רומניה טרנסילבניה
-
אשמח לקבל כל מידע על אזור רטזט שבטרנסילבניה ועל שמורת הטבע.
יוליה
-
רומניה טרנסילבניהאנחנו התכוונו בטיול האחרון באוקטובר להגיע לשמורת רטאזאט ונסענו לכיוון PETROSANI. לפני שמגיעים אליה כמה ק"מפנינו מערבה דרך העיר וולקן שנראית זוועה והרבה מפעלים בדרך לשמורה, אך כיון שהשעה היתה מאוחרת והחשיך, לא היה שום שילוט לכיוון המשורה. שאלנו מקומי שאמר שיש לנסוע עוד כ-20 ק"מ מהמקום שהיינו בו אבל גם לא היה שום מלון ללון בו וכאמור התחיל להחשיך אז עשינו אחורה פנה ולנו בבית המלון של הפועלים ממש בצומת הפונה לכביש הנ"ל.
ראי כתבה באינטרנט אם יכולה לעזור לך. -
רומניה טרנסילבניהבבקשה ! -
רומניה טרנסילבניהשלום רב
אשמח להפנות אותך גם, לכתבה שכתבתי על ביקור בפעם השלישית ברומניה שכלל את פארק רטזאט הכתבה במטייל בקוראים כותבים.
מקום מומלץ.
מקווה שמרכז המבקרים פתוח כפי שהיה אמור להיות, דבר שיקל עליך מאד.
-
רומניה טרנסילבניהממליץ על מה שלאה כתבה, מומלץ להתארגן עם מקום לינה לפני הכניסה לפארק -
רומניה טרנסילבניהאני מודה לכל אלו ששלחו לי מידע על אזור רטזט שבטרנסילבניה ,אבדוק את כל החומרים.אם יהיה לכם מידע נוסף אודה לכם אם תעדכנו אותי. -
רומניה טרנסילבניהללאה שלום.אני מנסה למצוא את הכתבה שלך במטיל ולא מוצאת.האם זה בטיפים? -
רומניה טרנסילבניהבדף הראשי הכנסי לדיווחים וכתבות. וחפשי באירופה, רומניה "טיול שורשים חוזר"
בהצלחה -
רומניה טרנסילבניהללאה תודה.קראתי את הכתבה והיא מאד תעזור בתכנון הטיול.לדעתך אפשרי לטיל עם ילדים בשמורת רטזט.יש שבילים מסומנים? -
רומניה טרנסילבניהשלום רב
אנחנו נסענו עם רכב עד לנקודה בה התחילו מסלולי ההליכה. לא עשינו טרקים. טיילנו כ10 דקות, צפינו בנוף העוצר נשימה וכמובן צילמנו. בדרך למט, עצרנו ליד נחל (יש ספסלים) ועשינו פיקניק קטן.
-
רומניה טרנסילבניהלאה תודה.רציתי לשאול היכן ישנתם במקום קרוב לשמורה?אנחנו רוצים ללוןבמקום אחד 4 לילות ולטייל בסביבה. -
רומניה טרנסילבניה4 לילות להקדיש לאזור הפארק זה בזבוז זמן אלה אם יש לכם מחויבות לשהות באזור -
רומניה טרנסילבניהשלום רב
מכיוון שלא הצלחנו למצוא צימר בעזרת מרכז המבקרים לנו באחד הפנסיונים שבדרך. לא משהו ששוה לזוכרו.
כל הביקור בפארק ארך עד לשעות הצהריים. חוזרת על העצה שכתבתי לגבי מרכז המבקרים. חפשי אותם באתר הרשמי של הפארק. -
רומניה טרנסילבניההיי יהודה
אני לא ביקרתי בפארק הזה וספק אם אי פעם אבקר, אבל הסתקרנתי לקרוא ולגלות שזה אחד מהפרקים היפים בעולם ומפלאי הטבע העולמיים.ויש בו "רק" 80 אגמים.
אז איך הצלחת לקבוע שהמקום לא ממש ראוי לכל כך הרבה זמן,האם באמת עשית שם טרקים?
קבל את מסע אחר ותראה בעצמך איזה מקום מכובד יש לפארק הזה בעולם.
http://www.masa.co.il/article/1740/%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%A8% D7%95%D7%AA-%D7%98%D7%91%D7%A2-%D7%94%D7%9B%D7%99-%D7%94%D7% 9B%D7%99/ -
רומניה טרנסילבניה -
רומניה טרנסילבניהאורי אם חזרת לתקופת ההתפלספויות חבל"ז,לא קבעתי אלה המלצתי ,המטייל יעשה מה שנראה לו -
רומניה טרנסילבניהיהודה,אני שאלתי על סמך מה המלצת?
במקום תשובה לשאלה הזו שאיין לך כנראה, אתה מתעסק בחבל'ז ובהשמצות. מן התשובה הזו משתמע שההמלצה אינה על סמך ביצוע , אלא סתם כי נדמה לך וזה לא נראה משהו אמין או אחראי.אני לא חזרתי לשום מקום,אני לא מתחזה ולא מתיימר להיות מומחה למשהו שלא עשיתי. מן הראוי כשאנשים בודקים משהו רציני, לתת להם המלצה על סמך ידע אמיתי ולא לבדות ידע.
אתה כנראה אפילו לא טרחת לדעת שהפארק נחשב כמקום מופלא. -
רומניה טרנסילבניה
-
רומניה טרנסילבניהאשמח מאוד למידע על הפארק
הרצון לטרק של מספר ימים אבל לינה בבקתות / צימרים / או מלונות זולים
נסיעה בתחבורה ציבורית
-
רומניה טרנסילבניהשלום רב
אני שוב מצרפת את הקישור. כנס לאתר - יש בו תשובות רבות לשאלות ששאלת. בנוסף תוכל ליצור קשר כדי לשאול שאלות נוספות.