גדלי מיטות
-
שלום לכולם
ראשית (בעצם זה פעם שניה) - ה-מ-ו-ן תודה לכל המגיבים כאן. אם אני אגיד שם אחד, אז האחרים יעלבו, אז אני פשוט אומר תודה גורפת. ההיענות בפורום, ובטח שהמהירות ראויה לציון לשבח. תודה!
שנית (או שמא שלישית), ראיתי שבהמון מלונות/מוטלים ניתן לבחור בין מיטה בגודל QUEEN לבין שתי מיטות QUEEN
מה שמעלה אצלי תהייה, האם queen size הינו גודל שמספיק לזוג או ליחיד? כלומר, האם כזוג, לקחת queen יחיד או שני queen..
אגב, ברור שאם יש מיטת king size אז זה עדיך מכל הרשום לעיל..
תודה
-
-
גדלי מיטותכשיש שתי מיטות קווין הן לא צמודות. אולי לפעמים אפשר להזיז אותן ולהצמיד אותן אבל לא תמיד.
מיטת קווין היא כמו מיטה זוגית קטנה בארץ - נדמה לי שהרוחב שלה הוא מטר ארבעים. אפשר להסתדר שניים אבל פחות בנוחות, תלוי גם למה רגילים מהבית. בכל מקרה אם הבחירה היא בין קווין אחת לשתיים באותו מחיר תמיד עדיף לבחור שתיים, ולהשתמש בשמיכה ובכריות של המיטה שניה ולשים עליה את המזוודה אם נמצאים שם רק לילה אחד ולא רוצים לפרוק הכל לארון... -
יקירתי, 'תבלבלתמיטה בגודל קווין היא ברוחב 152 ס"מ (כמו שאפשר לראות גם בקישור שצירף כאן ראובן). 140 הוא הרוחב של מיטת DOUBLE. -
גדלי מיטותכל מיטת קווין שהייתי עם זוגתי החוקית הספיקה מאד לכל פעילות דרושה בכל כיוון.
קינג כמובן יותר גדולה ומתאימה לחובבי השינה באלכסון.
2 מיטות קווין מהווה יתרון למי שאוהב להשליך בגדים ותיקים על אחת מהמיטות מתוך כוונה לסדרם מחר ,עוד שבוע או אף פעם לא ,דהינו ,עם העזיבה את החדר. -
יווו איך נהייתי מפונקתמיטת קווין נראית לי קטנה עכשיו והמיטה הזוגית הראשונה שהיתה לנו היתה רק 140 ס"מ...
או שסתם גדלתי פיסית (ולא לגובה...)
כנראה ששניהם.... -
זה מה שהחיים באמעריקע עושים לך?(אומרת זו שיכולה להזדהות איתך הזדהות מלאה, ולחשוב שהיא עצמה כתבה את ההודעה הנ"ל
) -
לדתיים2 מיטות קווין הן הפיתרון לאנשים דתיים אשר שומרים נידה .
בדרך כלל אין הבדל במחיר של החדר .
לפעמים דוקא חדרים עם שתי מיטות זולים יותר מאשר חדר עם מיטה אחת. -
יווו איך נהייתי מפונקתואולי לא את אשמה אלא מיטות קינג סייז המפנקות.(שבאמת רק זוגות אמריקאים ענקיים ושמנים זקוקים להן ולאחרים ניתנת אשליה שהם מצומקים...).
בני הגבוה והרזה ובת זוגו מסתדרים מצוין במיטת קוין סייז שאין לה "מחסום" לרגליים. (כשישנים גב אל גב במיטת 140 ממש לא. הוא מתלונן שהוא מתעורר כי מאבד איזון ומרגיש נופל מהמיטה .)
נדמה לי שלא כל בתי המלון נוהגים לכנות המיטות לפי חוקי ויקיפדיה.
משוכנעת שבין מיטות הקוין סייז האחרונות שישנו היו גם רחבות מ 152
חג שמח -
אבל מבחינת שומרי הנידה יכולים להספיק גם חדרים עםשתי מיטות במידה DOUBLE/FULL, או אפילו במידה TWIN. שתי מיטות QUEEN נהדרות להורים עם שני ילדים צעירים, שרוצים לישון כולם בחדר אחד (לילד נוסף אפשר אפילו לבקש מיטה מתקפלת ברב המקרים). -
גדלי מיטותאני תמיד בוחר בשתי Queen. הפסדתי בקזינו, ישנים בשתי מיטות. הרווחתי, אני ובת הזוג ישנים במיטה אחת. -
יווו איך נהייתי מפונקתטוב ככה בדיוק נהייתי מפונקת
ועכשיו נזכרתי שמיטת ה 140 ס"מ הישנה שלנו עברה לאמא שלי, ועליה נישן כשנהיה בארץ... נאלץ להסתדר עם זה! -
LOLאם הרווחת אתה ממילא משדרג לסוויטה הנשיאותית לא?