מה מותר לקחת לטיסה
-
אני רוצה לקחת איתי תרופות,מברשות ומשחת שיניים -האם יש הגבלה ? אנחנו נוסעים דרך לונדון וכבר קרה לי שקניתי דאורדרנט ובושם בדיוטי ולא נתנו לי בטיסת המשך להעלות אותם לטיסה .
את כל המטענים, מפצל,GPS וכו' אני מניחה שאין בעיה,נכון? -
מה מותר לקחת לטיסהתרופות, לא אמורה להיות בעייה, עדיף להביא אישור רפואי על צורך בלקיחתן, אם ניתן.
מברשות, שום בעייה. משחת שיניים - קח שפופ' קטנה.
אני מסתובב עם ערימות של כבלים/מטענים/מתאמים/מעבירים בתיק המחשב ולא נתקלתי בשום בעייה, גם בחודשיים האחרונים (החמירו מאז הניגרי). -
מה מותר לקחת לטיסהאתה יודע עד כמה מ"ל מותר להעלות שפורפרת של משחת שיניים? -
מה מותר לקחת לטיסהאאל"ט פחות מ- 100. יש כאלה של 75 מ"ל. -
מה מותר לקחת לטיסהראשית, אני ממליץ להכנס לאתר של חברת התעופה ולבדוק את הרשימה המדויקת של המגבלות שם, וכן בשדות התעופה מהם תמריאו (לשם או חזרה).
מעבר לכך, אין כל מגבלה על מברשת שיניים, ועל תרופות בצורת כדורים.
במקרה של נוזלים או משחות, המגבלה היא של 100 מ"ל בשדות התעופה של אירופה ושל Oz 3 בשדות התעופה של ארה"ב. כמו כן, את הנוזלים/המשחות יש לשים בשקית נילון שקופה עם zipper שנפחה 1 ליטר, כך שלא ניתן לקחת כמות מאד גדולה של אריזות נוזלים/משחות.
לגבי מטענים למיניהם, לדעתי אין כל בעיה. מחשב אישי ניתן לקחת, כך שלדעתי אין בעיה עם מכשירים אלקטרוניים אחרים. יכולה להיות מגבלה על השימוש בהם במהלך הטיסה, אבל לא על העלתם בתיק האישי למטוס.
כמובן שאין שום בעיה להכניסם למזוודה הנמסרת בזמן ה- check in. -
מה מותר לקחת לטיסההשאלה של המזרקים (תרופות), באמת מעניינת אותי.
במידה ואנו נוסעים ל-23 ימים, וזקוקים בכל יום לשימוש ב-2 מזרקים, תרופות, ומן הסתם המזרקים האלו שבירים, לכן לא רוצים לשים אותם במזוודה, האם ניתן לקחת בתיק צד לעלייה למטוס 46-50 מזרקים (כמובן בצירוף אישור רפואי)? -
מה מותר לקחת לטיסהאולי יש מישהו שיוכל לענות גם לי?
-
מה מותר לקחת לטיסה -
מה מותר לקחת לטיסההיי
ניתן לקחת מזרקים.
יש להצטייד במכתב רפואי המאשר את השימוש בתרופות והמזרקים.
בברכה,
נציג אל על -
מה מותר לקחת לטיסהלגבי המזרקים, האם שקלתם פשוט להכנס לבית מרקחת בארה"ב ולקנות אותם. אני מניח שמדובר במוצר רפואי סטנדרטי שזמין בכל מקום.
-
מה מותר לקחת לטיסהdhz
המזרקים הללו הינם תרופות. תרופות כאלו לא ניתן לקנות ללא מרשם והכרח, שלא לדבר על מחירם (בשמיים), כשזה לא דרך ביטוח רפואי...
אופיר,
לאתר הזה כבר נכנסתי ובדקתי, אבל שם מדובר רק על מזרקים ותרופות לסוכרתיים, וזאת לא המחלה אצלינו
נציג אל על,
תודה. האם זה נכון לגבי כל חברות התעופה, גם טראנס-אטלנטיות וגם פנימיות בארה"ב? באל על אנו טסים רק בחזור, וכבר כנראה לא תהיה את הבעיה הזו. -
מה מותר לקחת לטיסההיי
מומלץ ליצור קשר ישיר עם אותה חברת תעופה ולבדוק.
בברכה,
נציג אל על -
מזרקיםאני מבין. חשבתי שמדובר במזרקים ריקים בהם משתמשים להזריק את התרופה שנמצאת בבקבוק (כמו חיסון). מובן שאם התרופה מגיעה כבר בתוך המזרק זה סיפור אחר.