ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שבועיים במקסיקו סיטי

פורום מרכז אמריקה
    3
    6
    1909
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • oranit_
      oranit_ נערך לאחרונה על ידי

שלום,
      חברתי ואני נוסעות בסוף החודש למקסיקו סיטי לשבועיים,כולל פסח
      אנחנו מתארחים שם אצל משפחה יהודית.
      כיוון שאנחנו דתיות (והשנה יוצא שבת-חג-שבת-חג),לא יוצא לנו הרבה ימים צמודים בהם נוכל לנסוע רחוק ממקסיקו סיטי ולכן רצינו לדעת אם יש עיירה או עיר מעניינות שקרובות יחסית למקסיקו סיטי,בנסיעה של כמה שעות באוטובוס, כך שיהיה מספיק לישון לילה אחד ולחזור למחרת.

תודה מראש על העזרה
      אורנית
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

שבועיים במקסיקו סיטי
        היי אורנית
        הייתי אומר לכן לנסוע לוואחאקה אבל מדובר ב-6 שעות נסיעה ואני לא בטוח שזה ישרת את המטרה שלכן.
        בכל מקרה לא ציינתן מה יותר מעניין אתכן לראות.
        אני מצרף לכם לינק איך להגיע לעיירה Tepoztlan יש בה שוק אינדיאני ססגוני בימי ראשון ( ולפי מידע שבידי גם בימי רביעי- כנראה בהיקף יותר קטן). מדובר רק בשעה נסיעה ממכסיקו סיטי. הפסח יוצא בעיקר על יום ראשון- אבל אולי תצליחו ב-28 לנסוע ולחזור לליל הסדר או אם יתאפשר לכם כן להיות ביום ראשון שם אפילו כטיול יום.
        בעיר עצמה יש גם את פירמידת El tepozleco שאפשר לבקר בה, והיא מרכז "רוחני" או כמו שמישהו אחר הגדירה מרכז לעב"מים ותמהונים למיניהם.

אולי ביקור כזה אם יסתדר לכם ישבור את שיגרת מקסיקו סיטי ולא במרחק של המון שעות נסיעה
        אם זה לא נראה לכן
        אפשר להתחיל לחפש מקומות אחרים בטווח נסיעה סביר..
        נסיעה טובה וחג שמח!
        • מידע על טפוזלן
        • oranit_

שבועיים במקסיקו סיטי
          נשמע מעולה
          תודה רבה!!
          אם יש מקומות שהם במרחק של 5-6 שעות נסיעה, שנוכל לנסוע בבוקר,ולישון שם, ולחזר למחרת בערב זה גם יתאים לנו.

• גדליהו מהגרעין
            גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

שבועיים במקסיקו סיטי
            צירפתי לך את הלינק של 1001 טיפים על אואחאקה- מרחק כ-6 שעות נסיעה ממכסיקו סיי ומוקד תיירותי די מרכזי.
            תקראו, תראו אם מתאים ואם כן- תסמנו בתור אפשרות. נשמע לי שאתם יכולות לקבל החלטות די ספונטניות בשהות שלכן- כך שתוכלו בעודכם שם להחליט אם מתאימה לכם הנסיעה.
            נסיעה טובה!
            • אואחאקה- 1001 טיפים
            • s amir
              s amir נערך לאחרונה על ידי

שבועיים במקסיקו סיטי
              שלום,
              אין ספק שוואחאקה מקסימה, אבל אינני בטוח שהייתי בוחר באופציה זו, משום שהתנאי שלכן שלא לשהות מחוץ למכסיקו סיטי יותר מלילה אחד גורם לכך שכמעט לא תצליחו להנות מוואחאקה, אבל מה שיותר חשוב הוא שיש אלטרנטיבות מעולות הרבה יותר קרוב למכסיקו סיטי.
              קודם כל מרבית האנשים אינם משקיעים זמן בעיר עצמה. אנו היינו במכסיקו סיטי שבוע תמים ולא השתעממנו לרגע.
              שנית, נסיעה לטיאוטיוואקאן וסביבתה תיקח לכם יום. נסיעה לפואבלה וסביבתה (מרחק שעה וחצי ממכסיקו סיטי) - יומיים. נסיעה לטסקו (מרחק שעתיים ממכסיקו סיטי) - יומיים. נסיעה לטולה (בירת הטולטקים) - יום. אם אתם רוצות תוכנית ליותר משישה ימים, יש אופציות נוספות. בהצלחה.
              • oranit_

שבועיים במקסיקו סיטי
                תודה רבה על העזרה
                אנחנו נשב על מסלול ונראה מה מסתדר לנו.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון