האם מישהו כאן עשה טיול צלילות באיי סימילאן?
-
קראתי שהצלילות באיי סימילאן נחשבות לטובות ביותר בתאילנד ומהטובות בעולם. מסתבר שהמחיר לטיול צלילה כזה הכולל 2 צלילות מאוד יקר (מעל 5000 באהט), ולכן אני מעט מתלבטת. אני מניחה שבקופיפי נוכל לצלול בעלות נמוכה משמעותית. האם מישהו כאן צלל בסימיליאן ויכול לומר אם באמת היה עד כדי כך מרשים או האם הצלילות שם אכן מרהיבות יותר מאלו שבקופיפי? -
האם מישהו כאן עשה טיול צלילות באיי סימילאן?הי רוויטל
לא צללתי בסימילאן , אך אני מניח שהצלילות שם יקרות מאחר ויש תקופה קצרה מאוד בשנה שבה מתאפשרת צלילה שם , ולכן הם מנצלים את התקופה הזו לעשות כמה שיותר "קופה" .
כנראה זה באמת אתר מעניין לצלילה ןכפי שאמרת אחד הטובים והמוצלחים בעולם כך שזה אולי מסביר מדוע המחיר כזה יקר .
הטוב ביותר , לא לסגור מראש , לעשות סקר בהגעה לפוקט ולפעמים יש יציאות לצלילה שחסרים להם בדיוק אחד או שניים לסגירת הרשימה ואז הם מתפשרים ויורדים פלאים במחיר , העיקר למלא את החלל החסר . -
האם מישהו כאן עשה טיול צלילות באיי סימילאן?תודה רבה רוזן
זה רעיון מעולה. בסימילאן באמת רק שניים מאיתנו יצללו ואני חושבת שסיכוי טוב שיהיה מקום גם ברגע האחרון, כך שאני מאמצת את ההמלצה. -
האם מישהו כאן עשה טיול צלילות באיי סימילאן?יש אפשרות להגיע לאי הזה למשך חצי יום? בלי צלילות.. סתם לרבוץ על החוף.. בלי טיול 7 האיים? -
האם מישהו כאן עשה טיול צלילות באיי סימילאן?אורן, אתה מתבלבל בין 2 טיולים שונים. 7 האיים זה לקופיפי. לשם ניתן להגיע גם במעבורת. לסימילאן יש גם טיול שבו עושים שנורקלים במקום צלילות ואם זכור לי נכון מבלים גם זמן מסויים על אחד החופים, אבל לא בטוח שכדאי להגיע לשם רק כדי לרבוץ על החוף, כי מדובר בנסיעה + שייט, כמעט 3 שעות לכל כיוון, ובשביל לרבוץ על החוף יש הרבה אלטרנטיבות קרובות ופחות יקרות משמעותית. -
רוויטלללללללללנשבע לך שאני מעריץ אותך על ההכנות הקפדניות ועל ה"ראש הגדול" שיש לך.
ממש כייף לקרוא את השאלות שלך.
-
רוויטלללללללללכנראה יש לי עוד הרבה מה לדעת
ואת עשית הרבה שיעורי בית לפני הנסיעה..
רויטללל עד מתי את נימצאת בפוקטט?? עדיף שתדריכי אותי שם ..
-
רוויטלללללללללאיתן ואורן, תודה חמודים
אורן, לא נראה לי שנהיה שם באותו זמן, אבל אולי בפעם הבאה... -
רויטלאותי מאוד מעניין לדעת איך תמלאי את תחושת הריקנות הענקית שתמלא אותך אחרי החזרה מתאילנד ?...
אני למשל אתחיל לתכנן את הנסיעה באוקטובר לאותם ימים שבהם הרוזן לא ידאג לי לתעסוקה הקבוצתית...
החיים מטיול לטיול !
דרך אגב, לגבי שאלתך על איי סימילאן, אם את באמת אוהבת לצלול אין מה להשוות בין קופיפי שאינו אתר צלילה לבין איי סימילאן שנחשבים לאחד מאתרי הצלילה הטובים בעולם. לאוהבי צלילה מושבעים מאוד מומלץ לצלול שם גם במחיר של 5000 באט בדיוק באותה מידה כמו שכשאני נמצא בניו יורק אני קונה כרטיס לברודווי או ל-NBA בכל מחיר !
נסיעה טובה ! -
רויטלגולנוש, אני? רייקנות? אתה בטח צוחק עלי... בחיים שלי לא היה לי רגע אחד של רייקנות (אם כבר - הבעיה שלי הפוכה...). גם מבחינת טיולים, תמיד יש עוד טיול לתכנן
רק בשנה האחרונה הייתי בארה"ב ובקריבים, באיטליה, בשוודיה, בטאלין, בסט.פטסבורג, בהודו וכעת תאילנד, כך שתמיד יש את הטיול הבא ואני נהנית (כמעט) מכל רגע של התכנון...
חוץ מזה, החיים מלאים בעוד דברים מעבר לטיולים...
לגבי איי סימילאן - באמת לא נוותר על זה, השאלה היא רק אם נצליח להוזיל את העלות. -
מה התחדש ?מה התחדש לגבי ...
ההפלגה לקופיפי ?
הטיולים היומיים באזור בנקוק ? -
הי גולןאשמח למלא לך את הימים המשותפים באוקטובר , אבל להזכירך , עדיין לא נרשמת .
-
הי רוזןהודעתי לך שאני אהיה במפגש, אבל אגיע עם כרטיס בונוס של אלעל.
אני אפספס את המפגש הזה ?
גם במחיר של גירושין אני אגיע... -
revitalllזכית בלוטו או משהו כזה? -
revitalllחחחח גם אני חושב על אופציה של זכייה בלוטו..
אני בקושי יוצא פעם בשנה לטיול
אבל תיהני כמה שיותר רויטל..
-
revitalllלכל דבר יש יתרונות וחסרונות, ככה זה כשיש בעל שכל הזמן בטיסות מהעבודה - לפחות יש הרבה נקודות לטיסות בונוס...