דחוף! אייר ברלין נעלמו???
-
אני בלחץ!
הטיסה בהלוך למינכן לא מופיעה בין הטיסות.
בכל הטלפונים שלמטה עונה מזכירה שהמס' שגוי.
דרך האתר מבקשים פסוורד שאין לי.
מה עושים???
-
דחוף! אייר ברלין נעלמו???שירלי, מה התאריכים? תכתבי נבדוק בעוד כמה אתרים. וכמובן בינתיים - להרגיע.
אלונה -
דחוף! אייר ברלין נעלמו???היי שירלי,
בלי לחץ. מקסימום תטוסו ב- 2/7 ותרוויחו עוד יום.
מס' הטלפון שבו אני השגתי אותם היום הוא:
1-809-212-701 (באתר כתוב שזו שיחה חינם).
מצרפת לך קישור לאתר שבו מופיעים כל מספרי הטלפון שלהם.
http://www.airberlin.com/site/airberlin_service_center.php?L ANG=eng
בהצלחה!
עפרה
-
דחוף! אייר ברלין נעלמו???לשירלי שלום
בדקות האלה סיימתי שיחת טלפון עם נציג ab
שיחת חינם 1809212701 -
עפרה, תודה!
ותודה לאלונה ולכל מי שמיד התנדב לעזור!
ענו לי בטלפון שצירפת. מעניין שבכל הטלפונים שרשומים בדף הראשי, אין מענה.
בקיצור, באמת אין טיסה בתאריך שהזמנו (מעצבן!)
צריך יהיה או להקדים ל- 2/7 או לאחר ל- 6/7
הבעיה שהם עדיין לא התקשרו למי שטס ביולי. אולי יהיו עוד שינויים?
אפשר לדעת? אולי עדיף לחכות?
-
דחוף! אייר ברלין נעלמו???שירלי
תקדימי ביום. אם זה מסתדר עם העבודה, תקדימי ביום. אל תזמיני מלון בינתיים ללילה הזה, נגיד עוד חודשיים בוודאות יש לך לחכות. מקסימום תמצאי מלון לא ב- 80 יורו אלא ב- 130. כל יום נוסף הוא מתנה ממילא, אז תבלי אותו נגיד בארדינג או במינכן בכיף.
לחשוב חיובי, זוכרת?
לילה טוב
אלונה
-
הי אלונה!
באמת תודה רבה על העידוד! נורא כייף.
הבעיה, שזו תוספת של 2 לילות, ולילה אחד ישר אחרי שנוחתים.
נו, ולכי תדעי אם לא יהיו עוד שינויים.
-
דחוף! אייר ברלין נעלמו???הי, כמו שעפרה אמרה באשכול השני היא כותבת להם מייל עם דרישה לפיצוי. אז גם את. הבעיה כרגע שיכולה להיות באמת זה שסוכנויות הרכב סגורות בשעה הזאת. ואז מסובך להגיע למינכן או ארדינג או פרייזינג מהשדה. כלומר, לא מסובך כי הרי בסופו של דבר הכול שאלה של כסף. סך הכול הכרטיסים שנקנו באייר ברלין היו במחיר הוגן ביותר, ככה הבנתי. ונניח ותוסיפי לזה 2 לילות, לילה אחד אכן הלך לאיבוד. השני לעומת זאת יבוא אחרי יום טיול מלא או במינכן או באיזה עיירת חמד בדרך ליעד? אז אנחנו מדברים במקרה הכי גרוע על כמה? שתי לילות + מונית? ואם היית קונה כרטיסים באלעל בטוח היה עולה לך יותר. לדעתי כן לכתוב לאייר ברלין עם דרישה לפיצוי ובמקביל לתכנן יום מלא נוסף של טיול.
אבל מה, זה כל כך מעצבן שאפילו אני מתרגזת...
אלונה -
אלונה,
מה שהכי מעצבן זה שלא יהיה לי ביטחון ושקט עד שלא אמצא את עצמי על הטיסה!
תודה על העצות הטובות, גם עפרה דיברה איתי על בקשת פיצוי. נראה אם ייצא מזה משהו.
-
דחוף! אייר ברלין נעלמו???היי שירלי ועפרה,
נכון, מעצבן, מכניס למתחים מיותרים עד הטיסה חזרה, ובכל זאת הייתי פועלת בשני מישורים: מצד אחד, ממשיכה לבדוק מה קורה עם AB, והאם התוספת המאולצת של לינה נוספת + רכב שכור + שעות לא נוחות אכן "שוות" את המחיר הזול יותר לכם כמשפחה.
במקביל, הייתי בודקת אפשרות לטיסה סדירה (אל-על, לופטהנזה) במועדים בהם הזמנתם לינה. בתחושה מאוד גסה, אני חושבת שהפער מתחיל להתקזז ולהיות פחות משמעותי. אולי אפילו מזמינה ללא כרטוס כרגע.
הרי אם יהיה שינוי משמעותי ב- AB שלא יתאים לכם, תוכלו לבטל ללא עלות כלשהי.
בסוף בסוף, כשחוזרים ומתחילים עם הכביסות, באמת מי זוכר את המתחים של מועדי הטיסות.. במיוחד כשקצת תמוה לי ה"בלגן" הזה כשמדובר בחברה גרמנית כלל לא קטנה.
בינתיים, נמשיך לעקוב אחר הצעות החברה, שאמורות להיות במחירים מוזלים במיוחד בקנייה מוקדמת של כשנה מראש, אך בינתיים לא ראיתי מועדים מעבר לחצי שנה הקרובה, וכל שכן ממש ממש לא במחיר זול במיוחד.
