דרכון שפג תוקפו בעוד חודש וקצת
-
שלום לכולם
היום גיליתי שהדרכון שלי בתוקף עד ה- 10.5 ויש לי כרטיסי טיסה לתאילנד ל-1.4. נודע לי שאני חייבת שהדרכון יהיה בתוקף לחצי שנה אחרת לא נותנים לצאת מהארץ. האם זה נכון???
מרגע שזה נודע לי אני מחפשת באינטרנט פתרונות וראיתי שניתן לחדש דרכון בשדה התעופה. אני חוששת להגיע לשם ולגלות שזה לא אפשרי. מה האופציות שלי? האם לגשת ביום ראשון למשרד הפנים? האם יש סיכוי שיוציאו לי דרכון עד החג? האם יש מקום שאליו אני יכולה לגשת באופן עצמאי וששם יעשו את זה על המקום?
במידה ויש לי דרכון זר בתוקף - האם זה עוזר במשהו? אני יודעת שלא נותנים לצאת עם דרכון זר מהארץ אבל אוכל להכנס לתאילנד איתו - האם הבעיה היא ביציאה מהארץ או שמפחדים שתהיה בעיה במדינה אליה אני טסה?
סליחה על כל השאלות אבל אם למישהו יש ניסיון ותשובות - אשמח מאוד לשמוע
תודה רבה מראש ושתהיה שבת נעימה -
דרכון שפג תוקפו בעוד חודש וקצת - הרגעה..קודם כל מהארץ נותנים לצאת, לתאילנד לא יתנו לך להכנס.
אבל, יש לך המון זמן לחידוש הדרכון. התהליך יחסית קצר, פרט לעובדה שנפלת על פסח.
אם תגשי למשרד הפנים (אפשר גם דרך הדואר) ביום א', יהיה לך דרכון בזמן ויתכן שתקבלי אותו במקום.
נסיעה טובה -
דרכון שפג תוקפו בעוד חודש וקצת - הרגעה..תודה על התשובה המהירה אבל...
אין לי המון זמן - הטיסה היא ביום חמישי הבא בערב כשיש חג באמצע. עדיין אתה חושב שזה המון זמן? אם כן - אז באמת נרגעתי.
אם יתנו לי לצאת מהארץ אז אין לי בעיה כי יש לי דרכון זר בתוקף ואיתו אני יכולה להכנס לתאילנד.
אז באמת שאני יכולה להרגע וללכת לישון כבר?
לילה טוב ושוב תודה. -
דרכון שפג תוקפו בעוד חודש וקצת - הרגעה..אם לא עברו 10 שנים מיום הוצאתו ובמידה ולא הוארך כבר, אז ניתן להאריכו ע"י חתימה במשרד הפנים.
בכל מקרה, כבר ביום ראשון הקרוב לגשת למשרד הפנים לפני שהם יוצאים לחופשת פסח!! -
דרכון שפג תוקפו בעוד חודש וקצת - הרגעה..הבעיה היא שעברו 10 שנים והוא הוארך פעם אחת כבר...
במידה ואגש ביום ראשון על הבוקר - הם יוכלו לעשות לי את זה על המקום? האם יש משרד שבו מבצעים את הטיפול בזה על המקום - אסע (כמעט) לכל מקום שצריך
תודה -
דרכון שפג תוקפו בעוד חודש וקצת - הרגעה..טוב, את השאלה הזו צריך להפנות למשרד הפנים. אני ממש לא יודע את התשובה. אולי ישנו שירות מהיר יותר לקבלת דרכון שהוא כמובן יקר יותר? אני לא יודע, מעולם לא נזקקתי לכך.
כך או כך את חייבת להגיע למשרד הפנים ביום ראשון בבוקר.
בהצלחה
-
דרכון שפג תוקפו בעוד חודש וקצת - הרגעה..
בוקר טוב !
גשי למשרד הפנים ביום ראשון,
אך לפני כן :
הצטלמי כאשת מחייכת חיוך גדול
וקחי אתך שתי תמונות פספורט,
קחי אתך 250 ש"ח במזומן,
הדפיסי את טופס הבקשה בלינק המצורף
ומלאי את כל הפרטים המבוקשים,
קחי אתך את הדרכון הישן,
קחי אתך תעודת זהות.
הדרכון מונפק וימסר לך ביד.
בהצלחה
תהני
-
תודה רבה לך - לא ראיתי לינק מצורףהאם אתה יכול שוב להעלות את הלינק?
אני יכולה להכנס לאתר של משרד הפנים - האם אתה מתכוון לטופס בקשה לדרכון חדש? אני יכולה למצוא אותו אז שם
שוב תודה ושתהיה שבת מופלאה -
דרכון שפג תוקפו בעוד חודש וקצת - בעיה דומה!!!!!!!שלום לכם..
קראתח את ההתכתבות שלכם, מכיוון שנתקלתי כמעט באותה בעיה.
אני טסה מחר, יום ראשון בערב לתאילנד ורק בזכות כתבה בעיתון הבנתי שעל הדרכון להיות חצי שנה נוספת בתוקף ולשלי יש בדיוק עוד 4 חודשים לפני שיסתיימו 4 חודשים כאשר באמצע כבר עשו לי הארכה אחת.
יש לי כמה שאלות נוספות: האם מישהו מכם יודע האם תאילנד היא אחת המדינות הבעייתיות והאם 4 חודשים לא יספיקו?
שאלה נוספת, האם ניתן לחדש בכל סניף של משרד הפנים או רק במקום בו אני גרה?
תודה...אני מאחלת לי ולבחורה הראשונה שכתבה כאן הלילה כי נמצא עצמינו , לפי התוכניות, על המטוס לבנקוק....
-
דרכון שפג תוקפו בעוד חודש וקצתמצטער, טעיתי בתאריך הנסיעה שלך.
באמת אין לך זמן ועליך לגשת למשרד הפנים ביום א.
כנראה שאין אפשרות להוצאת דרכון חדש בנתבג - רק הארכה.
קחי איתך שתי תמונות ואת כרטיס הטיסה כהוכחה לדחיפות.
אם הם רוצים הם יכולים לסדר זאת במקום.
http://www.moin.gov.il/Apps/PubWebSite/mainmenu.nsf/4DF815EA 4AC4E503C2256BA6002EE732/A874F06488C06056C22572F000327AC8/$F ILE/News.pdf -
אני מאחלת לך גם טיסה נעימה ושתמצאי את הפיתרון שלךכולי תקווה שלא אמצא את עצמי לא טסה - אנחנו זוג עם שני ילדים ועוד חברים עם ילד.
הדבר המבאס הוא שהייתי לפני 3 שבועות במשרד הפנים בכדי לעשות דרכונים לילדים ושכחתי בכלל לבדוק את שלי...