קוסמוי,קופנגהן,קו טאו
-
שלום רב,
לאחר שחזרתי מפוקט וקופיפי ולאחר שהייה בצפון התובנה שעלתה במוחי היא" עכשיו אני מבין למה אנשים ובעיקר גברים חוזרים יותר מפעם אחת למדינה המהממת הזאת". בביקור הבא ( מקווה בקרוב) אני מעוניין לשהות בקוסמוי קופנגהן וקו טאו. מעבר לעובדה שקופנגהן מפורסמת במסיבות "ירח מלא" האמת לא מכיר הרבה לגבי 3 מקומות אלו. אשמח לקבל מידע והמלצות.
זמן שהייה מומלץ בכל אחד מהמקומות ?
חופים מומלצים
מקומות לינה
אטרקציות
תודה מראש -
קוסמוי,קופנגהן,קו טאושבוע טוב,וחג שמח
נראה לי כי נכווית קשות
.רק לפני מס' ימים חזרת,וכבר יורד לפרטי הטיול הבא?
-
קוסמוי,קופנגהן,קו טאוקופאנגאן טובה במסיבות אבל יש כאלה גם בקו סמוי בחוף צ'וונג.
אני מעדיף את קוסמוי בנהרבה
בקוטאו יש צלילות טובות מאוד אבל אין שם כמעט מה לעשות בערב.זה לא פוקט שמה. -
קוסמוי,קופנגהן,קו טאומה זה כוויה !
עד עכשיו שורף לי איפה ששורף לי
כל יום שעובר מהטיול הקודם מקרב אותי לטיול הבא
אני מתכנן 15 יום בטיול הבא כשנטו מתוכם 12 ימים באזור האיים
פוקט - 5 ימים ( נדלקתי על חוף פטונג)
קוסמוי- 4 ימים
קופנגאן- 3 ימים( ננסה לתכנן להיות בפול מון )
בנקוק- בסוף( אם נחזור בלי מתנות לא יתנו לי לצאת לטיול הבא)
איך החלוקה ?
יש המלצות אחרות מבחינת ימי שהייה ?
באיזה חוף הכי שווה להתאכסן בקוסמוי וקופנגאן ?( אני לא מחפש שקט)
-
קוסמוי,קופנגהן,קו טאוהיי
תוריד את בנגקוק,ותצרף את הימים לאיים.אתה כבר תסתדר עם המתנות.
אם בנגקוק חייבת להיות בתכנון,תוריד את קוסמוי,ותוסיף את הימים לפנגן ופוקט.
פנגן-חוף הדרין[מלא בישראלים]
סמוי[אם תחליט בכל זאת להגיע]-חוף צ'וואנג
ארז -
אתה בטעות הכיוון שלך הוא פאטיה -
קוסמוי,קופנגהן,קו טאועלה במוחי רעיון ואני לא יודע עם הוא ישים כל כך ולכן ארצה לדעת את דעתך.
הכיוון שלי הוא יותר קוסמוי - כמובן חוף צוואנג
האם לא נכון בלילות של הפול מון לקחת סירה או מעבורת מקוסמוי לקופנגאן אחר הצהרים ולחזור לקוסמוי בבוקר.
בעצם על פי דעתך גם בקוסמוי יש מסיבות ולכן השהיה במסיבות בקופנגאן יהיו במשורה לצורך טעימות.
כך לא אצטרך לנדוד בין בתי מלון.
חוץ מזה שנאמר לי שבקופנגאן בתאריכי הפול מון מאוד יקר
השאלה מה דחיפות המעבורות בין האיים וכמה זה עולה
מה דעתך. -
קוסמוי,קופנגהן,קו טאויש מעבורות יומיות בין סאמוי לפנגן, כמו כן גם קטאמרן מהיר.
בערב מסיבת הפול מון ישנן סירות ששטות מסאמוי לפנגן ובזרה לסאמוי, וכל זה במיוחד למסיבת הפול מון.
אני אישית לא שט על סירות כאלו ובלילה, אבל זו החלטה פרטית שלי בלבד. יש כאלו ששטים ונהנים, ויש כאלו שלא.
לדעתי תוותר על פוקט בנסיעה הקרובה, כיוון שכבר היית שם ואתה נוסע ל - 15 ימים בלבד. תשקיע את זמנך בסאמוי, פנגן ופטאייה.
טיול מהנה
-
תרשה לי להתערב..אבל אם "נשרף" לך המוח,סע לפטאיה.
שם הוא ישרף כליל...חחח....
שמע אותי. -
נסיעה בערב הפול מול לקופאנגןמה שהצעת היא ההצעה הכי קלאסית אבל אתה צריך קצת ביצים בשביל זה
הסירה האחרונה (האיטית ) לפאנגן יוצאת ב10 בלילה בערב המסיבה 200 באט מעמיסים עליה ללא סוף אנשים והנסיעה בלילה בסירה עמוסה "חוגגים " היא חוויה .... וזו הסירה האחרונה אתה מגיע ב11 לתוך המסיבה וחוגג עד לשעות הקטנות ואז חוזר לסמוי עם ספיט בוט זה עולה יותר יקר 400 500 בהטא תלוי כמה הוא תופס אבל איתך בסירה אין אדם אחד חוץ ממך הנג והעוזר שלו שעומדים ישר .... השיט הזה בעיני הוא זכור כחויה אדירה הנהג נוסע רק לפי העין שמימינך אתה רואה סלעים במים סירה אחת אחרינו התהפכה שם הרוג ו3 פצועים קשה תבין זה סירות עם שני מנועי אונרוג בין 250 ל350 ועל הסירה בין 16 ל30 איש הסירה מרחפת ממש באויר ,זו חוויה שלא בטוח שהייתי עושה פעם שניה אבל אז ב5 בבוקר אתה במיטה שלך בסמוי ולא עם הברדק של הצעירים בפאנגן שאני אישת לא ממש אוהב
אבל כמו שאמרתי הכיוון שלך הוא פאטיה