מוסקבה וסנט פטרסבורג - טיול מאורגן - המשך דיון
-
טיול עצמאי לסנט פטרסבורגהיי אלונה !
מודה לך מאוד על התשובה המקיפה והמפורטת !
שבת שלום !
יהודה
-
טיול עצמאי לסנט פטרסבורגהי, יהודה,
אני יודעת שדי קשה למצוא אינפורמציה מדויקת באנגלית על כל מיני פרטים טכניים, ככה שאם תזדקק למידע נוסף - בכיף. האתרים ברוסית דווקא מקיפים ויעילים למדי.
אלונה -
טיול עצמאי לסנט פטרסבורגאלונה,
מודה לך מאוד על העזרה ועל הרצון להמשיך לעזור !
המשימה כרגע למצוא מלון טוב במחיר סביר בסנט. פטרסבורג.
עברתי על מספר אתרים של מלונות, מחירי המלונות מרקיעי שחקים.
לילה טוב !
יהודה
-
טיול עצמאי לסנט פטרסבורגבוקר טוב ושבת שלום.
1.האם קיבלת הצעה מהחברה שהציעה לך את הטיול המאורגן, עבור טיול חצי עצמאי?(סידורי קרקע)
2.איזה לינות אתה מחפש?
האם אתה מוכן לגור גם לא במלונות 5 כוכבים?
-
מי שהיה בטיול מאורגן ברוסיהרצוי גם לקבל חוות דעת מאלו שהיו בטיול מאורגן ברוסיה
ואם אפשרי שם החברה ואפילו חוות דעת על מדריך. -
טיול עצמאי לסנט פטרסבורגבהמשך למה שכתבתי קודם ולמחירים ה"מרקיעי שחקים" במלונות היקרים.
ביצעתי בדיקה מהירה בבוקינג קום לעניני מלונות היוקרה.
אפילו בתחום הזה ניתן למצוא מחירים סבירים.בלינק שאני מצרף יש גם מלונות בפושקין וגם אחד 5 ק'מ משדה ההתעופה במחיר סביר מאוד הכולל שאטל חופשי חינם העירה.קומבינה של מגורים שם או בפושקין בימים האחרונים של הטיול אחרי עזיבת הטיול המאורגן מאפשרת לא רק הוזלה אלא התקרבות לשדה התעופה, לפטרגוף ולשאר האטרקציות שמחוץ לעיר בימים האחרונים.
גישה שונה לגמרי היא כמובן מגורים בדירות צימרים וכד'ו למיטב זכרוני, לינקים טובים לעניין, תוכל למצוא אפילו כאן באתר. -
מי שהיה בטיול מאורגן ברוסיהבוקר טוב, יהודה.
המחירים באמת לא שפויים לגמרי. אבל זה המצב. הנה בשלופ מתוך דפדוף באתרים רוסיים במחירים של עד 100 יורו:
http://www.comfort33.ru/Vosst_Cena_en.php
http://hotel-booking-russia.com/catalog-hotel.shtml?id=53
שניהם מרכזיים. תתרשם, אם זה הכיוון והמחיר, אחפש לך עוד.
אלונה -
מי שהיה בטיול מאורגן ברוסיה
היי, אלונה ואורי
תודה רבה !
יהודה
-
ביטחון אישי בטיול עצמאי במוסקבה וסנט פטרסבורגשלום !
התייעצתי עם מספר עולים מרוסיה באשר לנסיעה באופן עצמאי לשתי הערים
מוסקבה וסנט פטרסבורג.
הם התריעו מפני הפשע השורר בשתי הערים והמליצו לא לנסוע עצמאית.
האם כצעקתה גם בתקופה זו?
תודה
יהודה
-
ביטחון אישי בטיול עצמאי במוסקבה וסנט פטרסבורגשלום,
כפי שכבר כתבתי לך, אנו נסענו למוסקבה ולסנט פטרסבורג בטיול
מאורגן של אופיר טורס (מקווה שאפשר לכתוב את השם)
הטיול היה מוצלח.
נורית -
מי שהיה בטיול מאורגן ברוסיהמה שחשוב לבדוק בטיול מאורגן זה לא רק אם אין ימים חופשיים אלא גם מה נותנים ומה מציעים באופציות. אני עשיתי "סקר" לפי שיצאתי ביולי 2009 ופיספסתי. היתה חברה אחת שלא נתניה "אופציות" והתחייבה ל-10 שעות אוטובוס. היום אני מבינה כמה זה חשוב.
אני יצאתי עם נתור. יצאתי בסביבות 9 וחזרתי בסביבות 4:30-5:00 וזה בתקופת הלילות הלבנים... כנראה כדי שנצא לאופציות. והכי גרוע היה המדריך - נפילה שלא תאמן. ותגובת החברה לתלונות שהגיעו (מסתבר שכל הקבוצה התלוננה אבל כל אחד פנה לחוד) זלזול. למזלנו המדריכות המקומיות היו מעולות ולקחו "פיקוד". היו איתנו בבתי המלון בסנט פטרסבורג וגם במוסקבה קבוצות מעוד שתי חברות מישראל, שהיו מרוצות, אחת מהן של החברה שהתחייבה ומסתבר עמדה בהתחייבות של 10 שעות אוטובוס.
לבדוק טוב טוב - לפני שמזמינים. טיול נעים
-
מופנה אליך sarah_dt וגם לאחריםשלום
לדעתי כדאי ורצוי לפרסם בפורום לפחות את חברת הטיולים שבו נסעת לרוסיה, אם את לא רוצה לפגוע במדריך, ברובנו מחפשים ורוצים לקבל חוות דעת על חברת טיולים לפני שבוחרים, אז אנא
ותודה