הזמנת מלון דרך אתר BOOKING
-
הזמנתי שני בתי מלון דרך האתר bookin.com.
לא ביקשו ממני תשלום אלא ברגע שאני מגיעה לכל מלון.
האם זה נורמלי?? האם באמת הבית מלון מתחייב לשמור לי את החדרים שהזמנתי גם מבלי ששילמתי?
נראה לי קצת הזמנה באוויר... -
הזמנת מלון דרך אתר BOOKINGזאת השיטה באתר בוקינג.
האם לא ביקשו גם את פרטי כרטיס האשראי?
בדרך כלל מבקשים פרטי כרטיס אבל ההודעה המגיעה עם זה אומרת שהכרטיס לא יחוייב, ושמשלמים במלון. במקרה שלא תגיעו ולא תודיעו מראש, הכרטיס יחוייב בתשלום לילה אחד.
נעה
-
הזמנת מלון דרך אתר BOOKINGביקשו כרטיס אשראי ונתתי את הפרטים.
פשוט נראה לי מוזר שהמלון מוכן לביטול של 5 חדרים גם שבוע לפני ללא חיוב...ושהוא אכן מתחייב לשמור לנו אותם למרות שעדיין לא שילמנו.. -
הזמנת מלון דרך אתר BOOKINGזה לא מוזר ככה זה ולא רק דרך booking. גם בהולידיי אין במינכן הזמנו ככה דרך האתר הרשמי שלהם. -
הזמנת מלון דרך אתר BOOKINGזה מקובל. במקומות מסויימים (רשתות של מלונות למשל) ניתן לבטל גם באותו היום, עד שעה 16:00 ללא דמי ביטול.
מבחינת המלון זה לא משנה שהזמנת מספר חדרים בו זמנית, דין 5 חדרים כדין חדר אחד.
אין לך מה לדאוג, גם ללא תשלום מראש ההזמנה שלך קיימת.
נעה -
הזמנת מלון דרך אתר BOOKINGסתם בשביל שתהיי יותר שקטה-לא מזמן היה דיון על תכונות פולניות ואתר BOOKING
תקראי,תהני ואז גם תרגעי..
נסיעה טובה!
איילת
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-3108645/srch-boo king#msg_3108645 -
הזמנת מלון דרך אתר BOOKINGאגב ,זה לא היה ככה בעבר-
בעבר התשלום התבצע בזמן הזמנת החדר באתר וכבר יום למחרת ניתן היה לראות את החיוב בויזה.אבל אין מה לדאוג,האתר הזה אמין. -
הזמנת מלון דרך אתר BOOKING בעברית?פעם האתר הזה היה באנגלית בלבד. הזמנתי מלון, ולהפתעתי חלק גדול ממה שכתוב הוא בעברית. איך המלון אמור להבין מהקבלה שקיבלתי בדואר מה הזמנתי?
-
הזמנת מלון דרך אתר BOOKINGהזמנתי יותר מפעם אחת מאתר זה, כך הם עובדים.
לא לדאוג.
מגיעים עם אישור ההזמנה ומשלמים בקבלה על פי המחיר שנקבע מראש.
היתרון של אתר זה על אחרים זה שהתשלום הוא במלון ולא מיד עם ההזמנה בכרטיס האשראי. -
הזמנת מלון דרך אתר BOOKINGאני הזמנתי באתר שלושה מלונות במקומות שונים. בשני מלונות לא חייבו ובאחד מהם דווקא לחודש יולי כן חייבו כך שזה לא תמיד תשלום מאוחר במלון. אני כבר לא יודעת מתי מחייבים מראש ומתי לא. -
הזמנת מלון דרך אתר BOOKINGהכל רשום באתר,צריך רק לקרוא.
לכל מלון יש מדיניות קצת שונה.
אני הזמנתי לקיץ לניו יורק ולא חויבתי.
חשוב ביותר לקרוא לפני הזמנה.
ישנם חדרים שהתשלום מידי ללא החזר כספי ואחרים ללא דמי ביטול עד יום לפני וללא תשלום מראש.
שום דבר לא מוסתר והכל מפורט.
-
תכנס שוב לאתרכנס לפרטי ההזמנה שלך לפי מספר הזמנה.
יש שם איפשהו אופציה "הדפס אישור הזמנה באנגלית". לא זוכרת בדיוק איפה זה אבל גם אני תהיתי באותו נושא שאתה מעלה ומצאתי את זה. -
הזמנת מלון דרך אתר BOOKINGבכל ההזמנות כתוב שהמלון שומר לעצמו את הזכות לבדוק את כרטיס האשראי אבל מזה לא ניתן להבין מתי התשלום מתבצע מיידית ומתי במלון עצמו. במקרה שלי כפי שציינתי משלוש הזמנות באחת מהן הורידו את התשלום מיידית. -
הזמנת מלון דרך אתר BOOKINGאתר מעולה וידידותי
השארת כרטיס האשראי נועדה רק להוכחת רצינות הלקוח
הזמנתי 2 מלונות בקיץ האחרון - האחד ביטלתי במועד ללא כל בעיה ואכן לא חוייבתי, והשני הייתי ושילמתי במזומן במלון עצמו ביום שעזבתי.
כתוב בדיוק עד מתי ניתן לבטל ללא חיוב ומה קורה אם מבטלים לאחר מכן
מומלץ !! -
הזמנת מלון דרך אתר BOOKINGהייתי מאוד שמח אם משהו שקשור לאתר בארץ היה מסביר את העובדה שלמרות הכל התשלום התבצע מיידית בעת ההזמנה למרות שכתוב אחרת. -
הזמנת מלון דרך אתר BOOKINGישנם מקרים מסויימים ומעטים בהם מצויין בפירוש שהתשלום מבוצע בזמן הרישום ואין דמי ביטול
אבל - בד"כ - לא לוקחים כלום בזמן הרישום, אלא עם עזיבת המלון -
הזמנת מלון דרך אתר BOOKINGשלח מייל לשרות הלקוחות ותקבל מהם תשובה. כך עשיתי כשהייתי צריכה משהו ולאחר מס' ימים קיבלתי תשובה.