דחוף! אייר ברלין נעלמו???
-
דחוף! אייר ברלין נעלמו???שירלי ועפרה,
אין לי הרבה מה להוסיף על כל ההמלצות וההצעות שכבר קבלתם כאן.
בכ"ז מקווה איתכן שהעובדה שמציעים טיסות בתאריכים סמוכים לפחות מראה על כך שלוח הטיסות מתגבש ולא יהיו עוד שינויים בעתיד.
זה ממש מבאס שכמה שמשתדלים להתארגן מוקדם כדי שהכול יהיה מושלם, יש נסיבות שלא תלויות בכן שגורמות מתח מיותר.
מקווה שלמרות העצבים והלחץ, בסופו של דבר, תוספת של יום-יומיים לטיול יהוו פיצוי הולם, וכמובן לדעתי, למרות כל מה שכתוב בתקנות התעופה, לא לוותר מראש ! ולנסות להוציא מהם פיצוי הולם כמו שעפרה מנסה.
עדי. -
דחוף! אייר ברלין נעלמו???היי שירלי,
מה פתאום "אכלתם אותה"!!!! אתם בכל מקרה הרי נוסעים! העניין הוא רק המחיר ומספר הלילות, אז הנה, סיבה מצויינת להיות אופטימיים!
כמו שאומרים: "בקטנה"... ממש "בקטנה"...
מאוד מאוד מקווה שלאחר תקופה של חבלי קליטה באיחוד העניינים יחזרו למסלולם, ו AB תמשיך להיות אטרקטיבית כפי שהיתה Tui. אני כבר בונה על היעד הבא...
ביי,
אורנה
-
דחוף! אייר ברלין נעלמו???היי אלונה,
תודה רבה שהיטבת לנסח את מה שאני חושבת
ENGLEND - ההבדל הוא מעל 1,500 $ ותאמין לי שזהו סכום, שלפחות לגבינו, עושה הבדל רציני. כמו שאלונה איחלה לך הלוואי שתמיד תוכל להמשיך לנסוע בסטנדרטים שהתרגלת.
תמיר ש. - תודה רבה על כל המידע המקיף.
עדי, אורנה ונעמי - תודה על מילות העידוד והתמיכה.
עפרה -
חברה רצינית כמו AB מחזירה את מלוא הכסף"יש כרגע תקופת מעבר בה TUI ן AB מאחדות פעילות ולכן יש כל מיני שינויים, אני מקווה שהיא תחלוף במהרה בימנו אמן"
שלום לך תמיר, אני די מצטער להודיע לך, אך איר-ברלין רכשו את פעילות TUI באירופה לפני כמה חודשים.
את הטיסות לישראל באם אתם רוכשים את הכרטיס ישירות באיר-ברלין, או בטוי, מוציאה איר-ברלין. חלק מהמטוסים של טוי עברו אף הם לאיר-ברלין!
לאחרונה טסתי עם איר-ברלין מברלין לוינה עם מטוס של טוי -
דחוף! אייר ברלין נעלמו???לא מבינה דבר וחצי דבר בעסק הזה,
אבל אני כאן כדי להחזיק אצבעות ולקוות שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר.
מעודדת אתכן
ענת -
ענת - תודה! -
דחוף! אייר ברלין נעלמו???
ענת, אורנה, עדי, אלונה
ולכל מי שעוזר
המון, המון תודה.
-
אל תצטער, אין לי מניות לא ב AB ולא ב TUIלכן מבנה הבעלות לא ממש משנה לי, אלא אם משפיע עלי כנוסע.
הרושם שלי ולא רק שלי הוא שאיחוד הפעילות (לא משנה באיזה מודל עיסקי) גורם לעיתים לשינויים במועדי הטיסות.
אני מקווה שהפאזה הזו תסתיים ולוח הטיסות יתייצב. -
לשירלי היקרהשירלי יקרה,
מחזיק לכם אצבעות ובהחלט מאמין שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר.
