זמני כניסת שבת בסין
-
אני צריך לדעת מתי כניסת ויציאת שבת בליג'יאנג' בתאריך 25/06/10.בכל האתרים שנכנסתי אליהם לגבי זמני היום וכניסת ויציאת שבת לא מצאתי ליג'יאנג'.התקשרתי לבית חב"ד בביג'ינג' וגם שם הרב לא ידע לאמר לי.האם יש למישהו פיתרון חשוב לי לדעת מראש על מנת לאמר לנהג עד איזה שעה עלי להיות במלון
תודה
מרדכי -
זמני כניסת שבת בסיןתראה, אם אין לך זמן מדוייק תצטרך לבדוק באזורים גיאוגרפיים קצת יותר רחוקים ולהסיק מסקנות לבד.
אם זה חשוב לך, וזה כנראה מאד חשוב, קח את הזמן שאתה חושב שהוא נכון ותוסיף לו מקדם ביטחון של שעה.
עשיתי בשבילך תחקיר קטן, לקחתי ערים ממזרח וממערב לליג'יאנג שהן גם יותר צפוניות וגם יותר דרומיות, ובדקתי את שעת השקיעה בהן:
שאנגחאי 19:02
הונג קונג 19:11
בוטאן 19:00
ינגון, מיאנמר 18:42
את המסקנות אני משאירה לך להסיק לבד.
בהצלחה.
נעה -
אם הרב לא יכול לעזוראז רק אלוהים יכול
תלוי איפה העמודים של ערוב שבת
זה מה שאני זוכר מהילדות אסור לעבור את העמודים בשבת
-
אם הרב לא יכול לעזורמה אתה לא מכיר את "מיי זמנים" נקודה קום?
הוא גם יתן לך את זמני כניסת ויציאת השבת בקאבול וחראט, או בהרי הטורא בורא באפגניסטן!
אז הנה קח קישור שמכוון לך על סין, רק תקיש את שם העיר, ותקבל גם את השקיעה, חצות, עלות, ומה שבא לך!
http://www.myzmanim.com/worldwide.aspx?cntry=CH
-
זמני כניסת שבת בסיןתודה.אגב הזמנים שציינת אינם מדויקים באתר חב"ד ובאתר זמני היום מופיע אותם זמנים והם קצת קודמים לזמנים שציינת
תודה מרדכי -
אם הרב לא יכול לעזורתודה אגב האתר שנתת לי נתן לי את הזמן המדוייק לכניסת שבת וזה עזר לי רבות
תודה מרדכי