הדרך מוינה לזלצבורג
-
כשחיפשתי דרך מענינת בין וינה לזלצבורג, סימנתי במישליין שאני מעוניין בדרך המעניינת ביותר, וקיבלתי את הדרך הזו.
http://www.viamichelin.co.uk/web/Itineraires?strStartLocid=3 1MzMwbjEwY05EZ3VNakE1TWpJPWNNVFl1TXpjeU56VT0=&strDestLoc id=31MzI3YzEwY05EY3VPREF3TlE9PWNNVE11TURRME5ERT0=&intIti neraryType=6&caravaneHidden=false&vh=CAR&strVehi cle=0&itineraryCarType=0&itineraryFuelType=0&isF avoriseAutoroute=false&isAvoidPeage=false&isAvoidVig nette=false&isAvoidLNR=false&isAvoidFrontiers=false& amp;dtmDeparture=18%2F3%2F2010&distance=km&devise=1. 0|EUR&indemnite=0&carbCost=1.3&autoConso=6.8& ;villeConso=6&routeConso=5.6
הדרך אורכת כ 6 וחצי שעות.
האם מישהו ניסה את הדרך הזו, ואילה נקודות עצירה מעניינות יש לאורכה?
תודה מראש
-
הדרך מוינה לזלצבורגהדרך המעניינת זה שש וחצי שעות. לא ברור כמה זמן וכוח יהיה לך לאטרקציות שלאורכה. אני אעז להציע לך אלטרנטיבה. הדרך המומלצת על ידי מישלן היא שלוש שעות בלבד:
http://www.viamichelin.co.uk/web/Itineraires?strStartLocid=3 1MzMwbjEwY05EZ3VNakE1TWpJPWNNVFl1TXpjeU56VT0=&strDestLoc id=31MzI3YzEwY05EY3VPREF3TlE9PWNNVE11TURRME5ERT0=&intIti neraryType=6&caravaneHidden=false&vh=CAR&strVehi cle=0&itineraryCarType=0&itineraryFuelType=0&isF avoriseAutoroute=false&isAvoidPeage=false&isAvoidVig nette=false&isAvoidLNR=false&isAvoidFrontiers=false& amp;dtmDeparture=18%2F3%2F2010&distance=km&devise=1. 0|EUR&indemnite=0&carbCost=1.3&autoConso=6.8& ;villeConso=6&routeConso=5.6
אם תיסע בה תעבור באחד האזורים היפים ביותר לטעמי שנקרא עמק וואכאו לאורך דנובה. הדרך יפייפיה, עיירות קטנות, כרמים, הרים, ודנובה אחת ויחידה. יש שתי ערים לפחות ששווה לעצור בהן - מלק עם המנזר שלה ודירנשטיין המקסימה.
אלונה -
הדרך מוינה לזלצבורגעל הדרך הזו חשבתי בכוון חזרה, כי אני חוזר מאינסברוק לוינה ולאחר מכן אני מטייל כ 3 ימים בוינה שזו מנוחה יחסית לטיול עם רכב.
-
הדרך מוינה לזלצבורגנסעתי בחלקיה, בוודאי לא ברצף שלם. זוהי(חלקיה) דרך הררית ואיטית למדי.
לא ממליצה על הדרך הזו בתור "דרך מעבר" בוודאי לא אחרי טיסה.
לאורכה יש כמה אתרים שמעניין לראות(אזור מריהצל למשל) ,מגלשות הרים וכפרים מקומיים.
היות ומדובר בדרך הררית שמשמשת גם לסקי-יש משמעות באיזה עיתוי של השנה אתה מתכנן לנסוע בה.
אפשרות אחרת כדי לא לנסוע פעמיים דרך עמק ווכאו-להדרים עד לובן משם לנסוע על האוטוסרטדה מערבה וגם שם יש כמה אתרים לאורך המסלול(אבל מחייב כמו קודם לרדת אל דרכים צדדיות אחרות)
בקיצור-פעם אחרת,טיול בפני עצמו לא יום מעבר,לדעתי -
הדרך מוינה לזלצבורגתודה רבה לתגובות.
לפי מה שנראה לי אוותר על הדרך הזו, כנראה שאסע דרך אייזנשטאט, וגיחה לאזור היין במורביש, ולאחר מכן דרך לובן לכוון זלצבורג.
כדאי לי לעשות סיבוב דרך לובן כי לזלצבורג זה רק עוד חצי שעה נסיעה, ואם אני מחפש צימר באזור האגמים, או בכביש המוביל בין זלצבורג לגרוסגלונקר, ההבדל קטן יותר.
עשיתי חישוב שלא תהיה לי בעית נהיגה בכלל, כי אני נוחת בוינה ערב קודם, ואנסה לקחת את הרכב בסוכנות שהכי קרובה למלון, ואסמוך על ה GPS שיוציא אותי מוינה ביעילות.
-
הדרך מוינה לזלצבורגאפשרות נוספת שבאה בחשבון.
לוותר על טיול בדרך ולנסוע במהירות האפשריל לזלצבורג.
במקרה כזה אנסה באותו יום לטייל בקן הנשרים ובאגם המלכים, לפי ההספק.
כאשר בטיול המקורי תכננתי להיות בקן הנשרים בלבד.
כך יוותר לי זמן להוסיף עוד מפל או קניון שהם מהפחות מתויירים, ואנסה לברר פרטים באחת מלשכות התיירות.
מה אתם אומרים?
-
הדרך מוינה לזלצבורגאני אומרת תתחיל לעשות כושר כבר מעכשיו
אתה קם בבוקר ומקבל רכב, יוצא מוינה - לפחות שעה כל הסיפור. נוסע שלוש וחצי שעות לפי ויאה-מישלן בדרך הקצרה ובפועל קח בחשון ארבע וחצי(הפסקות קפה, עבודות בכביש) לקן הנשרים. עולה בריצה למעלה (טוב, במעלית) מתרשם מהנוף. יורד מהר למטה ונוסע לאגם המלכים. בדרך אוכל משהו כי לא אכלת מהבוקר. אגב, באגם המלכים יש מסעדות מצוינות.
מסיים לקראת ערב את היום העמוס הזה. עמוס? נורא. אפשרי? טכנית כן. תבדוק רק מתי יוצא השייט האחרון באגם המלכים.
אלונה -
הדרך מוינה לזלצבורגבשביל זה יש לי סדר עדיפויות.
לא הספקתי, לא נורא. חלק מהמקומות אני גם לא רואה בגלל טעויות בדרך.
אם אני רואה 70 אחוז מהתכנון המקורי של כל המקומות שאני מסמן ששווה לראות, אני מרוצה. -
הדרך מוינה לזלצבורגאנחנו נעשה את הדרך ברכבת המהירה
איך הנופים הצפויים בדרך?
תודה למשיבים