רק בשל עמוד AB היום בפורום זה, שווה להם להיות בסדר.
ביי בינתיים,
אורנה -
דחוף! אייר ברלין נעלמו???היי אורנה,
זה בדיוק מה שהצעתי לשירלי. להמשיך עם אייר-ברלין ולראות כיצד יתפתחו העניינים ומצד שני להזמין כרטיסי טיסה בחברה סדירה מבלי לכרטס בינתיים.
זה מה שאני הולכת לעשות.
למישהו יש סוכן נסיעות מומלץ? אשמח לשמוע.
עפרה -
דחוף! אייר ברלין נעלמו???היי עפרה,
כבר אכתוב לך במייל על הסוכן עימו אנו נוסעים שנים.
ביי,
אורנה -
דחוף! אייר ברלין נעלמו???הבעיה היא שהשנה חברות התעופה הסדירות רוצות כרטוס די מיידי, כך שזה לא יכול להוות פיתרון.
מקווה שייסתדר לכם.
נעמי. -
דחוף! אייר ברלין נעלמו???לא היה יותר פשוט להזמין מראש מחברה רצינית כמו אל על או לופטהנזה, להוציא עוד כמה דולרים ולהמנע מדאגות ולחץ מיותר?
דרך אגב, זה משאני עושה בד"כ. -
דחוף! אייר ברלין נעלמו???englend
בתור מי שאתמול עד שעות לילה מאוחרות התעצבנה יחד עם עפרה ושירלי, בחיי שהעצה שלך לא מועילה הרבה. לא, לא יותר פשוט. יודע למה? כי כשיוצאים עם כל הילדים או הסבים, כשהטיול הוא לא שגרת חיים אלא לוקסוס פעם בשנה שאנחנו נלחמים בשיניים כדי לקיים אותו, כדי לשמור על השפיות והבריאות הנפשית במהלך כל השנה שלאחר מכן, כל כמה דולרים הם משמעותיים. בפרט כשמדובר בהפרשים של מאות דולרים למשפחה. אני מאחלת לך שתמיד תהיה לך האפשרות להזמין בטיסות אלעל ואפילו בביזנס קלאס, למה לא. מאחלת את זה לכולנו. אבל כרגע זה לא האישיו בכלל.
אלונה -
חברה רצינית כמו AB מחזירה את מלוא הכסףמכיוון שמדובר בחברה גרמנית אני מניח שהיא תפעל לפי החוק הגרמני והארופאי. ככל שאני מכיר את החוק לא מגיע פיצוי אלא כסף חזרה אם יש שינוי של יותר מ 4 שעות (כמובן רק אם אתה רוצה בכך).
אבל לבקש תמיד אפשר.
יש כרגע תקופת מעבר בה TUI ן AB מאחדות פעילות ולכן יש כל מיני שינויים, אני מקווה שהיא תחלוף במהרה בימנו אמן.
אל על על שינוי של 5 שעות (איחור, אובר בוקינג, ביטול קו....) תהיה נחמדה אם תיתן לך משהו, כמו במקרה בו ביטלו את הקו למיאמי.
לופטהנזה מקרה יותר מסובך כי אני לא בדקתי אם חוקית אתה קונה את הכרטיס מלופטהנזה גרמניה (ואז החוק הגרמני + אירופי תקף) או לופטהנזה ישראל (ואז האין חוק הישראלי תקף).
לבדיחה העצובה ששמה ישראייר שבשבוע האחרון בכלל הוציאה טיסות באיחורים ניכרים בכלל אין מה להתייחס.
בהמלצתו של ג'מוס קניתי אתמול כרטיסים בAB לדיסלדורף בכ 360$ לאדם בשיא העונה (אוגוסט).
לאל על אין טיסה ישירה לדיסלדורף (יש לסאן דור שהיא סאגה בפני עצמה וגם עדיין לא פרסמה טיסות לאוגוסט) אבל טיסה דומה למינכן או ברלין עולה בערך 650$.
למשפחה (ואפילו בודד) מדובר בהרבה מאוד "עוד כמה דולרים" שלא מבטיחים שירות טוב יותר. אם לשירלי יש משפחה של ארבעה בהפרש של 1100-1200$ היא תוכל להאריך את הטיול בהרבה יותר מיום/יומיים. -
הי אורנה יקרה
המון תודה על ההצעות והתמיכה.
נו, מה, נראה לך שלא בדקתי? טיסות סדירות של ארקיע, אלעל, או לופטנזה, יעלו בדיוק כפול! מאיר ברלין.
כך, שגם אם נאלץ להוסיף עוד שני לילות, עדיין משתלם יותר להישאר עם אייר ברלין.
אם הכל יסתיים רק בשינוי הזה, והכל יהיה בסדר, אז יופי!
ואם לא, אז אכלנו אותה.
אבל נקווה לטוב.
-
זה באמת לא עוד כמה דולרים.
מדובר בעוד 4000 ש"ח ויותר!!!!!!!!!
-
חברה רצינית כמו AB מחזירה את מלוא הכסף
תמיר,
תודה על המידע והידע הרב.
הכרטיסים שלנו למינכן עלו, כולל שערי המרה וכו' 316 $ לאדם.
במשפחה של 4 אנשים זה מאוד משמעותי.
כל טיסות אחרות שבדקתי, עם כל חברה, יצאו בדיוק כפול במחיר!
-
אלונהבתור אחת שכל נסיעה אצלי לא מובנת מאליה ומצריכה הרבה התארגנות,
המון תודה, ממש הוצאת לי את המילים מהפה מילה במילה.
אני מהאופטימים ומקווה שאלה אכן חבלי המיזוג בין שתי חברות התעופה
טל