כי מגיע לכם(לכולנו)הטוב ביותר!
סופ"ש שקט-בשורות טובות
רונן -
לשירלי היקרהשירלי,
גם אני מאחלת לכם שהכל יסתדר על הצד הכי טוב, ושמקסימום תרוויחו יום טיול נוסף. מחכה רק לעדכונים חיוביים.
ושיהיה לכם סוף שבוע טוב! -
לשירלי היקרהנירית, ורונן
תודה רבה.
ולכולם,
כמה טוב שיש פורום מדהים כזה, שבכל בעיה והתלבטות, מיד מקבלים כאן תמיכה ועזרה ועידוד שאין בשום מקום!
אין כמוכם!
-
שירלי,מה החלטת בסופו של דבר?
אני כתבתי להם מייל עם דרישה שיממנו לנו מלון במינכן ללילה הראשון והחזר של התשלום על הלילה הראשון לצימר באוסטריה.
עדיין לא ענו לי...
מקווה שהם אכן יסכימו.
עפרה
-
שירלי,הי עפרה
בינתיים כתבתי להם מייל שאני לא מוצאית את הטיסה בלוח הטיסות.
קיבלתי מהם מייל חזרה שהם בודקים ויחזרו אלי.
מה קיבלתי מהם היום?
את החשבונית ששילמנו עם התאריכים המקוריים.
את השעה בחזור הם שינו למעודכנת מ- 22:20 ל- 23:15
בדקתי שובבאתר ולא מופיע התאריך 4/7
אשלח להם שוב מייל.
קודם שישלחו לי לגבי השינוי, ואח"כ אמשיך.
כשתקבלי מהם תשובה, תכתבי לי, טוב?
-
פעם הבאה תקשיבו לתחושות של יוניתרק לפני מס' ימים יונית כתבה על תחושותיה הלא טובות לגבי איר ברלין. ונראה לי שהיא צדקה.
דרך אגב לפי האתר שלהם הטיסות למינכן של איר ברלין בסוף יולי ובאוגוסט יקרות מלופטנזה ואל על.
מציע שכל מי שמתכנן לטוס באוגוסט יעשה לעצמו טובה ויזמין טיסות סדירות של אל על, לופטנזה, ארקיע, ישראייר.
אנחנו הזמנו טיסה לכל המשפחה בסוף יולי לפרנקפורט וחזרה ממינכן בעלות ממוצעת של פחות מ 500 דולר לאדם.
בהצלחה -
אייר ברליןשלום,
לפני כמה דקות העליתי את התגובה באשכול של ג'מוס על דיסלדורף ואייר ברלין, אבל מאחר ויש לי שאלה שקשורה לדברים ששירלי ועפרה כתבו על אייר ברלין, אני מעלה אותה גם כאן.
התחלנו לחשוב על טיול בקיץ בגרמניה או אוסטריה אחרי שאנגליה ירדה מהפרק. אני בודקת כרגע מחירי טיסות שונות באזור שם להערכת עלויות ואפשרויות שלנו. ראיתי את ההמלצות הנלהבות של ג'מוס על אייר ברלין והתחלתי לבדוק את הטיסות והמחירים שלהם אבל ראיתי גם את האשכולות הלא סימפטיים על אייר ברלין, זה והאשכול של קרןנגו ואני קצת חוששת ובדילמה בגלל כל אי הוודאות הזו שקראתי. לא רוצה להיות לחוצה עד הקיץ.
אני מבקשת לדעת האם ניתן לקבל המלצה או חוות דעת ממי שכבר טס או טסה בפועל עם אייר ברלין? האם מישהו כאן טס איתם (לא עם טואי, אלא עם אייר ברלין), כי חשוב לי לדעת איך הם מבחינת איחורים, השירות שלהם, נוחות בטיסה וכאלה דברים. בטיסה עם ילדים זה חשוב לי ואני אחפש באתרם אם יש להם שעות טיסה נוחות כי אני לא אוהבת לנחות מאוחר בלילה עם הילדים.
