להנאתכם- שבעת פלאי ישראל
-
מקווה שתמצאו כאן עניין. -
להנאתכם- שבעת פלאי ישראלסמדר, תודה.
הכי אהבתי את תל חברון (תל רומיידה). פעם אחרונה שביקרתי שם הייתה תחושה דווקא של חו"ל לגמרי.
אלונה -
להנאתכם- שבעת פלאי ישראלשם דוקא לא הייתי אבל לעומת זאת, בשבת הקרובה נהיה בצעדת הגלבוע, מוזמנים להצטרף. -
להנאתכם- שבעת פלאי ישראליש לי הרגשה שגם לא תהיה בזמן הקרוב שם...
צעדת גלבוע? כלומר כולם יהיו בצפון, מה שאומר שבדרום יהיה פנוי. טוב לדעת.
אלונה -
להנאתכם- שבעת פלאי ישראלוגם אין לי שום כוונה להיות בתל המדובר...
לא חסר איפה לטייל. -
להנאתכם- שבעת פלאי ישראלסמדר, אני מקווה שלא נוצר אצלך הרושם שהתכוונתי ברצינות להציע למישהו לבקר בתל הזה. זה אחד המקומות העצובים והנוראיים שיש לדעתי.
תספרי לנו אחר כך על צעדת גלבוע, טוב? ותמונות, תמונות גם.
אלונה -
להנאתכם- שבעת פלאי ישראלהיי סמדר,
תודה על הקישור. נהניתי "לטייל" בין האתרים.
מישהו מוכן להסביר מה עושה איצטדיון בלומפילד ברשימה?
תהנו בצעדת הגלבוע. מחכה לתמונות ... -
להנאתכם- שבעת פלאי ישראלממש לא לקחתי את העניין ברצינות ולגבי הגלבוע המצלמה תהיה איתי. -
להנאתכם- שבעת פלאי ישראלהעליתי את האתר שהגיע אלי בקישור במייל אבל אין כאן "אחריות יצרן" לא לגבי בלומפילד ואולי לכמה דברים נוספים. -
להנאתכם- שבעת פלאי ישראלהי סמדר,
טוב שהזכרת על צעדת גילבוע.בשבת לאחר ביקור בבסיס נהייה פנויים לטיול,אך לא שם.תשקלי שוב את הרעיון,ממליצה לבחור יום רגיל ללא הצעדה.או לחלופין להגיע ברכב קטן וצר שיוכל לתמרן טוב יותר.
עדיין נזכרת בסיוט של שנה שעברה.המקום יפה ומאוד כדאי לטייל באזור,לקחת סל לפיקניק(יש מקומות בכניסה לכתף שאול מסודרים)אבל לא ביום הצעדה.תשאלי בעצם את בעלי, הוא נהג.
מצטערת אם מקלקלת
אמה -
להנאתכם- שבעת פלאי ישראלעכשו הוא מספר לי שיש בעצם מאורגן מהעבודה
.האם נכון?וכך אתם מגיעים?אני אף פעם לא יודעת מראש על הפעילויות שלהם.כך היה גם בצעדת ירושלים.אם זה מאורגן ע' המפעל-זה סיפור אחר.
אמה -
להנאתכם- שבעת פלאי ישראלכן אמה, אנחנו נוסעים באופן מאורגן דרך המפעל, גם אני לא ידעתי עד לפני מספר ימים אבל לא מתכוונת לפספס.