לקוסמוי, או פחות מזה?
תודה
שי
-
מלון Muang Samui קו סמוילומר לך את אמת?וואלה לא זוכר..לא ראיתי משהו מיוחד שצד את עיני והאמת שגם לא חיפשתי...סתם טיילתי..
יש גם את המלונות הללו יותר במרכז עם חוף מעולה.http://www.sawadee.com/hotel/samui/chawenggarden/
http://www.sawadee.com/hotel/samui/baanchaweng/
http://www.sawadee.com/hotel/samui/alsresort/
מול שלושתם יש רק ים...לא לגונה ולא כלום... -
מלון Muang Samui קו סמויתודה, אבל את זה אני לא מבין, מה זאת אומרת "חוף מעולה"?
-
מלון Muang Samui קו סמויתשמע, בדיוק דיברתי עם חבר שלי שהייתי איתו שם והוא הזכיר לי את מה שאתה ציינת ,שהמים מאוד רדודים מול הלגונה.
"חוף מעולה" פירושו חוך ים שטוח ורחב עם המון מקום להסתובב,חול ים לבן ונקי, מים ללא גלים,צלולים זכים ונעימים.וליד המלון עצי דקלים כמו גלויה...
-
חוף מעולה זה.....כל מה שאיתן כתב....
ותוסיף לך ליד כוס ענקית של שייק פירות קר קר קרררר.......
-
חוף מעולה זה.....ותוסיף תאילנדיות חתיכות......חחח... -
מלון Muang Samui קו סמוימצד שני עם ילדים אולי זה די אידיאלי כי אין סכנה גדולה במים בגובה של 50 סנטימטר...
אבל לסיכום עד כמה זה קריטי, האם זה בכלל משהו חיובי או שלילי, והאם גם שם זה כמו גלויה עם מים צלולים וזכים? כי לי איכות החוף חשובה ...
והכי חשוב, לגבי שייק הפירות, באילו טעמים זה בא?
בכל מקרה תודה!
שי
-
מלון Muang Samui קו סמויהיי
לא הוספת את התמונה....בכל אופן:
מעצם זה שאתם עם הילדים אולי זה באמת שיקול להשאר במלון הזה.
אל דאגה-החופים חלומיים, יותר יפים ממה שרואים בתמונות.
שייק הפירות מגיע בטעמים:
אבטיח
אננס
קוקוס
מנגו
ו....שיראל.
תעשו חיים
-
מלון Muang Samui קו סמויציינת שהמיקום של המלון מרכזי , אך ביחס לבית חב"ד אם הדבר חשוב לך זה לא נכון כ"כ , המלון אכן נראה מפואר ראיתי אותו מבחוץ , ישנתי במלון שקרוב אליו שעליו אני יכולה להמליץ מלון מקסים עם אחלה חוף ים וממש בצמידות למלון שלך שמו :DARA SAMUI ועלה לי 3200 באט ללילה מומלץ בחום עם ילדים אחלה ברכה , חדרים מקסימים . -
דרך אגב לגבי החופים בקוסמויהחופים בלמאי הרבה יותר יפים מאשר בצ'אוונג אבל אין חיי לילה , קניות וכו'. -
דרך אגב לגבי החופים בקוסמויתודה,
הבנתי שבלמאי אבל זה לא רק נושא חיי הלילה מההיבט של המסיבות וכו'
זה לאכול בכיף ארוחת צהריים וארוחת ערב בקרבת המלון במקומות שונים ואין הרבה אפשרויות בלאמאי
-
דרך אגב לגבי החופים בקוסמויאז מלון DARA SAMUI ממש צמוד למלון muang samui!
איך היה שם חוף הים לטעמך?
צלול? רדוד? נקי? גן עדן? מרווח? חולי? סלעי? ואיך הוא היה ביחס לחופים אחרים? ומה ההשפעה של הלגונה שם?...
תודה
שי
-
דרך אגב לגבי החופים בקוסמויאתם מזמינים 2 חדרים במלון? אנחנו מתכננים נסיעה באוגוסט-אבל רק לקוסמי ובנגקוק.לפני שנתייםהיינו בפסח בצפון+פוקט קופיפי ובנגקוק. השנה יותר רגוע. מחכה לשמוע ממך כשתחזור בעיקר עזרה לגבי בחירת המלון בקוסמוי-אנחנו זוג+ 3 ילדים.15,13,4
בכל מקרה בטוחה שתיהנו-תאילנד מקסימה!!
איילת -
דרך אגב לגבי החופים בקוסמויהחוף היה שם רגיל , חולי לא זכור לי סלעים ואין לי מושג לגבי לגונה שם החוף היה רצועת חוף רגילה ללא סלעים , היו שם גם כמה משפחות עם ילדים .והבריכה צמודה לים כך שניתן לבחור .
אני ממליצה על המלון . שוב אני מזכירה אם אתם מחפשים קרבה לבית חבד מדובר במרחק לא נוח להליכה . -
דרך אגב לגבי החופים בקוסמויתודה,
למה כולם מדברים על קרבה לבית חב"ד?
מה מיוחד שם???
אני אגיע לשם בליל הסדר ואולי עוד יום נוסף אבל פרט לכך אמורה להיות לי סיבה להגיע לשם? -
דרך אגב לגבי החופים בקוסמויכי יש כאלה שאוכלים רק אוכל כשר חוץ מזה שום דבר . -
בבקשה תמונות מהמלון..
-
בבקשה תמונות מהמלון..