יש לי בבקשה עוד שאלה קטנה: האם מישהו או מישהי מהפורום מכירים את השדה בדיסלדורף? איך הוא? שדה נוח, גדול, קטן? האם השכרת רכב קרובה לטרמינל? האם יש הרבה הליכה בין הטרמינלים והאם יש בדיקות מציקות וכדומה. אשמח לשמוע חוות דעת ממי שיצא להם לבקר שם.
שירלי ועפרה, אני מאחלת לכן ולכולם שכל העניינים עם אייר ברלין יסתדרו על הצד הטוב ביותר ואשמח אם תוכלו לעדכן כאן מדי פעם בהתפתחויות עם החברה כדי שנקבל יותר בטחון להזמין איתם.
שבת שלום ותודה,
אביבה
-
אייר ברליןלאביבה,
גם אני חששתי לפני שסגרתי באייר ברלין.
התייעצתי כאן בפורום. יש הרבה שטסו איתם.
אלון, המחירים הזולים של אייר ברלין הם למי שהזמין לפחות חצי שנה מראש. למרות, שמבדיקה שערכתי, אייר ברלין עדיין זולים למשפחה.
בנוסף, מישהומבטיח לך 100 אחוז ביטחון בכל טיסה אחרת?
מה קרה עכשיו ללופטנזה? ביטלו טיסות.
-
אייר ברליןשלום שירלי,
תודה על התשובה המהירה ואני מאחלת לך שהכל יסתדר. אשמח כמובן לשמוע עוד חוות דעת מאנשים שטסו. אני גם אראה מה המחירים ושעות הטיסה של אייר ברלין כי אם ההבדל הוא כמה עשרות יורו לכל כרטיס, בהשוואה ללופטהנזה למשל, אני אעדיף כנראה את לופטהנזה למען השקט הנפשי. טסתי איתם בעבר מספר פעמים והייתי מאוד מרוצה. כמובן שכאשר ההבדל הכספי הוא גדול יותר, זה משמעותי כשמדובר במשפחה אבל ממה שבדקתי עד כה, לא ראיתי הבדלים כספיים משמעותיים, אבל אעשה בדיקה יסודית יותר. אולי, כמו שכתבת, אם מזמינים לפחות חצי שנה מראש אז זה משתלם.
לגבי מה שכתבת לאלון, זה בגגל שהיתה שביתת טייסים בלופטהנזה וזה אמור להיות גם באייר ברלין בימים הקרובים או שכבר היה, זה כל מיני מאבקים שלהם. הבוקר, כשחיפשתי קצת באינטרנט על אייר ברין, הגעתי לזה, לגבי שביתת אזהרה גם באייר ברלין: http://uk.reuters.com/article/idUKLDE6211QL20100302
זה קשור למאבקי כוח בין איגוד הטייסים הגרמני לחברות התעופה.
תודה לך,
אביבה
-
שירלי ואביבה,בוודאי שאעדכן אתכם כשתגיע תשובה.
שבת שלום,
עפרה -
קיבלתי מהם תשובה הערב שהנושא בבדיקה ויחזרו אליי.
-
קיבלתי מהם תשובה הערב שהנושא בבדיקה ויחזרו אליי.למרות שהעדפתי לטוס לגרמניה באל על,מודעת היטב לעלויות של הטיול.ואם ניתן לחסוך,למה לשלם יותר?מקווה שהכל יסתדר אם אייר ברלין.מכיון שלא יכולה להזמין מראש,רק בודקת מידי פעם עלויות.
תגידו באל על לא היו שביתות? והאם בכלל פיצו מישהו על אובדן לינה,ימי טיול?מתי רוצים שהם ישבתו_(בכלל לא רוצה)תמיד בקייץ אם מאות הנוסעים....
מקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר,
אמה